Sari la conținut

Proiectul: Vreau sa devin zeita si sa predau continenta amoroasa perfect realizata

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

In primul rand acesta este un topic doar pentru femei, mai precis pentru acele femei care doresc sa faca parte din acest proiect.

Singurul lui scop este de a forma barbati perfect continenti sexual si in cazul femeilor are rolul de a arde(alchimiza) karma(consecintele nefaste care va trebui sa fie platite la un moment dat ale actiunilor gresite(pacatul desfraului sau alte forme de pacat)din trecutul fetei respective - prin aceasta metoda: actiuni benefice voluntar realizate fara recompense substantiale sau altfel spus actiuni de tip karma yoga)

Observatie: inca de la inceput - nu este permisa nici un fel de interactiune amoroasa.

Despre ce este vorba:

Toate fetele care doriti sa ajutati barbatii sa devina din biete papusi obligate sa ejaculeze la fiecare interactiune amoroasa sa ajunga barbati adevarati, puternici, stenici, sanatosi, perfect controlati cu o virilitate exceptionala asa cum ar trebui sa fie defapt toti barbatii

Ce este de facut:

Pentru fete:

1.PURIFICARE:

1.1 Strict interzis de acum inainte contactul sexual cu o fiinta care pierde energia sexuala prin ejaculare(fie el iubit, sot, amant, client sau orice altceva)

1.2 Veti tine post negru doar cu apa cel putin 14 ore(fiintele mai vitale 24 de ore) in fiecare miercuri si vineri exceptand vacantele(perioadele cand nu sunteti in acest proiect).Postul se poate tine de la ora 18 marti pana la ora 10 miercuri - somnul este si el calculat ca fiind timp de post.

1.3 Strict interzise fumatul, consumul de bauturi alcoolice in cantitate mai mare de 30 grame pe zi(pot fi tincturi care sunt permise), consumul de droguri, de medicamente sau de anestezice, picaturi de nas etc

1.4 Voi nu realizati nici o activitate de tip sexual in acest proiect

2.PREGATIRE TEORETICA

2.1 Pentru asta va trebui sa fiti pregatite teoretic.Deci veti invata teoretic tot ce e de stiut si cum trebuie explicat celor care vor veni sa invete.(Puteti deja sa cititi pe net, carti electronice, carti fizice, reviste, materiale despre yoga etc)

Aici va pot ajuta dandu-va materiale sau intalnindu-ma cu voi personal si spunandu-va direct ce e de retinut.

2.2 Va trebui sa invatati cum sa relationati cu barbatul - in principiu chestiuni elementare de comunicare, de politete si de manifestare a iubirii si blandetii, puteti fi si sexy si evident si chestiuni ce tin de infrumusetare(outfit-uri, make up, tonul vocii, privirea etc)

In finalul pregatirii teoretice va trebui sa fiti pregatita sa prezentati teoretic perfect principiile pe care le aplicam precum si sa raspundeti la orice intrebare.

3. PREGATIRE PRACTICA

3.1 Veti primi si veti asista(realizand impreuna cu el antrenamentul in vederea realizarii continentei amoroase perfecte) pe barbatul care vine sa invete alaturi de voi taine ale tantrei(continenta amoroasa perfecta)

Pentru asta va trebui sa fiti pregatite practic(sa stiti sa faceti exercitiile respective si voi)

Va voi ajuta aratandu-va direct cum se fac exercitiile sau puteti merge voi daca doriti la cursuri de yoga.

Va trebui sa fiti pregatite sa realizati alaturi de el(barbatul care va va vizita) exercitiile, veti vedea ca e amuzant si interactiv ... veti rade mult :) exercitiile pot fi foarte funny unele veti vedea voi :)

4. Despre recompense: banii pe care ii vom percepe vor fi foarte putini cel putin la inceput si vor fi majoritatea reinvestiti in chirie, curatenie, outfituri, obiecte care ne sunt de folos, decor interesant(aici puteti pune in efervescenta creativitatea benefica specifica feminina)

insa ma oblig sa ma ocup personal de fete(adica le voi invata 2 metode de a castiga repede bani - nu multi dar suficient cat sa va descurcati decent)le voi si sustine adica vom face rost de bani impreuna ... veti vedea cele care va veti inscrie in acest proiect.

Gradat ne vom extinde vom angaja si bodyguard, etc.

De asemenea cautam si sponsori pt aceasta activitate(oameni care au bani si vor sa ii investeasca aici fara intentia de a scoate profituri de orice fel - ei vor ramane anonimi, nu vor scoate ca la o afacere bani din aceasta ci si ei o vor face ca sa ajute, sa contribuie si ei asa cum pot la a face din acest pamant o planeta de fiinte puternice, vitale, perfect controlate, perfect continente sexual si apoi mental si spiritual.

Trebuie retinut ca aceasta activitate o vom face pentru Dumnezeu si pentru a inDumnezei populatia masculina care doreste asa ceva ...

Proiectul nu obliga pe nimeni, nu constrange pe nimeni insa exista o forma de fermitate in legatura cu cine este primit(ca si personal care ajuta sau ca si vizitator dornic sa invete tainele continentei amoroase perfecte)

Va astept si pe voi cu sugestii, idei, locatie, donatii, orice considerati necesar.

Postat

In principiu cred ca vom avea nevoie de:

- fete care sa se ocupe de postul de zeita divin inspirata care ajuta barbatii sa se transforme

- donatii pt a putea incepe cat mai curand(donatii pot fi bani, materiale necesare, casa(locul unde se va desfasura activitatea, sau doar platirea chiriei undeva, etc)

- pe cineva care sa predea infrumusetarea(cineva cu pregatire in aceasta directie)

- un organizator sau o organizatoare

- unul sau mai multi agenti de paza

si poate mai avem nevoie de ceva dar momentan imi scapa

Pentru toti cei care nu doriti sa participati la acest proiect va iubim, va imbratisam si va dorim sa fiti foarte fericiti prin alte metode pe care le cunoasteti si alegeti voi, totodata va invitam sa postati pe alte forumuri care voua va sunt pe plac, daca doriti sa postati si aici nu e nici o suparare insa postarile nu vor fi luate in considerare decat daca merita sa fie luate in considerare.

Postat

Un alt aspect: sa nu va fie teama pentru ca daca este un proiect divin inspirat el sigur va incepe(mai devreme sau mai tarziu) la momentul ales de Dumnezeu pentru aceasta ... insa sansa exceptionala pe care o aveti este sa faceti si voi parte din acest proiect Dumnezeiesc ... asta e ceva mai rar pe pamant deocamdata.

Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

Ananda , cand iese prima promotie de zeite sa ne anunti sa sarim cu pula in ele . 

P.S . Esti praf frate !

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Orgasmul e Divin.Restu` e chinuiala inutila.

Postat

Din tot ce spuneti pe aici uite si o parere inspirata: orgasmul e divin ... de acord ... si aici va invit: daca orgasmul e divin de ce sa nu traim multe stari de orgasm la rand atat barbatii cat si femeile ? de ce sa nu evitam pateticele efecte vlaguitoare ale ejacularii si sa nu traim zeci chiar sute de stari de orgasm zilnic? Sincer aceasta ma motiveaza sa scriu si sa actionez in acest mod ... faptul ca orgasmul e divin si prin orgasm putem ajunge la Dumnezeu.

@phoenix - sa stii ca si tu ai dreptate ... este vai de tine insa poti alege corect oricand(poti alege sa te antrenezi si sa devii o fiinta exceptionala prin practica atenta, continua si perseverenta a continentei sexuale perfect realizate) ... ai acest drept si il poti folosi oricand.

Acest topic este in principal pentru fete ... deci ... indrazniti !

Ce pareri aveti ? cum priviti acest topic? Cine se inscrie ?

Postat

Din tot ce spuneti pe aici uite si o parere inspirata: orgasmul e divin ... de acord ... si aici va invit: daca orgasmul e divin de ce sa nu traim multe stari de orgasm la rand atat barbatii cat si femeile ? de ce sa nu evitam pateticele efecte vlaguitoare ale ejacularii si sa nu traim zeci chiar sute de stari de orgasm zilnic? Sincer aceasta ma motiveaza sa scriu si sa actionez in acest mod ... faptul ca orgasmul e divin si prin orgasm putem ajunge la Dumnezeu.

Si la dracu prin cine putem ajunge ?

Postat

Buey, eu acum am citit ce scrie imbecilul asta de ananda.

Practic, cacatul asta mistic vrea nici mai mult nici mai putin sa infiinteze o secta, al carei guru pisacios sa fie chiar el.

Pai, in conditiile astea, vreau sa infiintez si eu o asociatie care sa aibe ca scop luarea in pula a intregii lui familii, incepand de la stramosii mult-prea iluminati si terminand cu ma-sa.

Guru wanna-be, ma pis pe tine!

P.S

Ai vrea tu, damblagistule.

Ma cac, nu ma pis.

Postat

Acest topic este in principal pentru fete ... deci ... indrazniti !

Ce pareri aveti ? cum priviti acest topic? Cine se inscrie ?

pe ma-ta ai intrebat-o, ca doar ea te-a initiat in tainele pishu-sutra...

marsh de aici rozjekendra masculina...

• Minus 6
Postat

pe ma-ta ai intrebat-o, ca doar ea te-a initiat in tainele pishu-sutra...

marsh de aici rozjekendra masculina...

Rozjekendra crede ca eu sunt vipusko ??

Asta-i altu' care crede ca e jegoasa?

Postat

@bic.c - mare adevar iti spun: eu sunt tu insuti insa doar eu sunt deocamdata constient de asta.

Acest topic poate fi considerat cadou de 8 martie pentru femei.

Sa fiti cat mai fericite !

• Oras:bucuresti
Postat

Un alt aspect: sa nu va fie teama pentru ca daca este un proiect divin inspirat el sigur va incepe(mai devreme sau mai tarziu) la momentul ales de Dumnezeu pentru aceasta ... insa sansa exceptionala pe care o aveti este sa faceti si voi parte din acest proiect Dumnezeiesc ... asta e ceva mai rar pe pamant deocamdata.

E un haos maxim in capul dumitale. Nu-l mai baga si pe Dumnezeu pe aici ca iti da una de nu te mai ridici, cand o sa te astepti mai putin. Ramai macar la elucubratiile tale cu fiinte astrale si alte alea!

Dumnezeu nu se baga in "proiectul tau Dumnezeiesc"!

Concluzie: mergi si consulta un psihiatru ca esti pe aratura rau! E spre binele tau!

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Buey, eu acum am citit ce scrie imbecilul asta de ananda.

Practic, cacatul asta mistic vrea nici mai mult nici mai putin sa infiinteze o secta, al carei guru pisacios sa fie chiar el.

Pai, in conditiile astea, vreau sa infiintez si eu o asociatie care sa aibe ca scop luarea in pula a intregii lui familii, incepand de la stramosii mult-prea iluminati si terminand cu ma-sa.

Guru wanna-be, ma pis pe tine!

P.S

Ai vrea tu, damblagistule.

Ma cac, nu ma pis.

Si ca orice "GURU'n curu" care se respecta, vrea sa faca asta pe banii altora! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 7
Postat

@bic.c - mare adevar iti spun: eu sunt tu insuti insa doar eu sunt deocamdata constient de asta.

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Asta e MAXIMA! Ai auzit @bic.c? A intrat deja in tine si te  ...posedeaza! :laugh2

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Cosmin ce minte ciudata ai  :laugh2 ... altceva am spus ... am spus ca in esenta toti suntem aceeasi fiinta(acelasi spirit intrupat in alt trup cu alte obiceiuri, cu alta cultura, cu alta minte etc)

Asa se vad lucrurile de la nivel spiritual - toti suntem exact la fel exact aceeasi fiinta :) sper ca acum e mai clar multumesc pt burta de ras :)

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :slap2 :slap2 :slap2

• Like 1
  • Oras:unde vrea pula mea
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

@phoenix - sa stii ca si tu ai dreptate ... este vai de tine insa poti alege corect oricand(poti alege sa te antrenezi si sa devii o fiinta exceptionala prin practica atenta, continua si perseverenta a continentei sexuale perfect realizate) ... ai acest drept si il poti folosi oricand.

Băi cumetre,pt.cultura ta generală,sunt o ființă exceptionalăAstazi, 13:00

P.S expresia mai sus folosită de mine,o poti citi si astfel: "incredibil cât de mulți nebuni sunt pe lumea asta",iar tu,categoric faci parte dintre ei

P.S Fara suparare,o intrebare: il regreti pe Bivolaru?

• Like 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Ananda ia-o usor asa cu bic ca e mai dracos si mi-e ca sfarsesti legat pe undeva si cu calus la gura sise duce proiectul pe apa sambetei :laugh2

Postat

@ phoenix - sigur ca esti ... tocmai am zis mai sus, toti suntem ... acum te intreb daca atunci esti de ce te manifesti atat de prosteste(ca si cand nu ai sti ca esti) ?

si acum te indemn: comporta-te in conformitate cu fiinta ta care este extraordinara: fii exceptional, fii divin !

Rozkendra ... am o rabdare infinita deci nimic rau nu se poate petrece :) ... vei vedea ca totul va fi bine ... eu sincer sper ca proiectul sa inceapa cat mai repede :)

Te imbratisez cu drag, tu ce mai faci ? Si ... mai ales ce parere ai despre proiect  ?

Reputație: -1560
Postat

Ce esti tu ma ? Manca-mi-ai pula de bolnav psihic , tu nu esti deocamdata constient de nimic , nici macar de faptul ca un tembel ti-a spalat creierii si te crezi guru pulii mele

Vino sa-ti dau pula la supt sa te fac zeu , da-te-n sloboz

• Like 6
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...