glmen2 Reputație: 26 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 In cautare de ceva nou prin galati, intru pe publi si incep sa telefonez, raspunde posesoarea topicului din prima, mi-a zis locatia si preturile. Ajuns in locatie sunt intampinat de doua domnisoare, ambele undeva la 1.60Prima domnisoara slabuta cu sani mai mici are anunturi pe publi de asemenea-0749492251, nu stiu dc umbla cu cate 10 nr. de tel.A doua domnisoara constituie medie, cam 1.60, sani frumosi bogati am luat un numar 50 oral. A inceput cu ON cu 2-3 miscari, acorda atentie la extremitati, dar se grabeste, atitudinea de fast fuck.Nu accepta cim, decartat in servetel, igienizat si plecat.Locatia este in Tiglina 1 la LMK, ca servicii au 50-oral, 70-normal numarul, n-am retinut cat este ora, nu recomand. Note:Locatie: 7(se gasesc locuri de parcare cu usurinta)Aspect: 7(sani o scot din anonimat)Oral: 6 (nu face finalizare orala)Atitudine: 6 Concluzie:In principal nu pot recomanda, merge doar pentru o descarcare rapida. 2
sergium Reputație: 138 Postat Martie 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 3, 2016 Pozele fetelor sunt reale?
glmen2 Reputație: 26 Postat Martie 3, 2016 Autor Postat Martie 3, 2016 Pozele fetelor sunt reale?Nu, sani ii are asemanatori dar este mai grasa decat in poze. pe cea slabuta n-am observato dezbracata.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum