Sari la conținut

0762114893

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Salutare frati futaciosi,

Am vizitat-o pe "domnisoara" si vreau sa va avertizez pentru a nu lua aceeasi tzeapa!

Locatia undeva in zona statiei de tramvai de la Complexul Mic, voci in apartament (inca o colega pe care am vazut-o la plecare-din aceesi categorie)!Baie normala de bloc, chiloti imprastiati prin baie!

Acum fata:tatuaj pe umar de puscarie (gen "singur intre patru pereti-facut cu acul de seringa), curul lasat si cam mare (cand s-a dat jos de pe tocuri am vrut sa plec), tzatze mici, **spam editat**itara!

Am zis daca tot am intrat sa dau macar o muie scurta, dar atitudinea de centurista grabita m-a facut sa renunt pana si la aceasta mica "placere"

Lasat 50 RON pentru deranj si disparut!

Concluzie:NU RECOMAND!

• Like 1
Postat

Si ma rog care era deranjul? De ce ai mai lasat si bani ? Genul asta de actiuni incurajeaza toate curvele sa insiste in a oferi sevicii de cacat !

• Like 2
  • Oras:privat
  • Oras:privat
Postat

Miram-as sa fie pozele reale, astea au avut numai fake-uri pe numarul asta de cand apar anunturi pe el. 

Postat

Am vizitat-o pe "domnisoara" si vreau sa va avertizez pentru a nu lua aceeasi tzeapa!

Locatia undeva in zona statiei de tramvai de la Complexul Mic, voci in apartament (inca o colega pe care am vazut-o la plecare-din aceesi categorie)!Baie normala de bloc, chiloti imprastiati prin baie!

Acum fata:tatuaj pe umar de puscarie (gen "singur intre patru pereti-facut cu acul de seringa), curul lasat si cam mare (cand s-a dat jos de pe tocuri am vrut sa plec), tzatze mici, **spam editat**itara!

Am zis daca tot am intrat sa dau macar o muie scurta, dar atitudinea de centurista grabita m-a facut sa renunt pana si la aceasta mica "placere"

Ai lasat 50 pt deranj? Mah, tu esti tata ranitilor. Sa-mi trimiti o poza cu tine. O voi tine in masina si cand te prind la trecerea de pietoni, iti cer 50 de lei pt deranjul de a ma fi oprit sa-ti dau prioritate :)
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

Tu dai bani

Colegu, dc tu dai bani fara sa futi e o treaba.Nu inteleg notiunea de deranj, nu ti-a placut marfa, pleci si atat.
  • Like 1
Postat

Nu inteleg cu ce va deranjeaza ce am lasat eu si de ce!

Am vrut sa fac o recenzie corecta si reala!

Daca vreti nu aveti decat sa incercati si sa verificati!

PS: De smecheri gen xrxx77 sunt satul! Daca iti las nr meu trebuie sa ne si vedem dupa si nu vad rostul!Scopul topicului e sa futem nu sa ne dam "bagabonti"!

• Like 1
Postat

Nu inteleg cu ce va deranjeaza ce am lasat eu si de ce!

Am vrut sa fac o recenzie corecta si reala!

Daca vreti nu aveti decat sa incercati si sa verificati!

PS: De smecheri gen xrxx77 sunt satul! Daca iti las nr meu trebuie sa ne si vedem dupa si nu vad rostul!Scopul topicului e sa futem nu sa ne dam "bagabonti"!

Comentariul meu a fost un pamflet. Dar este nevoie de inteligenta sa poti identifica notele comice din comentariul cuiva.

Din partea mea poti sa platesti fara sa futi toate producatoarele din orasul asta si nu numai. Daca asta-i placerea ta.

• Like 1
  • Minus 2

Postat

A fost plăcerea omului să lase ceva pt. deranj. Chiar trebuie sa-l "omorâm" acum?

da-mi 50lei de placere ... vreau sa-i cumpar lu' Jon niste carne de prost, pardon porc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.