moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 uhh , e bine , ca sunt vechi si ruginite alea , nu se vede diferenta intre ea si sinaCorect...daca se pune cu bucile in sus, il pacaleste pe acar. Crede ala ca e macazul si baga cheia acolo sa schimbe linia)))) 1
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 cu toata sinceritatea moccasine iti recomand un test eq, de iq la tine nu mai poate fi vorba. cadru didactic si universitar nu stiu cum poti fi. rar mi-a fost dat sa citesc atatea ineptii produse de o singura persoana si mi-e rusine ca facem parte din aceeasi specie.esti atat de deficitar ca ma mir cum functionezi si reusesti sa supravietuiesti. plus personalitate de rahat, plus libdinos si obsedat, plus bosorog care induce numai greata. nu reusesc sa inteleg ce fel de femeie se poateb casatorii cu asa ceva. as prefera sa traiesc o viata ciuga, decat cu o extensie atat de defecta. esti prea trist. in ignore list ramai si nici nu mai accesez sa vad ce drq zici ca tu pe bune esti motiv de depresie. Fey , bun ti-am inteles dorinta , nu vrei sa te mariti cu el ca nu stiu ce fel e , bla bla bla . Dar te-ai intrebat daca el ar vrea sa se insoare cu o jegoasa ca tine . 1
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 cu toata sinceritatea moccasine iti recomand un test eq, de iq la tine nu mai poate fi vorba. cadru didactic si universitar nu stiu cum poti fi. rar mi-a fost dat sa citesc atatea ineptii produse de o singura persoana si mi-e rusine ca facem parte din aceeasi specie.esti atat de deficitar ca ma mir cum functionezi si reusesti sa supravietuiesti. plus personalitate de rahat, plus libdinos si obsedat, plus bosorog care induce numai greata. nu reusesc sa inteleg ce fel de femeie se poateb casatorii cu asa ceva. as prefera sa traiesc o viata ciuga, decat cu o extensie atat de defecta. esti prea trist. in ignore list ramai si nici nu mai accesez sa vad ce drq zici ca tu pe bune esti motiv de depresie. Nu ai inteles nimic Roziko, tu erai depresiva cu muuuult inainte sa ma cunosti pe mine. Din pacate ti s-a accentuat starea si asa se explica cum de ai ajuns sa primesti insulte si propuneri de supt pula de la atatia baieti de pe forum, din care unii initial chiar te simpatizau (cazul lui Picon, cel pe care altii il luau la misto ca te apara si iti vorbea frumos). Imi place asta cu - libidinos si obsedat. Bre femeie, bre unguroaica mea cu minte pe bigudiuri, daca te-am invitat in gluma sa bem o cafea nu inseamna automat ca doream sa te si fut. Poate ca scriu un studiu despre deviatiile cognitive si formele de paranoia si am nevoie de material didactic. Pana la urma ce mai conteaza ca sunt sau nu "cadru universitar" cum zici tu, tot o pula am si eu si cand vine vorba sa fut sau nu un exemplar rapcuigos si jalnic ca tine judec la fel ca si un maturator sau desfundator de canale. Dupa cum si mintea ta aia bolnava (vezi ca repulsia asta a ta fata de batrani face parte si ea din paranoia, probabil ca ai avut relatii conflictuale in copilarie cu tata sau bunicul si ai proiectat asupra lor libidoul tau deficitar) are nevoie nu doar de pastile si de glumele noastre ci si de un doctor bun, rabdator, care sa te puna pe canapea sa ii povestesti cum ai fost tu abuzata in copilarie, cum te ai ales cu traume cum cum....Haha, mereu imi zici ca ma pui in ignore list si mereu imi scrii...te trage atza la mine de nu stiu ce sa ma mai fac cu tine, tristo)))) 1
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 Fey , bun ti-am inteles dorinta , nu vrei sa te mariti cu el ca nu stiu ce fel e , bla bla bla . Dar te-ai intrebat daca el ar vrea sa se insoare cu o jegoasa ca tine .Asta ar fi o pedeapsa ca lumea odata ajuns careva in iad...sa afle ca tre sa o ia de nevasta pe Rozika si sa stea cu ea mii de ani)))) Brrrrrr. ma ia cu fiori))) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 ba bolnavule cu tata am avut o relatie excelenta, nu a ridicat vreodata tonul la mine, nu m-a batut, daca simtea ca intrec masura ma mai pedepsea cu nu ai voie la tv o sapt sau mai stiu eu ce sapt asta nu iesi in club din astea.....ambii bunici au murit cand eram bebelus. cum plm iti permiti sa vb ca am fost abuzata in familie in copilarie?normal in plm ca nu imi plac batranii. cum sa puna un zbarcit mana pe mine cand eu sunt tanara. iesi drq afara abuzat esti tu in creier nesimtit scarbos
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Rozeto, te mananca in kur azi...parca ziceai ca mergi la Pisic sa il faci fericit cu o sugere)) ups, te-a usuit, ai ramas cu gura flamanda de supt, si cu neuronii aia incinsi prea tare))))) Asa ca ai tabarat pe bietul baiatul asta care se da fata si habar nu are ca un vagin relaxat are intre 8 si 15 cm dar dupa excitare poate ajunge si mai mare. Auzi rigla...numai una dusa cu pluta ca tine se gandea la asa ceva. Bai femeie, baga-ti o sirma acolo ca sa produci rani mai putine, cu rigla faci prapad))))) Nu strica motanu pula,pe asta ! 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 2, 2016 http://45.media.tumblr.com/bc5da6e71ad61e1ea631e3ebc8667a34/tumblr_nxqdpobj2D1s0svnfo1_500.gif
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 2, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 2, 2016 vrei sa te futzi ... ok, poi si cin te tzine ? bagaaaaaa MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE ....
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 vrei sa te futzi ... ok, poi si cin te tzine ? bagaaaaaa MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE ....
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 2, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 2, 2016 http://45.media.tumblr.com/bc5da6e71ad61e1ea631e3ebc8667a34/tumblr_nxqdpobj2D1s0svnfo1_500.gif Ăla e băiat cuMva ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Ie sectiunea Sponsori si Amante - baga un topic acol` cu nishte poze shi dorinte,poate s-o gasi cineva p-aici sa ti-o-nfinga unde doresti,cum doresti.desi au fost cativa deja
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 ba bolnavule cu tata am avut o relatie excelenta, nu a ridicat vreodata tonul la mine, nu m-a batut, daca simtea ca intrec masura ma mai pedepsea cu nu ai voie la tv o sapt sau mai stiu eu ce sapt asta nu iesi in club din astea.....ambii bunici au murit cand eram bebelus. cum plm iti permiti sa vb ca am fost abuzata in familie in copilarie?normal in plm ca nu imi plac batranii. cum sa puna un zbarcit mana pe mine cand eu sunt tanara. iesi drq afara abuzat esti tu in creier nesimtit scarbosBolnava esti tu, cu certificat si reteta de prozac))) De unde stii tu ca cel care spui ca e tata-tu era cu adevarat cine zici? De unde stii ca mami tau nu te-a conceput cu altcienva, nu stiu, poate postasul, reparatorul TV, fochistul...plus ca la virste f fragede nu mai tii minte ca ai fost abuzat, dar in subconsteint ramane si ajungi ca tine la pastile Rozeto))) Plus ca mai e ceva - e posibil sa fi avut in familie pe cineva cu sindrom afectiv bipolar....Factori de risc pentru apariția depresieiistoric de depresie sau tulburare afectivă bipolară în familieevenimente traumatice in copilărie (decesul unui părinte, abuz, abandon, divorţ, violenţă)este de 2 până la 3 ori mai frecventă la femei decât la barbaţidivorţul sau lipsa unei relaţii interpersonale apropiateşomajul: risc de 3 ori mai mare de a prezenta simptome depresiveasocierea cu alte boli cronice-expunerea la violenţe, catastrofe naturaledezavantaje socio-economice: nivel scăzut al educaţiei, sărăciaDepresia este rezultatul unei interacţiuni de factori sociali, psihologici şi biologici, la care se adaugă factori economici, dezastre naturale, conflicte. 1
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Ie sectiunea Sponsori si Amante - baga un topic acol` cu nishte poze shi dorinte,poate s-o gasi cineva p-aici sa ti-o-nfinga unde doresti,cum doresti.desi au fost cativa deja ma descurc, multumesc pentru grija !
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 ma descurc, multumesc pentru grija ! Cu placere
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 Uite bre Rozeto cum o sa ajungi daca intrerupi brusc tratamenul)))) 1
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 Sau asa daca preferi, martaloago)))))) 1 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 2, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 2, 2016 https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12802924_1763745337189742_2144393562204685726_n.jpg?oh=957df0085a41ee62b723c7e1efd5efd0&oe=57643D65 4 2
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Sau asa daca preferi, martaloago)))))) Un selfie cu tine cand te-ai pisat dupa canapea si suntem oameni.Martalogule 2
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Care esti fa?Tot aia , stii tu , care ii beai tu pisatu' 1
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Tot aia , stii tu , care ii beai tu pisatu'Ma confunzi cu moccasin
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Ma confunzi cu moccasinTe confund cu Rozjegdra 1
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Te confund cu RozjegdraStai pe curu' tau si scoate bornau' la inaintare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum