geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 24, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 24, 2016 eu zic sa te mariti pe forum si sa deschidem un topic cu nunta prezentata live amanda spune-ne ce simti despre scrat moare rozkendra de necaz ca n-are si ea sani mari ) Jupine al dreaqu esti ... te manca-n cur, ha ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 24, 2016 eu zic sa te mariti pe forum si sa deschidem un topic cu nunta prezentata live amanda sune-ne ce simti despre scrat moare rozkendra de necaz ca n-are si ea sani mari )fix aia eram clar ) daca voiam sa aduc a vaca nu femeie nu te duce capu ca imi puteam pune silicoane? sanii mei nu-s nici deloc....sunt potriviti siluetei mele.daca nu o idee cam mari pt ca am un abdomen mic,perfect tonifiat si nu prea am grasimi pe corp.ma rog aici nu stau chiar bn ca indicele meu de grasime corporala ult data cand l-ai masurat e sub valorile normale fiind cam de valori de sportifi altleti de performanenta si eu miscare serioasa nu mai fac de cativa ani,stand in fund toata ziua....cu toate astea sunt mai mult decat multumita cum arat si daca am treburi outdoors sunt inca super sprintena si energicq
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Cum mai sta treaba p-aici?!?! Mai misca saaauuu?!?!!? P.S. Cand incepe urmatorul episod?!? Nici în pulă nu mişcă asta ......
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2016 E suficient ce-am auzit. Ma asteptam la raspunsul asta, desi preferam sa spui altceva.Inchei cu asta. Un om bolnav are nevoie de sanatate, dar si de bani. De obicei, un om grav bolnav nu poate munci. In fine, o vorba buna e la indemana oricui.Nu vreau sa te (mai) provoc, era doar o curiozitate. Ce baiat te mai CURteaza? Si eu as fi vrut sa nu fi ingropat atatia oameni bolnavi, nu-mi spune tu mie ce poate sau nu un om bolnav, stiu prea bine, ba cu discutiile astea imi reamintesti in nesimtire de lucruri care tot incerc sa uit.Daca o prietena/priten suferea, saream sa ajut, lumea e plina de oameni care sufera si nu cred ca stau ei dupa mine.Am ajutat si pe forum persoane necunoscute, fie cu o informatie, o vorba buna, ba am sarit sa ma cert cu lupii cand am vazut ca e neajutorata...Ma doresti martira? Da' numai tu? Va trece. Jupine al dreaqu esti ... te manca-n cur, ha ? N-am ce sa zic de tine, sa se scarpine singur. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 fix aia eram clar ) daca voiam sa aduc a vaca nu femeie nu te duce capu ca imi puteam pune silicoane? sanii mei nu-s nici deloc....sunt potriviti siluetei mele.daca nu o idee cam mari pt ca am un abdomen mic,perfect tonifiat si nu prea am grasimi pe corp.ma rog aici nu stau chiar bn ca indicele meu de grasime corporala ult data cand l-ai masurat e sub valorile normale fiind cam de valori de sportifi altleti de performanenta si eu miscare serioasa nu mai fac de cativa ani,stand in fund toata ziua....cu toate astea sunt mai mult decat multumita cum arat si daca am treburi outdoors sunt inca super sprintena si energicqai un corp perfect 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 fix aia eram clar ) daca voiam sa aduc a vaca nu femeie nu te duce capu ca imi puteam pune silicoane? sanii mei nu-s nici deloc....sunt potriviti siluetei mele.daca nu o idee cam mari pt ca am un abdomen mic,perfect tonifiat si nu prea am grasimi pe corp.ma rog aici nu stau chiar bn ca indicele meu de grasime corporala ult data cand l-ai masurat e sub valorile normale fiind cam de valori de sportifi altleti de performanenta si eu miscare serioasa nu mai fac de cativa ani,stand in fund toata ziua....cu toate astea sunt mai mult decat multumita cum arat si daca am treburi outdoors sunt inca super sprintena si energicq esti invidioasa rau pe celelalte ca nu au doua galme ca tine.n-ai fost desteapta deloc , dupa ce ca pisicuts nici n-a vrut sa te futa ia mai dat si bani de silicoane lu` Corina.PS asta inseamna ca muia a ramas la tine )))
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 24, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 24, 2016 fix aia eram clar ) daca voiam sa aduc a vaca nu femeie nu te duce capu ca imi puteam pune silicoane? sanii mei nu-s nici deloc....sunt potriviti siluetei mele.daca nu o idee cam mari pt ca am un abdomen mic,perfect tonifiat si nu prea am grasimi pe corp.ma rog aici nu stau chiar bn ca indicele meu de grasime corporala ult data cand l-ai masurat e sub valorile normale fiind cam de valori de sportifi altleti de performanenta si eu miscare serioasa nu mai fac de cativa ani,stand in fund toata ziua....cu toate astea sunt mai mult decat multumita cum arat si daca am treburi outdoors sunt inca super sprintena si energicq Roz, acum serios, cand ti-a masurat pisicuts indicele de grasime si cu ce ? ... Mai fata tu ai fost la el se pare, ha ? 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 24, 2016 esti invidioasa rau pe celelalte ca nu au doua galme ca tine.n-ai fost desteapta deloc , dupa ce ca pisicuts nici n-a vrut sa te futa ia mai dat si bani de silicoane lu` Corina.PS asta inseamna ca muia a ramas la tine )))asta numai tu o crezi.... nu a incetat sa vrea vreodata,dar m-am convins treptat ca firiile noastre nu se potrivesc.si cel putin cu mine de la o vreme se comporta f ciudat. si eu am manifestat si exprimat dorinta,nu fac pe proasta atat.dar dorinta sexuala nu e totul,ca suntem oameni,nu animale.da,da mi-a dat in vise poate lool
