crissu Reputație: 4142 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Eram micuta...undeva pe la 10 ani...si odata cu un 286 am primit la pachet un joc de colectare puncte, cu o biluta rosie, de pe o plansa de joc verde (eu ii ziceam iarba...pe atunci ) si daca le colectai pe toate si gaseai ierirea treceai la urmatorul nivel, daca iti cadea vre-o bila in cap faceai poc!Rugamintea mea la voi e sa-mi aduceti aminte cum se numeste, va rog frumos!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 10, 2016 Nu cred ca mai gasesti asa ceva. 286...pascal etc. Nici windows nu cred ca il stie.Dar si acum sunt jocuri cu iarba dar "iarba pentru adulti" P.s. nu te pot ajuta cu denumirea jocului...
crissu Reputație: 4142 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 10, 2016 ...eu cautam jocul nu un 286...
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 10, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 10, 2016 Jazz Jackrabbit. Daca nu am nimerit-o, intra pe you tube si cauta 60 nostalgic games dos 286.......sau MS-DOS games in 1994. O zi buna!
crissu Reputație: 4142 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 10, 2016 nu e...multumesc
va iubesc Reputație: -25 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 io cand a iesit la pensie, adica acu 20 de ani, jucam ceva "cu cu"rse de masini tot pe 286. era ecranul impartit in 2 si puteai juca la dublu. lotus parca ii zicea. pacat ca nu mai gasesc. oricum...va iubesc.
generos1968 Reputație: 262 Postat Martie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Eram micuta...undeva pe la 10 ani...si odata cu un 286 am primit la pachet un joc de colectare puncte, cu o biluta rosie, de pe o plansa de joc verde (eu ii ziceam iarba...pe atunci ) si daca le colectai pe toate si gaseai ierirea treceai la urmatorul nivel, daca iti cadea vre-o bila in cap faceai poc!Rugamintea mea la voi e sa-mi aduceti aminte cum se numeste, va rog frumos! cumva Heartland? era cu inimioare rosii si trebuia sa le colectezi pe toate sa se deschisa o usa? http://www.dosgamesarchive.com/download/heartlight/
marcel turda Reputație: 148 Postat Martie 10, 2016 Oras:europa Oras:europa Postat Martie 10, 2016 Se regasesc pe net, in flash, mai multe jocuri numite chiar ”Red Ball” care seamana cu ce descrii tu.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Jazz Jackrabbit. Daca nu am nimerit-o, intra pe you tube si cauta 60 nostalgic games dos 286.......sau MS-DOS games in 1994. O zi buna!Vaaai cat imi placea acest joc!!!! Si mai era unul, Claw, cu un motan! 1
sorina4u Reputație: 80 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Eram micuta...undeva pe la 10 ani...si odata cu un 286 am primit la pachet un joc de colectare puncte, cu o biluta rosie, de pe o plansa de joc verde (eu ii ziceam iarba...pe atunci ) si daca le colectai pe toate si gaseai ierirea treceai la urmatorul nivel, daca iti cadea vre-o bila in cap faceai poc!Rugamintea mea la voi e sa-mi aduceti aminte cum se numeste, va rog frumos! Vaaai cat imi placea acest joc!!!! Si mai era unul, Claw, cu un motan! Despre ce jocuri vorbiti, mai fetelor?!? Ma simt de parca m-am nascut in epoca de piatra. Eu am crescut cu Nu te supara frate, sah chinezesc si scrabble, iar cand a aparut cica calculatorul ma jucam Bomberman si The prince of Persia. Le puneam nu stiu cum pe caseta audio...nu ma pricep sa va explic ce tehnologie era acolo. 1 17
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 10, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 10, 2016 Eram micuta...undeva pe la 10 ani...si odata cu un 286 am primit la pachet un joc de colectare puncte, cu o biluta rosie, de pe o plansa de joc verde (eu ii ziceam iarba...pe atunci ) si daca le colectai pe toate si gaseai ierirea treceai la urmatorul nivel, daca iti cadea vre-o bila in cap faceai poc!Rugamintea mea la voi e sa-mi aduceti aminte cum se numeste, va rog frumos! Te referi la Supaplex, desigur http://www.kongregate.com/games/radarek/supaplex-remake 1
crissu Reputație: 4142 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2016 Te referi la Supaplex, desigur http://www.kongregate.com/games/radarek/supaplex-remake Multumesc mult de ajutor, sunteti niste draguti cu totii...va pup!
sky Reputație: 52 Postat Martie 11, 2016 Oras:Mures Oras:Mures Postat Martie 11, 2016 ce fac jocurile din fete...
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 11, 2016 Nu cred ca mai gasesti asa ceva. 286...pascal etc. Nici windows nu cred ca il stie.Dar si acum sunt jocuri cu iarba dar "iarba pentru adulti" P.s. nu te pot ajuta cu denumirea jocului... ...eu cautam jocul nu un 286... si eu spuneam ca nu cred ca mai sunt in 2016 jocuri pentru 286....386,etc. limbaj pascal, windows era necunoscut, google nu se inventase, cel putin in romania! dar acum avem feisbuc!
generos1968 Reputație: 262 Postat Martie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2016 Te referi la Supaplex, desigur http://www.kongregate.com/games/radarek/supaplex-remake nu vreau sa ma gandesc cat timp am futut cu jocul asta. pierdeam noptile on daily basis. pfff 2
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iulie 4, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iulie 4, 2016 Counter Strike mai joaca careva?
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 4, 2016 Counter Strike mai joaca careva?source, eu
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iulie 4, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iulie 4, 2016 source, euBaga bre linkul la un server aici sa ne babardim oleaca
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 4, 2016 Baga bre linkul la un server aici sa ne babardim oleaca il ai pe steam? eu il am original
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iulie 4, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iulie 4, 2016 Nu stiu ce-i aia. Eu sunt amarat
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 4, 2016 Mergea si 586 probabil si pe Pentium, l-am terminat, 111 nivele !!! 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 4, 2016 Mergea si 586 probabil si pe Pentium, l-am terminat, 111 nivele !!!aha, pai inseamna ca e bine tare in delegatie daca ai terminat atatea nivele )))))))) eu cred ca o sa ma apuc de captain claw, cel de care zicea claudia, si hercules )
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 4, 2016 aha, pai inseamna ca e bine tare in delegatie daca ai terminat atatea nivele )))))))) eu cred ca o sa ma apuc de captain claw, cel de care zicea claudia, si hercules ) Pe vremea aia l-am terminat prin 95-96 !
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iulie 4, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iulie 4, 2016 Era un joc prin 95-96, jucam de pe disketa. Lotus parca ii zicea. Era cu masini si puteai juca la dublu, se impartea monitorul in doua. Nu gasesc pe nicaieri. Ala jmecherie de jos
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iulie 4, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iulie 4, 2016 joc*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum