bethovenor Reputație: 117 Postat Martie 1, 2016 Oras:New York Oras:New York Postat Martie 1, 2016 Anuntul suna asa:Bruneta frumoasa , ofer servicii de buna calitate , in locatia mea , unde igena si discretia sant prioritare.ofer sex oral, normal, in diferite poziti anal, 69 poze reale facute in locatie.zona Badea Cartan.tel. Locatia 8 - langa Badea Cartan , foarte aproape de intersectia de la Badea Cartan pe str. TelegrafuluiCurat , nimic de reprosat Igiena - 10 totul OK ! Aspect 8 - nu are trasaturi de fotomodel, dar e placutaCorp 8 - Sani medii-maricei usor lasati, fund generos, Atitudine - Foarte prietenoasa, primitoare, amabila, doreste sa faca pe plac GFE - nu am cerut OP - 8 mi-a placut, dar nimic iesit din comunON - a spus ca prefera sa nu faca Normal Protejat - nu situ, banuiesc ca e bun Anal Protejat - 10 incaput tot, intrat usor, iesit fericit ) Pret - 10 ( 70 lei / nr sau 150 / ora ) Recomand pentru cei care doresc un quick f e perfect De revenit? Da , are un fund prietenos in care te poti goli fericit 3
stancioiuovidiu Reputație: 60 Postat Martie 2, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 2, 2016 Pretul pare ok
donbaxt3r Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 11, 2016 alte poze / recenzii ? Mersi
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Din pacate am fost si eu la ea...Am vazut recenzia lui Bethovenor si am crezut ca e de incredere....Am sunat-o pe tipa, draguta la telefon, m-a indrumat cu rabdare...ajuns la locatie - pe telegrafului pe unde se termina blocurile... apartamentul arata chiar decent nimic de reprosat...de dus nu am intrebat deoarece facusem acasa -nota 7Am fost intampinat de femeia asta...la prima vedere n-am remarcat cat de grasa e...am zis hai ca incerc un anal cu zicea colegul ca o fi ceva de capu ei...ei o fi de capu ei ceva dar nu si de fizic -official e cea mai urata femeie cu care am facut sex, desigur ca nu am reusit sa ma termin...Iar cu banii luati am zis sa incerc totusi sa fac sex cu ea....dar nu a mers.Aspect 4 - foarte grasaAnal 5- nu pot sa zic nimic aici a fost dar n-a fost nicio senzatie...Ce sa mai zis ca la final i-am propus sa fac o laba si sa ma termin pe fundul ei....ei nu se poate asa ceva si fantezii la 70 de lei...M-am imbracat si am plecat in timp ce ea tot batea din gura...ca nu sunt concetrat ca nush ce ...deci eu eram devina ca ea e grasa ...asta am inteles.Atitudine : 6Nu stiu fratilor, nu zic ca gusturile nu sunt subiective dar mi-e greu sa inteleg cum poti sa vezi o femeie ca asta si sa vrei sa o futi....ba sa si poti parea mea...pret 70Nu recomand!!! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum