Sari la conținut

Sophia 0742541466

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 12 ore, oviyolo a spus:

...

nu a trecut pe circuit inchis sper

...

Din câte știu eu, nefiind client chiar fidel (o vizitez odată la doua-trei saptamani), nu a trecut pe circuit închis.

Oricum ceea ce știu (informal) e ca prestează, în general, de marți pana vineri, în rest având o viata a ei ... de "om normal",  cu multe treburi "casnice" ... cu etc., etc.

P.S.: recomandarea mea e sa încerci SMS, in general dimineata, dupa ora 9 a.m., in zilele menționate anterior.

• Like 1
  • pisicuts a schimbat titlul în Sophia 0742541466
  • Oras:Anywhere
Postat
18 hours ago, Mocureloaded said:

Din câte știu eu, nefiind client chiar fidel (o vizitez odată la doua-trei saptamani), nu a trecut pe circuit închis.

Oricum ceea ce știu (informal) e ca prestează, în general, de marți pana vineri, în rest având o viata a ei ... de "om normal",  cu multe treburi "casnice" ... cu etc., etc.

P.S.: recomandarea mea e sa încerci SMS, in general dimineata, dupa ora 9 a.m., in zilele menționate anterior.

aici subscriu si eu la ce zice @Mocureloaded. si ia-ti gandul de la cautat in weekend sau dupa orele 17, ca nu o vei gasi. rar are zile cand preseteaza pana spre 20, dar atunci cam scrie ea, fiind exceptii

• Like 1
  • Telefon: 0742541466
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața. Azi și mâine ma găsiți între  orele 10.00 -18.00

O zi frumoasă tuturor

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața. Săptămâna aceasta mă găsiți între 09.00-18.00

O săptămână frumoasă tuturor 🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața.

Zilele acestea ma găsiți între 09.00-18.00

O zi frumoasă tuturor 🤗

Programările se fac strict prin WhatsApp / TELEGRAM

Nu raspund la apeluri

Serviciile sunt doar cele scrise aici

-sex oral neprotejat in funcție de igiena

-sex normal(protejat)

-French kiss

-CIM

-COB

Cadou

-250 ron 30 minute

-450 ron 60 minute

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața. Săptămâna aceasta mă găsiți între 09.00- 15.00

O săptămână frumoasă tuturor.

Reputație: 222
Postat
20 hours ago, alaric1 said:

Nici o poza pe topic ? parca erau ceva acu ceva vreme 

in cel mai rau caz gaseai pe prima pagina de la thread/topic, daca te uitai. dar mna, greu de dat 1 click si 2 scroll-uri

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 17 minute, tzepis a spus:

in cel mai rau caz gaseai pe prima pagina de la thread/topic, daca te uitai. dar mna, greu de dat 1 click si 2 scroll-uri

Și care poze puse aici sunt mai mult decât relevante, indiferent de perioada in care au fost afișate ... ca Sophia (surprinzator) la conformația trupului pare, de fapt este, neschimbata! ... cum a fost acum cinci ani, asa este și acuma!!! ... ce difera în unele poze e culoarea parului ... 🤣

Postat
23 minutes ago, Mocureloaded said:

Și care poze puse aici sunt mai mult decât relevante, indiferent de perioada in care au fost afișate ... ca Sophia (surprinzator) la conformația trupului pare, de fapt este, neschimbata! ... cum a fost acum cinci ani, asa este și acuma!!! ... ce difera în unele poze e culoarea parului ... 🤣

Confirm, a ramas la fel si chiar arata bine. Chiar isi merita topul aici.

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

La Multi Ani Sophia! Oare ne mai onorezi cu prezența sau ti-ai luat un concediu? Sper ca esti bine!

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am fost si eu recent la Sofia.

A fost o experienta faina - recomand :).

Programare pe telegram - deoarece pe whatsApp nu-mi apare. Mi-a raspuns repede, am fixat intalnirea peste cca 1.5 ore. Zona iulius mall. 

M-a primit intr-o tinuta sexi - draguta la fata, corp fain, fund super bombat. Am stat la o tigara, mi-a facut o cafea am povestit putin si m-am dus la dus. Intors ma astepta in camera. Un oral chiar bun dupa parerea mea. Umed, destul de deep, fain. N-am stat prea mult acolo findca aveam planuri mai mari. Asa ca am inceput cu un LOT, excelent - poate unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Ori avea ea ceva aparte ori mi s-a aprins mie beculetul, insa mi se parea incredibil de excitant tot ce facea si forma corpului si cum se misca. Savuram tot. Am trecut la un doggy - ca am zis ca ar fi pacat sa nu vad un 360 si sa finalizez asa rapid. Si a meritat. Un fund bine bombat si o priveliste faina - igena super. Aveai de ce prinde - insa doar muschi. Trecut pe un misionar ca sa-l mai prind si pe ala si sa termin impacat. I-am mai furat cateva FK-uri pe parcurs fara sa fie vreo problema. Si pana sa-mi dau seama am terminat. As mai fi continuat daca mai era de unde :). Mi s-a parut incredibil de sexy, modul cum arata. Sanii mai micuti, insa naturali si suficienti de mari. Iar implicarea ei, chiar buna - chiar parea ca ii face placere si ca e acolo. Parca mi-a si parut rau ca am terminat :).

Am mai stat la o tigara si la niste povesti. Deja trecusem de durata stabilita si eram "peste program" asa ca m-am simtit si am plecat, insa discutiile mergeau bine si parea chiar ca ar mai vrea sa stam la povesti insa nu vroiam sa abuzez.

Faina ca persoana, corp super fain, dragutica la fata, clar de revenit.

