Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Anuntul suna cam asa: Pasionale,super sexy, cu experienta in domeniu! Disponibila pentru tine!Pasionale si tandre,te vom rasfata cu sarutari si magaieri !rond alba iulia.

La telefon are o voce mistho,raspunde frumos la ce este intrebata,iar locatia este vis a vis de Zepter.

Spune ca accepta oral in functie de igiena,sustine ca pozele sunt reale si s-ar putea si cu amandoua odata.

Pret pentru 1fin este 100ron si 150ron varianta pentru 1ora. La single. 200fin si 300ron 1ora cu amandoua.

post-62705-0-09630500-1458160508_thumb.jpg

post-62705-0-34184500-1458160510_thumb.jpg

post-62705-0-36883300-1458160515_thumb.jpg

post-62705-0-92399900-1458160518_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vezi ca mai are 3 topice pe aici..

• Like 3
Postat

Vezi ca mai are 3 topice pe aici.

Am cautat pe forum nr de tel,dar nu am gasit nimic. 

Poti atasa tu linkuri-le sa ne lamurim despre cine este vorba?

Multumesc.

Postat

Nu iti recomand,prea arfista, pitipoanca, la telefon zice ceva si cand ajungi acolo altceva. La telefon mi-a zis 150/2 fin si cand am ajuns acolo a inceput cu arfe ca nu domne daca vreau 30 min 2 fin la 150.

• Like 2
Vizitator
Postat

Am cautat pe forum nr de tel,dar nu am gasit nimic. 

Poti atasa tu linkuri-le sa ne lamurim despre cine este vorba?

Multumesc.

Uite aici,poze cu fata cu domnisoarele si numerele de telefon aferente! ( nu pot atasa link,sunt pe telefon) !

0724672317

0769507012

0737446168

In pozele astea estenxii la fel,zici ca sunt gemene!

post-124552-0-09519800-1458164866_thumb.png

post-124552-0-81327700-1458164879_thumb.jpg

post-124552-0-16970200-1458164888_thumb.jpg

post-124552-0-84041500-1458164899_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:bucharest
Postat

Uite aici,poze cu fata cu domnisoarele si numerele de telefon aferente! ( nu pot atasa link,sunt pe telefon) !

0724672317

0769507012

0737446168

In pozele astea estenxii la fel,zici ca sunt gemene!

arată bine fetele! De unde ai luat pozele?
Postat

Nu iti recomand,prea arfista, pitipoanca, la telefon zice ceva si cand ajungi acolo altceva. La telefon mi-a zis 150/2 fin si cand am ajuns acolo a inceput cu arfe ca nu domne daca vreau 30 min 2 fin la 150.

greu sa faci 2 fin in 30 minute! Nu accepta si la finalizare?
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am fost in locatie...am scris recenzie...fast fuck cu multe nr de tel schimbate. Pozele poate ca ar fi reale dar la fata locului gasesti altceva...colega din poze tocmai a plecat. 😄

La telefon se spune si anal, dar acolo cand ajungi se schimba vorba...cica la telefon ai vb cu alta.

Deci.....

• Like 5
Postat

greu sa faci 2 fin in 30 minute! Nu accepta si la finalizare?

asta nu stiu sa iti zic. Dupa cum spune si laury, la telefon zice ceva, la fata locului altceva. Erau 4-5 fete, dintre care si cele 2 de ma sus, ele arata destul de bine dar restul sunt dezastru + ca cea in rosu avea si un miros cam suspect. Cea creata cand am ajuns acolo tocmai terminase cu cineva, s-a sters frumos fata la pasarica si deja il luase pe urmatorul, fara dus fara nimic. Nu am stat nici pe ganduri, am plecat direct, terifiat de ce am vazut

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Terifiant neterifiant trebuie sa fii realist și sa accepți ceea ce se întâmplă. Fetele astea au maxim 19-20 ani... eu am fost la aia creată de care zici ca se ștergea cu șervețele... și am rămas șocat de atitudinea și tupeul de care a dat dovada. Eu sunt un tip mai cal...mă enervez foarte greu, te rog sa mă crezi ca îmi venea sa o scot prin ușa de la intrare de nervi.

• Like 6
  • Minus 7
Vizitator marian1691
Postat

am trecut si eu pe la cea creata fast fuck cuib rond Alba Iulia

nu am ramas ca se perinda lumea ca pe banda la apaca 

poze creata reale

• Like 2
Postat

Pai atunci cineva abilitat,sa le treaca la de evitat. 

Multumesc pentru lamuriri.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut baieti.

Am sunat si eu aseara la ora 2 la unul din numerele de telefon de mai sus mi-a raspuns o voce super ok care mi-a dat urmatoarele detalii exact asa :

Sextotal

100 numarul

150 ora

Locatie Rond Alba Iulia la Pireus Bank ( sau cum se scrie ) bineinteles sa revin cu un telefon cand ajung acolo .

Ajuns acolo am revenit cu un telefon si am fost indrumat catre locatie care este la 20 de metrii de banca respectiva.

Ajuns in apartament ma intampina o bruneta in lenjerie sexy pe tocuri , umpic mai pufoasa . Destul de draguta cu machiaje si lenjerie.

In drum spre camera domnisoarei am auzit mai multe voci ascunse dupa o "perdea" . Ajuns in camera cu domnisoara hop mai apare o colega mediocra cu care fac cunostinta , nu era urata dar nu as fi ramas cu ea , nu era pe gustul meu.

Raman cu domnisoara bruneta care ma inampinat initial si desi eu doream sa raman doar pentru un oral protejat pentru ca nu imi inspira incredere , o intreb rog sa imi mai spuna inca odata ce servicii si la ce bani . Ea raspunde astfel :

100 NP , OP

150 ora NP O Ptotul protejat

(50 roni extra pentru ON)

De anal si finalizari cim sau altele nu mi-a mai zis nimic oricum nu ma interesa

Pe scurt actiunea cu caprioara sa desfasurat astfel :

Dat banii inainte , inceput direct cu mana pe ea , pus prezervativ , si trecut la treaba .

Dupa maxim 5 minute mi-a zis ca nu mai poate oral si ca hai sa trecrm la normal . I-am spus ca nu ma intereseaza normalul si ca vreau doar oralul , nu ia convenit dar a continuat .Dupa alte 5 minute si eforutri de ale mele de a ma termina , am reusit apoi m-am luat frumos si am plecat . In drum spre iesire fiind curios cine mai e in apartament am dat o geana printe perdeaua care despartea bucataria de hol si am vazut domnisoarele din pozele de mai sus . Creata arata bine dar din cate am inteles are atitudine 0 iar celalata probabil la toate fetele din cuibusor.

Note :

Domnisoara 7

Apartament 6

Prestatie oral 5 cu indulgenta

Atitudine si implicare 6,5

Nu recomand , poate doar daca vrei sa arunci 100 lei la creata care pare interesanta din pctul mei de vedere desi din cate am citit despre ea m-am cam linistit .

Ps. Scriu d pe telefon sper sa fie ok cum am scris .

• Like 5

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

astea sunt alea din cuibul de pe decebal vizavi de cafe LOKA pacat de ele si de potentialul lor care de altfel este mare..... nu stiu meserie deloc, nu stiu sa castige clienti fideli...nu stiu sa faca bani, mi am luat si eu teapa o singura data de la ele! sunt genul very very fast fuck genul iai banii la fraier si dal afara cat mai repede.....le a stricat urata aia care le a initiat in meserie....aia care le datea anunturi....asa se intampla cand o faci doar pt bani si nu ai nici un fel de talent......cred ca abeea isi platesc regimul hotelier.....de evitat

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.