ceaica Reputație: 875 Postat Martie 2, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Martie 2, 2016 Ce deschideri ai deschise?
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Ce deschideri ai deschise?Toate gaurile , mai ales urechile , nasul
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 cred ca va primi ban....Asa crezi tu! Nu are voie omul sa isi expuna aici dorintele ?
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Chiar nu este nimeni interesat ?
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 2, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 2, 2016 Am un cuib de babe in bloc,sunt cochete,frumoase,au basmaluta,chiloti tetra.....le dau numarul tau? 7 4
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Sunt femeieeee ce sa fac cu babele?Am un cuib de babe in bloc,sunt cochete,frumoase,au basmaluta,chiloti tetra.....le dau numarul tau?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Sunt femeieeee ce sa fac cu babele? Iti dai seama ca ai credibilitate zero? 2 4
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 Sunt femeieeee ce sa fac cu babele?Fii bre serios ca nu esti femeie nici cand o zbura porcu' pana la cer))) Daca erai femeie te numeai Vreausafiufututa nu Vreausamafut...offf bai trolilor, purtatori ilegali de pula, nu va duce deloc bila aia de ii ziceti cap)))) 2 1
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Fii bre serios ca nu esti femeie nici cand o zbura porcu' pana la cer))) Daca erai femeie te numeai Vreausafiufututa nu Vreausamafut...offf bai trolilor, purtatori ilegali de pula, nu va duce deloc bila aia de ii ziceti cap)))) Si daca sunt femeie ce pierzi?
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 Si daca sunt femeie ce pierzi?Nu stiu ce pierd , presupun ca nu mult in sensul ca daca erai vreo bunaciune futabila nu iti mai faceai cont aici sa te rogi de necunoscuti sa te futa gratis...Ia zi, ca sa vad daca esti femeie, ce dimensiune are vaginul mediu al unei femei? 2 1
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 Vreau sa zic lungimea, de la labii pana unde incepe colul uterin)))) 1
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 hey , dar nu ma rog de nimeni sa ma futa . Mai fac si eu putina caterinca , fara caternica viata e pustiu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 evident..... numai gaina putea sa zica asa ceva. aparent daca nu-ti infigi o rigla in pizda nu esti femeie valabila. Doamne mare ti-e gradina. cand auzi aratari din astea chiar ca-ti moare libidoul de tot jez
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 evident..... numai gaina putea sa zica asa ceva. aparent daca nu-ti infigi o rigla in pizda nu esti femeie valabila. Doamne mare ti-e gradinamare iti e gradina si plina de nespalate
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 evident..... numai gaina putea sa zica asa ceva. aparent daca nu-ti infigi o rigla in pizda nu esti femeie valabila. Doamne mare ti-e gradina. cand auzi aratari din astea chiar ca-ti moare libidoul de tot jezRozeto, te mananca in kur azi...parca ziceai ca mergi la Pisic sa il faci fericit cu o sugere)) ups, te-a usuit, ai ramas cu gura flamanda de supt, si cu neuronii aia incinsi prea tare))))) Asa ca ai tabarat pe bietul baiatul asta care se da fata si habar nu are ca un vagin relaxat are intre 8 si 15 cm dar dupa excitare poate ajunge si mai mare. Auzi rigla...numai una dusa cu pluta ca tine se gandea la asa ceva. Bai femeie, baga-ti o sirma acolo ca sa produci rani mai putine, cu rigla faci prapad))))) 1
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 evident..... numai gaina putea sa zica asa ceva. aparent daca nu-ti infigi o rigla in pizda nu esti femeie valabila. Doamne mare ti-e gradina. cand auzi aratari din astea chiar ca-ti moare libidoul de tot jeztu defapt ce rol ai aici ? maimuta forumului ?Eu daca era in locul tau stateam dracu in banca mea si nu aveam curaj sa mai apar aici , dupa ce peste 90% din forum si-a batut batut pula de tine .Fey , inafara de faptul ca cineva m-ar putea numi jegoasa nu mi-ar fi rusine cu nimic. Si nu te-au numit asa , ca aveau ei ceva cu tine , cu probe fetito intelegi . Pozele alea jegoase ale tale aratau tot despre tine . Esti doar o nebuna!
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 mare iti e gradina si plina de nespalate Gagiule, ia-o mai usor pe Rozeta ca e primavara si saraca are depresie pana prin mai, nu ii zi ca e nespalata ca e in stare sa sara de pe bloc))) 1
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Rozeto, te mananca in kur azi...parca ziceai ca mergi la Pisic sa il faci fericit cu o sugere)) ups, te-a usuit, ai ramas cu gura flamanda de supt, si cu neuronii aia incinsi prea tare))))) Asa ca ai tabarat pe bietul baiatul asta care se da fata si habar nu are ca un vagin relaxat are intre 8 si 15 cm dar dupa excitare poate ajunge si mai mare. Auzi rigla...numai una dusa cu pluta ca tine se gandea la asa ceva. Bai femeie, baga-ti o sirma acolo ca sa produci rani mai putine, cu rigla faci prapad))))) da' ce am zis eu ca ma masor cu rigla ?
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 tu defapt ce rol ai aici ? maimuta forumului ?Eu daca era in locul tau stateam dracu in banca mea si nu aveam curaj sa mai apar aici , dupa ce peste 90% din forum si-a batut batut pula de tine .Fey , inafara de faptul ca cineva m-ar putea numi jegoasa nu mi-ar fi rusine cu nimic. Si nu te-au numit asa , ca aveau ei ceva cu tine , cu probe fetito intelegi . Pozele alea jegoase ale tale aratau tot despre tine . Esti doar o nebuna!Vaaaaaai, o sa o ai pe constiinta))))) Rozette deja merge spre calea ferata sa faca plaja intre linii... 1
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Gagiule, ia-o mai usor pe Rozeta ca e primavara si saraca are depresie pana prin mai, nu ii zi ca e nespalata ca e in stare sa sara de pe bloc))) Las-o dracu ca daca era asa ceva se arunca de mult la cati si-au batut pula de ea .si sunt femeie
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Vaaaaaai, o sa o ai pe constiinta))))) Rozette deja merge spre calea ferata sa faca plaja intre linii... uhh , e bine , ca sunt vechi si ruginite alea , nu se vede diferenta intre ea si sina
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 cu toata sinceritatea moccasine iti recomand un test eq, de iq la tine nu mai poate fi vorba. cadru didactic si universitar nu stiu cum poti fi. rar mi-a fost dat sa citesc atatea ineptii produse de o singura persoana si mi-e rusine ca facem parte din aceeasi specie.esti atat de deficitar ca ma mir cum functionezi si reusesti sa supravietuiesti. plus personalitate de rahat, plus libdinos si obsedat, plus bosorog care induce numai greata. nu reusesc sa inteleg ce fel de femeie se poateb casatorii cu asa ceva. as prefera sa traiesc o viata ciuga, decat cu o extensie atat de defecta. esti prea trist. in ignore list ramai si nici nu mai accesez sa vad ce drq zici ca tu pe bune esti motiv de depresie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum