Sari la conținut

caut si eu un joc

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eram micuta...undeva pe la 10 ani...si odata cu un 286 am primit la pachet un joc de colectare puncte, cu o biluta rosie, de pe o plansa de joc verde (eu ii ziceam iarba...pe atunci :) ) si daca le colectai pe toate si gaseai ierirea treceai la urmatorul nivel, daca iti cadea vre-o bila in cap faceai poc!

Rugamintea mea la voi e sa-mi aduceti aminte cum se numeste, va rog frumos!

• Oras:constanta
Postat

Nu cred ca mai gasesti asa ceva. 286...pascal etc. Nici windows nu cred ca il stie.

Dar si acum sunt jocuri cu iarba ;) dar "iarba pentru adulti" :)

P.s. nu te pot ajuta cu denumirea jocului...

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

Jazz Jackrabbit. Daca nu am nimerit-o, intra pe you tube si cauta 60 nostalgic games dos 286.......

sau MS-DOS games in 1994. O zi buna!

Postat

io cand a iesit la pensie, adica acu 20 de ani, jucam ceva "cu cu"rse de masini tot pe 286. era ecranul impartit in 2 si puteai juca la dublu. lotus parca ii zicea. pacat ca nu mai gasesc. oricum...va iubesc.

Postat

Eram micuta...undeva pe la 10 ani...si odata cu un 286 am primit la pachet un joc de colectare puncte, cu o biluta rosie, de pe o plansa de joc verde (eu ii ziceam iarba...pe atunci :) ) si daca le colectai pe toate si gaseai ierirea treceai la urmatorul nivel, daca iti cadea vre-o bila in cap faceai poc!

cumva Heartland? era cu inimioare rosii si trebuia sa le colectezi pe toate sa se deschisa o usa?

http://www.dosgamesarchive.com/download/heartlight/

• Oras:europa
  • Oras:europa
Postat

Se regasesc pe net, in flash, mai multe jocuri numite chiar ”Red Ball” care seamana cu ce descrii tu.

Postat

Jazz Jackrabbit. Daca nu am nimerit-o, intra pe you tube si cauta 60 nostalgic games dos 286.......

sau MS-DOS games in 1994. O zi buna!

Vaaai cat imi placea acest joc!!!! Si mai era unul, Claw, cu un motan!
  • Like 1
Postat

Vaaai cat imi placea acest joc!!!! Si mai era unul, Claw, cu un motan!

Despre ce jocuri vorbiti, mai fetelor?!? :girly Ma simt de parca m-am nascut in epoca de piatra.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Eu am crescut cu Nu te supara frate, sah chinezesc si scrabble, iar cand a aparut cica calculatorul ma jucam Bomberman si The prince of Persia. Le puneam nu stiu cum pe caseta audio...nu ma pricep sa va explic ce tehnologie era acolo.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 17
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Te referi la Supaplex, desigur :)

http://www.kongregate.com/games/radarek/supaplex-remake

• Like 1
Postat

Nu cred ca mai gasesti asa ceva. 286...pascal etc. Nici windows nu cred ca il stie.

Dar si acum sunt jocuri cu iarba ;) dar "iarba pentru adulti" :)

P.s. nu te pot ajuta cu denumirea jocului...

...eu cautam jocul nu un 286... :laugh2

si eu spuneam ca nu cred ca mai sunt in 2016 jocuri pentru 286....386,etc. limbaj pascal, windows era necunoscut, google nu se inventase, cel putin in romania! dar acum avem feisbuc! :)

• Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Counter Strike mai joaca careva?

source, eu

• Oras:sub pamanat srl
Postat

source, eu

Baga bre linkul la un server aici sa ne babardim oleaca :)

Postat

Baga bre linkul la un server aici sa ne babardim oleaca :)

il ai pe steam? eu il am original

• Oras:Lost in the wind
Postat

Mergea si 586 probabil si pe Pentium, l-am terminat, 111 nivele !!!

• Like 1
Postat

Mergea si 586 probabil si pe Pentium, l-am terminat, 111 nivele !!!

aha, pai inseamna ca e bine tare in delegatie daca ai terminat atatea nivele :)))))))))

eu cred ca o sa ma apuc de captain claw, cel de care zicea claudia, si hercules :))

Postat

aha, pai inseamna ca e bine tare in delegatie daca ai terminat atatea nivele :)))))))))

eu cred ca o sa ma apuc de captain claw, cel de care zicea claudia, si hercules :))

Pe vremea aia l-am terminat prin 95-96 !
Postat

Era un joc prin 95-96, jucam de pe disketa. Lotus parca ii zicea. Era cu masini si puteai juca la dublu, se impartea monitorul in doua. Nu gasesc pe nicaieri. Ala jmecherie de jos :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...