criss Reputație: 556 Postat Iunie 2, 2012 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iunie 2, 2012 stiti ceva de faptura asta? FERDA, oamenii mereu ma felicita pentru zambetul meu, sanii mei, fundul meu, sunt inteligenta si amuzanta, cu toate acestea fac ca timpul petrecut impreuna sa ne satisfaca, oral, normal si anal neprotejat, cica 100 lei.. nush daca ora sau fin.. probabil ca fin
moxul Reputație: 86 Postat Iunie 3, 2012 Postat Iunie 3, 2012 Vezi: http://ferda.at.ua/ in plus, faza cu " oral, normal si anal neprotejat" mie mi-ar da serios de gandit. cred ca nicio fata care se respecta si se ingrijeste nu ar face asa ceva, iar una care nu se respecta si nu se ingrijeste nu isi doreste nimeni.
criss Reputație: 556 Postat Iunie 3, 2012 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Autor Postat Iunie 3, 2012 deci e clar si cu asta... cica poze false... demonstrate.. deci probabil va ajunge la evitat. eu am cautat pe google insistent chiar dar nush cum de nu am dat de linkul asta pus de tine
ratko mladic Reputație: 233 Postat Iulie 25, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2012 Sa va povestesc vizita facuta domnisoarei Ferda acum vreo 2 luni. La telefon se mentioneaza 100 de RON masaj, 150 RON ceva mai mult, servicii totale. Locatie mentionata Universitate Hyperion. Iau un taxi si cobor exact la reperul mentionat, o sun, dar imi zice ca e pe Popa Nan cu Tepes Voda, am mers cateva minute pana am gasit locatia, care era de fapt intersectia Tepes Voda cu Budila (Tepes Voda 82B) intr-o vila.Ajuns acolo era clar ca e vorba de un cuibusor salon de masaj. Ma intampina domnisoara Ferda (e mai degraba un anunt de care se foloseste fata care e in momentul ala, cel putin asa a lasat senzatia cand am intrebat-o de anal si mi-a zis:ah, era de pe vremea cand aveam o colega care facea si asta .. deci stati linistiti nu se face neprotejat).De poze nu stiu ce sa zic, probabil sunt false, insa fata (cu care am intrat) era foarte aproape ca fizic de tipa din poze:bruneta cam 1.70, ochi verzi (de obicei nu prea ii retin),posterior bombat, sani maricei si frumosi. Nu am fost deloc dezamagit de fizic asa ca am ramas desi pretul mentionat de ea era de fapt 200 de Ron/fin, totul protejat.Camera destul de intima, un minus pt cei carora nu le plac saltelele si prefera un pat sanatos. Baia foarte ok si spatioasa ... am inteles ca au si camere cu sauna, jacuzzi la preturi mai mari.Si acum actiunea: Masaj de relaxare destul de placut dupa care m-am intors pe spate si a inceput cu sarutari corporale, dupa care a inceput sa frece piersicuta de ala micu ... moment in care am fost socat de reactiile corpului ei ..Tragea cateva "gaze" din piersicuta ... prima data nu am zis ce sa cred. Mah, poate a fost ceva intamplare .. dar au continuat ... am zis wtf?! Alta parte mai putin placuta a fost ca era rasa si nu epilata in zona intima si cand se freca cu piersicuta de ala micu il faulta destul de rau ( o acupunctura nedorita pe capul ..., fetelor sa nu va mai vina idei din astea, e o zona foarte sensibilaaaa).Era un pic laudatoare la adresa ei, ca iti plac labiile mele, toti sunt innebuniti dupa ele (in gandul meu ziceam ok, ok, dar ia-ti odata "acele" de pe ala micu ca il nenorocesti).Dupa micile accidente am trecut la un oral protejat (promovat de ea la inceput, "chiar daca e protejat o sa iti placa sa stii"), sa nu ma plang, destul de ok, lent, dar fara DT or balls lick. La normal a stat la inceput deasupra si apoi am finalizat pe la spate. S-a umezit usor, nicio problema de penetrare, a folosit usoare gemete, fake, dar totusi placute. FK destul de placutCa note:Fizic: 9 (poate o notam mai sus daca era epilata si nu "abraziva")Oral: 7.5Normal: 8.5GFE: vorbareata, deschisa, accepta FK mangaieriAnal: nu face Avand in vedere pretul ridicat(200 ROn/fin) si micile probleme de mai sus a fost o vizita cu un nivel calitate/pret sub medie. A salvat situatia faptul ca fata e foarte atragatoare (dar daca veti suna acum nu se stie daca veti da peste aceeasi .. depinde cine e de "garda" pe anuntul asta in momentul respectiv ). Cel mai recent anunt:"FERDA, oamenii ma felicita mereu pentru zambetul meu, sanii mei, fundul meu, sunt inteligenta si amuzanta, cu toate acestea fac ca timpul petrecut impreuna sa ne satisfaca, oral, normal,"acelasi nr de telefon/poze. S-a deschis un topic recent cu aceeasi locatie, dar alt numar:http://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/7348-0734508232-roxy-zona-calea-calarasi-str-tepes-voda/#entry61360poate se pot uni sub titlul cuibului. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum