Sari la conținut

blonda LILIA

Postări Recomandate

• Oras:oradea
  • Oras:oradea

o sun eu maine, sper sa fiu eu primul (care sparge gheata) :laugh2 numa sa fie pozele ei, Doamne da sa fie ea in poza. Rugati-va si voi..care va plac blondele :pope

p.s.Alexy trebuia sa deschizi topicul la Intrebari si Raspunsuri

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Te duce cu gandul la o atmosfera plina de romantism si erotism , cu lumanari parfumate , cu muzica ambientala , atmosfera incitanta si excitanta , in care un singur amanunt e incert , femeia . Dar sa fim seriosi , la ce-ti mai trebuie femeie , cu o asa baterie la cada ? :)

• Like 6
Link spre comentariu

o sun eu maine, sper sa fiu eu primul (care sparge gheata) :laugh2 numa sa fie pozele ei, Doamne da sa fie ea in poza. Rugati-va si voi..care va plac blondele :pope

p.s.Alexy trebuia sa deschizi topicul la Intrebari si Raspunsuri

Era palpitant daca ii spargeai himenul :)

Link spre comentariu

Am sunat si m-am programat in 30 minute, M-a primit imbracata in chilotei si sutien negru,o doamna  la un 40 ani, grasuta nu foarte draguta la fata dar cu par foarte bogat si cret, blond, gene groase . care ar fi scos in evidenta ceva. Dar nu prea avea ce sa scoata.Pacat ca nu e cea din poza.

Un glob care facea sa se invarta in camera lumini multicolore crea o atmosfera placuta la ceea ce stiam ca nu o sa fie ceva deosebit . am ramas doar pentru ca nu ma retrag niciodata. Imi e teama de un musculos mai mare decat mine . ha ha ( daca exista asa ceva lol ). Am mers deci la baie. M-am improspatat. Apoi m-am aruncat in pat si o asteptam. Vorbea cu cineva in camera cealalta. A venit a sarit la putulica mea, dupa ce a cautat ceva timp dupa prezervativ. A luat si un servetel umed si tot pupa la putuloi. A inceput apoi sa o suga mai bine . dar se ajuta si de mana destul de mult , insa a fost si ceva placut pana la urma.

Dintr-o data a luat prezervativul in gura si l-a mulat pe putuloiul meu si a zis cu glas tare ca m-a trezit din fantezia mea cu o blonda minunata care imi baga instrumental pana in gat ( lucru pe care domnita nu a reusit s ail faca desi am rugat-o sa incerce).

A strigat deci sa intru in ea. As fi vrut sa stea ea deasupra dar nu se poate. Hai atunci ma gandeam. Ceapa ta de femeie. No hai ca vreau sa fut gandindu-ma tot la fata din imaginatie. Si am pompat ce am pompat . am intors-o capra si asa m-am terminat. Ca am incercat eu sa o rog sa schimbam pozitia dar iar m-a trezit din vis strigand : “ hai hai termina-te”.

Zona  -  Cartier Prima .

Locatie: 9, apartament frumos, usor de gasit DA, loc de parcare DA ,baie curata DA, Prosop DA, Gel Dus DA ,pat comod DA,

Aspect – 6: la fata ii dau 6, sani 7, fund 8, picioare 6, m-as uita dupa ea pe strada NU, manichiura Da, cosmetic facuta DA, parul aranjat Da

Igiena – 9  epilate DA , curate DA, parfumate NU ,facut dus inainte dupa NU

Atitudine 6 – invitat pahar de apa NU ,vorbareata NU, atasament NU  ,te grabeste DA., telefonul pus pe silentios NU

Atmosfera creata: 9  NU muzica ambientala, DA pregatiri special gen betisoare parfumate , ,glob luminous, jocuri de lumini DA .Oglinda  in care sa o pot admira DA
GFE – 0 NU sarut pe buze, , NU FK, NU sarut pe corp, NU  imbratisari, NU alinturi. 
Oral – 7  DA neprotejat, NU deep, NU  atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, NU priviri in ochi, NU foarte umed, DA pune prez cu gura, DA se ajuta cu mana.

Normal – 6  DA a comentat, ,NU geme, NU te atinge, DA te trage in ea NU  priveliste frumoasa, NU contre, NU implicare. NU initiativa

Anal –NA 
Pret 10: 100 ron/UN NR 
Timp petrecut:  15 MIN DTD
Raport calitate pret: -  bun
Recomandare : NU

De revenit: NU

• Like 17
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...