Sari la conținut

Brunetica cu ochii verzi!!

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Daca ti-am atras atentia , nu ezita sa ma contactezi! Sunt o fire calma, răbdătoare, cu mult bun simt si respect. Daca vrei o experienta unică, ai facut alegerea potrivita. Te astept sa petreci cu mine clipe de neuitat, intr-un ambient placut, curat si erotic... mai multe detalii la telefon. Iti garantez ca nu vei regreta!! 0799315190 va pupic si va astept... Oana

post-201366-0-34746100-1458252858_thumb.jpg

post-201366-0-03114700-1458252904_thumb.jpg

post-201366-0-41715600-1458252942_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Bine ai venit. :hi3 servicii? locatie? :kissing2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Bine v-am gasit, sa zicem asa cum se cuvine.Ca servicii ar fi "oral" si "normal"... iar locația si alte detalii la telefon.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Cate veva despre aspectul fizic?preturi 1fin/ora?

Sa ramana telefonic doar serviciile....secrete?;)

Postat

Cate veva despre aspectul fizic?preturi 1fin/ora?

Sa ramana telefonic doar serviciile....secrete? ;)

Buna! Am 167 cm, cateva kg in plus (vreo 3-4), fund bombat si jucaus, sani medii si fermi iar ca servicii prestez oral si normal, pretul fiind de 80 cu 150, iar ca locatie ma gasesti in apropiere de City! Sunt o fata cu mult bun simt, respectoasa si foarte prietenoasa!! Igiena , discretie si seriozitate maxima, locatie de lux. te astept dragul meu!! te pup

• Like 1

Postat

Buna! Am 167 cm, cateva kg in plus (vreo 3-4), fund bombat si jucaus, sani medii si fermi iar ca servicii prestez oral si normal, pretul fiind de 80 cu 150,nu am colega sau colege,sunt singura, iar ca locatie ma gasesti in apropiere de City! Sunt o fata cu mult bun simt, respectoasa si foarte prietenoasa!! Igiena , discretie si seriozitate maxima, locatie de lux. te astept dragul meu!! te pup

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...