Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

cred ca va primi ban....

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Am un cuib de babe in bloc,sunt cochete,frumoase,au basmaluta,chiloti tetra.....le dau numarul tau?

• Like 7
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt femeieeee ce sa fac cu babele?

Iti dai seama ca ai credibilitate zero?

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt femeieeee ce sa fac cu babele?

Fii bre serios ca nu esti femeie nici cand o zbura porcu' pana la cer))) Daca erai femeie te numeai Vreausafiufututa nu Vreausamafut...offf bai trolilor, purtatori ilegali de pula, nu va duce deloc bila aia de ii ziceti cap)))) :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Fii bre serios ca nu esti femeie nici cand o zbura porcu' pana la cer))) Daca erai femeie te numeai Vreausafiufututa nu Vreausamafut...offf bai trolilor, purtatori ilegali de pula, nu va duce deloc bila aia de ii ziceti cap)))) :laugh2  :laugh2

Si daca sunt femeie ce pierzi?

Postat

Si daca sunt femeie ce pierzi?

Nu stiu ce pierd , presupun ca nu mult in sensul ca daca erai vreo bunaciune futabila nu iti mai faceai cont aici sa te rogi de necunoscuti sa te futa gratis...Ia zi, ca sa vad daca esti femeie, ce dimensiune are vaginul mediu al unei femei?

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

evident..... numai gaina putea sa zica asa ceva. aparent daca nu-ti infigi o rigla in pizda nu esti femeie valabila. Doamne mare ti-e gradina. cand auzi aratari din astea chiar ca-ti moare libidoul de tot jez

Postat

evident..... numai gaina putea sa zica asa ceva. aparent daca nu-ti infigi o rigla in pizda nu esti femeie valabila. Doamne mare ti-e gradina

mare iti e gradina si plina de nespalate =))

Postat

evident..... numai gaina putea sa zica asa ceva. aparent daca nu-ti infigi o rigla in pizda nu esti femeie valabila. Doamne mare ti-e gradina. cand auzi aratari din astea chiar ca-ti moare libidoul de tot jez

Rozeto, te mananca in kur azi...parca ziceai ca mergi la Pisic sa il faci fericit cu o sugere)) ups, te-a usuit, ai ramas cu gura flamanda de supt, si cu neuronii aia incinsi prea tare))))) :rax2  Asa ca ai tabarat pe bietul baiatul asta care se da fata si habar nu are ca un vagin relaxat are intre 8 si 15 cm dar dupa excitare poate ajunge si mai mare. Auzi rigla...numai una dusa cu pluta ca tine se gandea la asa ceva. Bai femeie, baga-ti o sirma acolo ca sa produci rani mai putine, cu rigla faci prapad))))) :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Postat

tu defapt ce rol ai aici ? maimuta forumului ?

Eu daca era in locul tau stateam dracu in banca mea si nu aveam curaj sa mai apar aici , dupa ce peste 90% din forum si-a batut batut pula de tine .

Fey , inafara de faptul ca cineva m-ar putea numi jegoasa nu mi-ar fi rusine cu nimic. Si nu te-au numit asa , ca aveau ei ceva cu tine , cu probe fetito intelegi . Pozele alea jegoase ale tale aratau tot despre tine . Esti doar o nebuna!

Postat

mare iti e gradina si plina de nespalate =))

Gagiule, ia-o mai usor pe Rozeta ca e primavara si saraca are depresie pana prin mai, nu ii zi ca e nespalata ca e in stare sa sara de pe bloc))) :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Postat

Rozeto, te mananca in kur azi...parca ziceai ca mergi la Pisic sa il faci fericit cu o sugere)) ups, te-a usuit, ai ramas cu gura flamanda de supt, si cu neuronii aia incinsi prea tare))))) :rax2  Asa ca ai tabarat pe bietul baiatul asta care se da fata si habar nu are ca un vagin relaxat are intre 8 si 15 cm dar dupa excitare poate ajunge si mai mare. Auzi rigla...numai una dusa cu pluta ca tine se gandea la asa ceva. Bai femeie, baga-ti o sirma acolo ca sa produci rani mai putine, cu rigla faci prapad))))) :laugh2  :laugh2

da' ce am zis eu ca ma masor cu rigla ?

=))

Postat

tu defapt ce rol ai aici ? maimuta forumului ?

Eu daca era in locul tau stateam dracu in banca mea si nu aveam curaj sa mai apar aici , dupa ce peste 90% din forum si-a batut batut pula de tine .

Fey , inafara de faptul ca cineva m-ar putea numi jegoasa nu mi-ar fi rusine cu nimic. Si nu te-au numit asa , ca aveau ei ceva cu tine , cu probe fetito intelegi . Pozele alea jegoase ale tale aratau tot despre tine . Esti doar o nebuna!

Vaaaaaai, o sa o ai pe constiinta)))))  :laugh2  :laugh2  Rozette deja merge spre calea ferata sa faca plaja intre linii... :no2  :no2

• Minus 1
Postat

Gagiule, ia-o mai usor pe Rozeta ca e primavara si saraca are depresie pana prin mai, nu ii zi ca e nespalata ca e in stare sa sara de pe bloc))) :laugh2  :laugh2

Las-o dracu ca daca era asa ceva se arunca de mult la cati si-au batut pula de ea .

si sunt femeie =))

Postat

Vaaaaaai, o sa o ai pe constiinta)))))  :laugh2  :laugh2  Rozette deja merge spre calea ferata sa faca plaja intre linii... :no2  :no2

uhh , e bine , ca sunt vechi si ruginite alea , nu se vede diferenta intre ea si sina

Postat

cu toata sinceritatea moccasine iti recomand un test eq, de iq la tine nu mai poate fi vorba. cadru didactic si universitar nu stiu cum poti fi. rar mi-a fost dat sa citesc atatea ineptii produse de o singura persoana si mi-e rusine ca facem parte din aceeasi specie.esti atat de deficitar ca ma mir cum functionezi si reusesti sa supravietuiesti. plus personalitate de rahat, plus libdinos si obsedat, plus bosorog care induce numai greata. nu reusesc sa inteleg ce fel de femeie se poateb casatorii cu asa ceva. as prefera sa traiesc o viata ciuga, decat cu o extensie atat de defecta. esti prea trist. in ignore list ramai si nici nu mai accesez sa vad ce drq zici ca tu pe bune esti motiv de depresie. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...