vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Stai pe curu' tau si scoate bornau' la inaintare.nu-mi place sa stau in cur .da tie iti place sa o sugi ?
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Avem doritori ?Taica-to, cand se intoarce de la capalit.
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 nu-mi place sa stau in cur .da tie iti place sa o sugi ?atunci sugeo stand in cap de panarama
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 Taica-to, cand se intoarce de la capalit.Vezi ca si gluma si inturaturiile isi au rostul lor . Vezi-ti in pula mea de rozjegdra ta ca vad ca ii tii partea cred ca esti orb , nu vezi jegu'.Dar daca incepi cu familii si tati si numai stiu eu ce , ma pis pe tine. Si pe tine in special , imbecilule.Sau imbecilo , roz nebuna
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 atunci sugeo stand in cap de panaramaRozo zi fa ca tu erai , in pula mea nu stiam de unde vine mirosul asta . :|
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Vezi ca si gluma si inturaturiile isi au rostul lor . Vezi-ti in pula mea de rozjegdra ta ca vad ca ii tii partea cred ca esti orb , nu vezi jegu'.Dar daca incepi cu familii si tati si numai stiu eu ce , ma pis pe tine. Si pe tine in special , imbecilule.Sau imbecilo , roz nebuna ce faci fa???acum te superi cand se ia cineva de tine 'mi-as pula in ciorba lu' ma-ta 1
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Rozo zi fa ca tu erai , in pula mea nu stiam de unde vine mirosul asta . :|ai vrea tu sa fie ea sperma-ti-as gatu' de otreapa pana vomiti roz
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 ce faci fa???acum te superi cand se ia cineva de tine 'mi-as pula in ciorba lu' ma-taSa o lingi pe mama in pizda si mie sa imi mananci slobozu
vreausamafutt Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Autor Postat Martie 2, 2016 ai vrea tu sa fie ea sperma-ti-as gatu' de otreapa pana vomiti rozai vrea tu sa fie ea sperma-ti-as gatu' de otreapa pana vomiti roz hahahahaha , mancate-ar canceru'
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Sa o lingi pe mama in pizda si mie sa imi mananci slobozuau luato tiganii din Gara de Nord la un gangbang si ti-a gatit zeama apoi, coapta dreqului
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 atunci sugeo stand in cap de panaramaHaha, si-a facut Kendra inca o adresa ca sa aiba impresia ca i se vindeca depresia, nu? Mars ma clona infecta...baga capul in veceu debilo si bea de acolo))) 1
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 hahahahaha , mancate-ar canceru'dAca tot razi nu mai inchide gura sa ma pis pe tine luatias fruntea-n pula
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Haha, si-a facut Kendra inca o adresa ca sa aiba impresia ca i se vindeca depresia, nu? Mars ma clona infecta...baga capul in veceu debilo si bea de acolo))) Mam pisat dupa canaPea.FMM de descreierat
osceola Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 canapEAua ma-tii ba putza verde de descreierat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 vreausa mafut eu nu imi bat capul cu personaje marunte ca tine si nu imi voi face niciodata un cont clona. am chestii mai importante si pozitive de facut cu timpul meu decat sa bag in seama toti plictisitii 1
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Martie 2, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 2, 2016 cu cine te-ai futut pana la urma|? 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 cu cine te-ai futut pana la urma|? doar cu ursuletul de plus s-a futut, cine altcineva are curajul asta ? PS- Sunt convins ca cine o fute pe Ariel mai scapa de ea doar cu politia sau cu tiganii ))))))))))))))) 2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 doar cu ursuletul de plus s-a futut, cine altcineva are curajul asta ? PS- Sunt convins ca cine o fute pe Ariel mai scapa de ea doar cu politia sau cu tiganii )))))))))))))))tempula ca abia te-am laudat. nu despre mine vorbea....
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 a....aaaa, nu ? Imi retrag cuvintele. PS=- cine o fute pe ariel mai scapa de ea doar cu apa si sapun ariel mic si pufos 3 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 a....aaaa, nu ? Imi retrag cuvintele. PS=- cine o fute pe ariel mai scapa de ea doar cu apa si sapun ariel mic si pufos esti prost. pt asta ai iarasi ignore total
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 canapEAua ma-tii ba putza verde de descreieratPrindeate-ar tiganii din Ferentari si sa-ti bage pula pana la amigdale ciumpalaco ce esti)))) 1
moccasin Reputație: -4 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 vreausa mafut eu nu imi bat capul cu personaje marunte ca tine si nu imi voi face niciodata un cont clona. am chestii mai importante si pozitive de facut cu timpul meu decat sa bag in seama toti plictisitiiDaaaa, clar ai treburi importante. Pana diseara ai de golit o sticle de whisky din ala ieftin si de scris inca vreo 100 de comentarii inepte de pent, din alea "made by rozkendroaica"...si de luat vreo 2 flacoane de prozac si valium ca sa nu sari sa o bati pe vecina de scara, nervoasa biata de ea sa te auda cum plangi si zbieri noaptea prin bloc))) 2 1
gagaryiulian Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Buftea Oras:Buftea Postat Octombrie 30, 2016 Buna as vrea sa te fut eu daca vrei nr meu este 0758309205
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2016 Postat Octombrie 30, 2016 http://i.imgur.com/jqfsvz4.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum