Sari la conținut

Pe placul tau!!!

Postări Recomandate

Postat

Buna in seara asta lucrez săptămâna asta nu am putut intra sa va anunt ca nu am lucrat...imi pare rau daca ati sunat si ati vazut ca am tot inchis va pup si va astept is seara asta la mine pupiciiii :* :*

• Telefon: 0721620936
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 0721620936
Postat

In sfarsit am ajuns si eu la Adina...dupa lungi dispute de a o prinde disponibila... in seara asta mi-a trecut prin cap sa incerc sa o sun!

Si ce credeti?Surpriza... o voce dulce la capatul celalalt imi spune ca e disponibila... 

Ii spun ca in maxim 30 de minute ajung la ea...si imi spune cu 10 minute inainte sa o sun ca sa nu am neplaceri... Jos palaria!

ajuns in zona ...indicand-umi prin telefon cum sa ajung in locatie... imi deschide usa o Fetita la vreo 19 ,20 de ani...dragutica,intrat in camera...scuzand-use ca e putin fum...pe mine chiar nu ma deranjat,fiind si eu fumator...si chiar nu era fum sa zici ca-l taiai cu sabia...luam loc pe pat...si discutam putin...foarte amabila...sociabila...zambitoare...flexibila.

ne inarmam si trecem la fapte...a inceput cu un Oral OK... fara graba... cu tente de Deep, fara atentie la zonele adiacenta.. sa folosit de mana nu foarte mult...dar nu ma deranjat..in tot acest timp ii masam lindicul... care spre surpinderea mea ara inconjurat de niste Labii...WOW!

Am inceput sa o pipai pe Posterior...mama mama ce piele catifelata si fina...apoi mangaind-o pe spate am ajuns in dreptul Sanilor ,care-s BETON ... as fi ramas toata seara pentru sanii aceea si vulva dintre picioare...dar nu mi-a permis portofelul... 

i-am soptit sa facem 69... si sa conformat fara nici un fel de comentariu... am facut cunostinta cu o pasarica pe gustul meu...carnoasa ...proaspat rasa si jucausa,un lindic gingas ce ma lasat sa-l cutreier in lung si-n lat...a inceput sa geama usor...[nu mi-a lasat impresia ca erau false gemetele] ,dupa care am trecut la Normal...pus prezervativul...urcata pe mine... a inceput sa se miste destul de ok...sarea in ea,stia ce are de facut...am tras-o spre mine sa ii pot lua nurii in gurita la molfait...dupa care sa intins pe mine firav...cu capusorul pe umarul meu...simtind-ui rasuflarea calda a gemetelor la gat si ureche...ne-am pupat [nu face FK] ..ne-am mangaiat... si am strans-o in brate...am ridicat-o sa pot sa ii mases sanii BETON si am inceput sa acceleram ritmul...pana cand am terminat in balonas cu happy end!

NOTE:

Oral - 8,5-9 pentru ca nu a facut atentie si zonelor adiacente

Normal - 9 punct scazut pentru ca nu face FK French Kiss

Anal : nu ma interesat!

Igiena : 10

Aspect fizic : 10

Sani :10

GFE - 10+ [GirlFriend Experience asta inseamna Adina]            

Vorba cuiva... zici ca o faci cu amanta,prietena,amica ! de revenit cu siguranta !

• Like 9
  • Telefon: v_king_67
  • Telefon: v_king_67
Postat

ia baga niste poze cu lindicu ca vad ca baiatul asta ti-l tot lauda :laugh2

:iagree

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Bună Adina, în viitorul super apropiat vreau să-ți fac o vizita. Te-aș ruga să postezi și ora până când te găsim. M-au băgat în boală pozele tale, te pup

Postat

Bună Adina, în viitorul super apropiat vreau să-ți fac o vizita. Te-aș ruga să postezi și ora până când te găsim. M-au băgat în boală pozele tale, te pup

Buna lucrez de la ora 8 seara pana la 8 dimineata
  • Oras:Constanta&Bucharest
  • Oras:Constanta&Bucharest
Postat

Salut Adina, pe timp de zi ce variante avem ? :atm  :hug1 :feet Asta pentru cei care pe timp de noapte sunt prinsi in alte treburi :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...