Sari la conținut

publi26 Deschisa la noi provocari

Postări Recomandate

• Oras:bistrita
Postat

Sunt o bruneta draguta cu bun simt ...ofer serviciile mele intr-un mod special ! Serviciile mele sunt de oral si normal (oral neprotejat)diferite pozitii si fantezi ...mai multe detalii la tel .fotto reale

A fost careva pe la ea.....se merita???

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Stă și la stradă, de regulă la podul de la Comat, pe centură; după-masa sau seara. Pe "contabil" l-am văzut de câteva ori tirat în tufele de peste drum, în penumbră. Nu știu dacă primele două poze sunt ale ei, dar ultimele două sigur sunt.

post-193764-0-73456100-1457931224_thumb.jpg

post-193764-0-13084200-1457931225_thumb.jpg

post-193764-0-50127700-1457931225_thumb.jpg

post-193764-0-81516600-1457931225_thumb.jpg

Postat

ms colegu......m-am gandit ca am mai vazut-o pe undeva......daca nu raspundeai u mergeam azi....asa nu mai merg. ms inca o data.

Postat

Dupa ce so futut pe centura cu toti.... si plus de alta ii si tiganca si ii si grasa

Postat

Am fost eu.nu este aia de pe centura.ii din bucurești, dar nu va riscați pt ca pute ca dracu și locația lasă de dorit. Eu unul nici sa îmi dea ea bani nu m-as mai duce

Postat

Zice la tel ca 100 ron finalizarea , dar zice c nu face oral, doar normal. Problema ii ca nu da nume o recenzie in legatura cu fata asta..... nush daca se merita sau nu. Unu zice ca pute.... apoi nush

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...