Sari la conținut

0742936464

Postări Recomandate

Postat

Trebuie sa răspund la comentariile voastre? Nu obligatoriu dar eu la unele încerc sa clarific ceeia ce nu mi se pare ok din punctul meu de vedere. Cu dezordinea așa este .. un pic cam dezordine dar la mine cu casa asta este un pic mai particular ca si toată prestația si timpul dedicat ! Prosoapele care le vedeți în baie sunt ale mele , eu nu dau prosoape la clienți după fiecare prestație sau înainte ..., doar cei care vor sa facă dus primesc prosoape curate din dulap., în rest prosop de hârtie ca nu pot sa folosesc altfel pentru ca nici nu este igienic si nici nu as face fata la spălat si uscat ! Dacă as sta la o pensiune ceva sau hotel ar fi altceva dar știți cum este .; perfect nu poate fi! Sunt avantaje cu apartamentele dar totodata si dezavantaje ! Ma simt un pic rușinată de ce a scris brikston dar dacă așa a văzut el... si încă ceva in legătura cu prosopul : vedeti ca eu ma spăl după fiecare prestație pe mâini ,gura ,la partea intimă si la nevoie chiar si dus ,.normal ca dacă tu vii mai după -amiaza o sa vezi pe prosopul alb ( folosesc doua: unul pentru intim si unul pentru fata si mâini )semne de machiaj, fond de ten si altele... Oricum ma simt foarte prost de prosoape. Pentru o femeie este rușinos ! De azi înainte toți cu ochii pe prosoapele lui Magda! Glumesc! Va pup pe toți si se accepta si critici ! Important ca te-ai simțit bine brikston si încă o data scuze de întârziere!

Cel mai bine sa vina fiecare cu propriul prosop daca nu are incredere ca prosoapele tale sunt curate.

• Minus 1
  • Oras:bt
  • Oras:bt
Postat

http://www.publi24.r...717b6b6351.html

Frumoasa cu forme atenta cu tine am 28 de ani iti pot oferi clipe ferbintii si placere garantat. Doar la mine poti gasi ce nu ai avut parte pana acuma. Suna-ma garantez revenirea ta la mine .

8d0da0fbed1c2481fd82a50270a453e4.jpg 036bd96b5e4cca46f9a3b3c1d8b02064.jpg 9dfd9c899e10dac9db7bcd8c1c82cb04.jpg

Vizitator 10samsung
Reputație: 0
Postat

De ce toti vreti poze cu Magda? Nu mai aveti material pentru laba?  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...