Sari la conținut

0721884333

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat
50 L

BRUNETA, ofer masaj terapeutic, cervical, capilar, lombar, masaj de relaxare, mai multe detalii la telefon. Zona Dristor, Mihai Bravu, 01 Mar 11:24

Foto (3)   Selecteaza

De doua luni incerc sa ajung la ea ,daca imi spune cineva ceva de ea ii fac recenzie Patriciei

post-2-0-38722400-1456944126_thumb.jpg

post-2-0-78691000-1456944126_thumb.jpg

post-2-0-19621600-1456944127_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce e asa greu Liviu sa dai de ea ? Am sunat-o eu mai devreme am vb cu ea ! Locatie baba novac pe la posta ! Mai are o colega ! O+n 50 lei fin ! Aziii fac o inspectie daca am timp si iti spun daca e ok sau nu, in cazul in care nu ajungi tu azi!

• Minus 3
Postat

Nu este greu pentru mine spuneam cu alte cuvinte ca mereu am ajuns în altă parte și dacă a fost cineva la ea sa-mi spună și mie

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
  La 02.03.2016 la 9:14, liviu58 a spus:

Nu este greu pentru mine spuneam cu alte cuvinte ca mereu am ajuns în altă parte și dacă a fost cineva la ea sa-mi spună și mie

Am fost astazi la ea...

Fiind in zona cu ceva treaba,dau un telefon,mi-a raspuns din prima,i-am spus ca ajung in 15 minute...

Am ajuns(programare respectata),intru fac cunostiinta..cred ca delia ,a zis ca o cheama..bruneta ,tate cam lasate,putina burtica,nemachiata,in halat si cu papuci de barbat in picioare...

Se face placuta,am intrat la dus ,baia ok,dar utilata doar cu un sapun solid,primit prosop curat..

Merg in camera ,decartez 50 de ron,incepe cu un masaj,sarutari pe corp..montat caciulita ,putin oral(mai cu dinti,fara deep),trecut la normal( cam uscata,dar se muleaza bine..nu sta ca scandura,epilata,fara mirosuri-dar nu am bagat botul),schimbat 3 poziti,terminat-mi-a dat un servetel sa ma sterg ...imbracat ,am multumit...domnsioara s-a sters cu un servetel si si-a luat chilotei din nou pe ea :(, semn ca efa pregatita deja penttu urmatorul coleg!

Era singura in locatie!

Locatie-mihai bravu,central,eu am prins-o singura il locatie...era curatel inauntru,la baie nu avea prea multe optiuni,dar am primit prosop curat-7

Aspect domnisoara-cred ca are 27 -28 de ani,sanii putin lasati,o burtica ,ten msliniu(nu stiu daca este de etnie),dintii ,i-am vazut la locul lor-7

Igiena domnisoarei-nu a facut dus nici inainte nici dupaREPET -nu am simtit nimic suspect-6

Sex oral-neprot la telefon,la fata locului protejat-7

Sex normal-7 uscata,dar macar nu este scandura

Halat-50 -20,de minute

La banii astia nu aveti ce pierde,dar nici nu o sa fiti super incantati!

• Like 8
Postat

Bravo multumiri pentru recenzie

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Nu cred ca merita ora. Eu zic sa decizi dupa ce vezi si cum arata in realitate. 

Locatia este pe la Baba Novac langa posta. Are cam peste 35ani cam 1.65 si 50Kg. Sani lasati si o fatza obosita. Fund moale. 

Pozele s-ar putea sa fie reale dar cred ca o avantajeaza. Face oral si normal. Este cam larga. Merge daca ai ai o fantezie MILF... 

Nu are nimic special in afara de pretul foarte mic. De fapt calitate/pret foarte corect.

Note :

Aspect 6

Oral 7

Normal 6 

GFE 6

Cere cam 50/finalizare 

De revenit : In lipsa de altceva. Mai ales la 50/finalizare merge.

• Like 3

Postat

Va salut, am fost luna trecuta ( mai ) la tipa din pozele de sus, desi nu cred ca sunt pozele ei, si am fost multumit de prestatie, chiar a fost ok si n-am nimic de reprosat insa nu vroiam sa revin la ea, ieri am fost la anuntul cu pozele de mai jos, am vazut ca numarul de telefon de acelasi dar ma gandeam ca este altcineva, pozele de jos nu sunt pozele titularei. In fine, cand am ajuns acolo si am intrat din hol in dormitor, mi-a cazut fata, era titulara pozelor de sus dar vopsita blonda, " - iti place cum m-am vopsit " , " -mda " , din politete am decis sa raman cu sentimentul ca am fost inselat, fata este foarte bine si va recomand sa mergeti la ea si de 1000 de ori dar repet, eu personal nu vroiam sa revin la ea, nu pricep de ce se da altcineva. 

Sa aduc si o lamurire, este colega cu http://nimfomane.com/forum/topic/30137-0764276489-rond-baba-novac/page-2 , o alta tipa cu aceleasi apucaturi, anunturi diferite cu identitati diferite.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...