Note: 

Locatie 10 (nimic de obiectat, era tot ce era nevoie, pat mare, loc de fumat, dus etc)

ON: 8 (chiar bun)

Aspect: 10  

NP: 10  (super ! avea acel "vino-n coa' ")

GFE: 8

Pret: 250

.

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
On 1/9/2024 at 6:38 AM, sulayman said:

La Multi Ani Sophia! Oare ne mai onorezi cu prezența sau ti-ai luat un concediu? Sper ca esti bine!

ea e in general prin zona. eu zic sa o cauti ca sunt sanse foarte mari sa o gasesti :)

Postat

Poate ne spune colegul cand a vizitat-o mai precis. Nu raspunde la nici o "provocare" si ma gandesc sa nu cumva sa ne fi parasit...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 09.01.2024 la 6:38, sulayman a spus:

Sunt in Cluj tot timpul.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața. Săptămâna aceasta mă găsiți între 10.00-16.00

O săptămână frumoasă tuturor

• Inimioara 1
Postat
On 1/9/2024 at 10:01 PM, damascus85 said:

Am fost si eu la Sofia.

A fost o experienta faina - recomand :).

Programare pe telegram - deoarece pe whatsApp nu-mi apare. Mi-a raspuns repede, am fixat intalnirea peste cca 1.5 ore. Zona iulius mall. 

[......]

.

Revin cu o "rectificativa" - ca sa citez limbajul ANAF :P

Asa cum mi-am promis, am revenit a 2-a oara.

Si mi se pare ca a fost cu vreo 50% mai fain. Atat ca si discutii, insa si ca si actiune, ON si GFE.

Deci:

Locatie 10 

ON: 9 (chiar bun)

Aspect: 10  

NP: 10  (super ! avea acel "vino-n coa' ")

GFE: 9

Pret: 250

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Eleganță, stil, răbdare, profesionalism îs doar câteva cuvinte care-mi vin în minte gândindu-mă retrospectiv la întâlnirea de azi cu Sophia. După întâlnirea cu ea, restul zilei a fost magnifică pentru mine, am fost mult mai binedispus, zâmbitor și m-am simțit mai bărbat, mai încrezător.

@sophiavicvtoriaa mulțumesc pentru tot 🤗😚

• Oras:CJ
  • Oras:CJ
Postat
La 02.11.2023 la 7:27, sophiavicvtoriaa a spus:

Bună.

0755183630 SMS sau TELEGRAM 

Care e numarul bun pentru a te contacta in legatura cu programare? Acesta cu 630? Sau cel din titlu cu 466 ? 

• Membru Premium
Postat
Acum 22 minute, boyka90 a spus:

Care e numarul bun pentru a te contacta in legatura cu programare? Acesta cu 630? Sau cel din titlu cu 466 ? 

0755183630 ... eu pe asta o contactez SMS ...cu succes de fiecare data.

• Mersi 1
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat
Acum 3 ore, Mocureloaded a spus:

0755183630 ... eu pe asta o contactez SMS ...cu succes de fiecare data.

De o lună încerc să dau de ea. Nu știam de ce nu răspunde.

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, carlos_cj a spus:

De o lună încerc să dau de ea. Nu știam de ce nu răspunde.

Ei uite ca acuma te-ai dumirit.

P.S.: cred ca Motanimea Suprema ar trebui sa se sesizeze și sa schimbe numărul din titlul topicului.

P.P.S.: cine da report?

• Like 2
Reputație: 269
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Sophi folosește amândouă numere...așa cred. Eu am contactat-o până acuma pe ...466. Dar răspunde la cine vrea ea și când vrea ea. Este decizia ei. E foarte greu de prins...tre să ai răbdare cu ea...

La comunicare în ultima vreme este foarte reținut ... cel puțin cu mine ;(

Succes să aveți...🫡

• Oras:Orasi*
  • Oras:Orasi*
Postat

Salutari!

Intr-o zi calda de vara am ajuns la doamna Sophia. Condus de curiozitatea experimentarii unei intalniri cu o doamna de top, am indraznit sa o abordez prin SMS si/sau Telegram. Destul de greu am ajuns la ea, dar tare incantat am fost. Apreciez ca intalnirile trebuie programate in avans cu macar o zi.

Locatia: langa Iulius Mall, in zona Reshape. Apartament elegant, modern, cu destule prosoape la dus si geluri si tot ce trebuie. Nu am avut nimic de reprosat, nota 10.

Detalii si Note: Intalnirea a inceput prin a ne prezenta si a ne cunoaste putin la un pahar de apa si o tigara. Am platit o ora. Asa cum multi specifica, este simpatica si povesteste cu drag diferite subiecte. Este o buna ascultatoare, urmareste ce spui si intervine in discutie, este calduroasa si bine dispusa (cel putin cand am venit eu). Atitudine: 10

Nu ne-am sarutat, deci nu dau nota aici. Poate nu am avut nici initiativa in directia asta. Astfel, am inceput cu ON, bun, facut cu grija si multa pricepere, aproape cat sa ma termine. ON: nota 9+.

Apoi, am ales NP in LOT si a fost miraculos :). Felul in care a inceput a fost intens si senzual, miscarile executate cu desavarsita pricepere, impreuna cu vizibila placere din chipul ei exprimau numai profesionalism. Am fost placut surprins si m-am lasat invaluit in placere.

In final, am schimbat in doggy, cum am si terminat. Ea are fundul ferm, bine proportionat, placut de prins in maini. Cred ca nu am avut destula pricepere cat sa o pot aprecia pe Sophia la adevarata ei valoare, dar, in orice caz, NP: nota 10.

Am iesit usor pierdut, zapacit, inca reflectand asupra celor intamplate, dar stiind ca a fost cea mai buna partida de pana atunci. Mai are sens sa spun ca recomand? :)

Spor in toate!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...