Vizitator carlos.luchian Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Presta undeva intr-un bloc de graoniere in spate pe titulescu. Blonda, fund si sani superbi, probleme la dantura insa incepuse sa lucreze la asta. Mai activeaza ? Link spre comentariu
lornemalvo Reputație: 50 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Din octombrie nu mai presteaza si nush daca se va intoarce 1 Link spre comentariu
Vizitator carlos.luchian Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Inca nimic ? Nu a aparut pasarica ? Link spre comentariu
lornemalvo Reputație: 50 Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 I think she has left the country Link spre comentariu
Vizitator carlos.luchian Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Foarte rau. Si a facut dintii pe banii nostrii si a umflat-o ) Link spre comentariu
erotyke Reputație: 134 Postat Mai 11, 2016 Telefon: erotyke Oras:Cluj Telefon: erotyke Oras:Cluj Partajează Postat Mai 11, 2016 Cauta in postarile de pe Oradea, cred ca am vazut pozele ei si pe acolo.Cand presta la Cluj nu am ramas fiindca nu mi—a placut dantura.Asta se intampla acum un an jumate. Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum