Sari la conținut

Bzi face reclama forumistilor

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Dragi forumisti,

Activitatea d-v nu a trecut neobservata! Dovada:articolul din bzi:"Interzis **spam editat**ilor!Nicio prostituata din Iasi nu a scapat de limba lor ascutita! Spovedaniile lor intime au ajuns acum pe internet"!

Probabil ca Magda Barbu de la bzi este invidioasa ca nu mai apare si ea pe la recenzii-ca doar in tinerete I se spunea Magda 50-prietenii stiu de ce ...

• Like 4
  • Minus 1
Postat

e bun ca ne face reclama ... rau e ca oricum nu-i citeste nimeni!

Sunt infecti....

• Like 2
  • Oras:neverland
  • Oras:neverland
Postat

Iohanis sau Durucule, voi sunteti ma?  :laugh2 vai de capul lui ziar ei fiţuică ieşeană.

• Oras:The Truman Show
  • Oras:The Truman Show
Postat

pai daca tot ti-ai scris articolul pe spatele meu macar sa ma bucur de prerogativele dreptului de autor, vorba unui cal troian .. dar ciuda imi e ca macar de imi publicau teza de doctorat de prin .. Copou sau macar lucrarea de disertatie cu my gorgeous beib  :shy: 

• Like 16

• Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat

pai daca tot ti-ai scris articolul pe spatele meu...

Pai ce sa îti mai dea si tie...bre? ... Tie ti-a dat Motanul o ... steluta de mafiot ... si el a incasat banu' pe reclama :))) ... parca tu nu stii cum merg finantarile ??? :))   ... Las' ca acusi e ziua ta si ... poate primesti cadoul ala dorit  ... un nou subiect de ... dizertatie... si poate de data asta imi lasi si mie sa fac... dupa subiect ... macar un "raport de stagiu" de 24h ... Era sa imi rup de tot gâtul si... la doctorate nu ma mai arunc ... am finantat destule ... pentru altii.  Oricum, pentru astia ... de alde mine cu ... posibilitati reduse (de o natura si de alta) ... de pot sa futa doar cu ... "50euro munciti de altii" ... cand o sa apar prin zona ... poate mai prind locuri la cursul "Cum sa negociezi stralucit un futai la juma de pret".

Chiar daca te "plângeai" ca si tie iti mai lipseau vreo 5cm  ... sa surmontezi diferenta ... sa ai bafta de vin bun! 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...