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 24, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 24, 2016 Si eu as fi vrut sa nu fi ingropat atatia oameni bolnavi, nu-mi spune tu mie ce poate sau nu un om bolnav, stiu prea bine, ba cu discutiile astea imi reamintesti in nesimtire de lucruri care tot incerc sa uit.Daca o prietena/priten suferea, saream sa ajut, lumea e plina de oameni care sufera si nu cred ca stau ei dupa mine.Am ajutat si pe forum persoane necunoscute, fie cu o informatie, o vorba buna, ba am sarit sa ma cert cu lupii cand am vazut ca e neajutorata...Ma doresti martira? Da' numai tu? Va trece. N-am ce sa zic de tine, sa se scarpine singur. Na mah pulete, ca nu-ti facu jocu ... sau credeai ca ma spurca ? ... si daca era asa, nu ziceam nimic. P.S. Nu mai ai trafic sau audienta jupine ? Ti-am mai explicat ca nu ma mai enervez si sunt calmitatea desavarsita ... 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 24, 2016 Roz, acum serios, cand ti-a masurat pisicuts indicele de grasime si cu ce ? ... Mai fata tu ai fost la el se pare, ha ? n'am fost p bune.am vrut sa scriu mi-am masurat.tot dau clickuri pe mousu asta tampit,normal sa gresesc.indicele de grasimi se poate calcula si p net,dar exista sali cu aparate speciale care-s mult mai efice.nu se masoara cu metru lolnah poftimhttp://calorii.slabute.ro/calculator-grasime-corporala.html
Administrator pisicuts Reputație: 114940 Postat Martie 24, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 24, 2016 nu tine in tine amanda ..ca nu e bine...face rau ...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 24, 2016 Na mah pulete, ca nu-ti facu jocu ... sau credeai ca ma spurca ? ... si daca era asa, nu ziceam nimic. P.S. Nu mai ai trafic sau audienta jupine ? Ti-am mai explicat ca nu ma mai enervez si sunt calmitatea desavarsita ... stai chill ca daca nu e rost de circ plesneste fierea in asta
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 asta numai tu o crezi.... nu a incetat sa vrea vreodata,dar m-am convins treptat ca firiile noastre nu se potrivesc.si cel putin cu mine de la o vreme se comporta f ciudat. si eu am manifestat si exprimat dorinta,nu fac pe proasta atat.dar dorinta sexuala nu e totul,ca suntem oameni,nu animale.da,da mi-a dat in vise poate lool eu stiu ce zic ca am surse.app , vezi ca o sa-ti iei bot ca italienilor nu le plac astea ca biscutii cum esti tu , fara tatze , fara cur ,
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 24, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 24, 2016 nu tine in tine amanda ..ca nu e bine...face rau ... ... panarama de om ce esti ! ... hai ca ma distrez, dau o bere cu prima ocazie !
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 esti invidioasa rau pe celelalte ca nu au doua galme ca tine.n-ai fost desteapta deloc , dupa ce ca pisicuts nici n-a vrut sa te futa ia mai dat si bani de silicoane lu` Corina.PS asta inseamna ca muia a ramas la tine )))Urmeaza....momentan a platit doar pentru buze... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2016 nu tine in tine amanda ..ca nu e bine...face rau ... Pai nici nu vreau sa ma abtin, cand ma eliberezi cu un cunnilingus? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 ... panarama de om ce esti ! ... hai ca ma distrez, dau o bere cu prima ocazie !Ii place sa bage batul printre gard! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 24, 2016 eu stiu ce zic ca am surse.app , vezi ca o sa-ti iei bot ca la italieni nu le plac astea ca biscutii cum esti tu , fara tatze , fara cur nu-s la prima relatie cu un italian singurul cu care am incercat sa concep un copil tot italian a fost si nu prea sufar italieni.din fericire barbatu asta e non papagal,are o super personalitate,genu finut,dar nu poate fi luat de prosy,e exact cum tb. si ma face sa imi doresc sa fiu un om cat mai bun.asta e criteriu meu d selectia a partenerului de viata/ scoate ce e mai bun sau ce e mai rau din mine daca scoate raul din mine i'm so fuckin out,daca binele prind incredere in el si merg mai departe...desi uneori am izbucniri predominant emotive in ce conteaza si e cu adevarat imp sunt f pragmatica.si mereu voi alegere lucruri frumoase,stabilitatea,linistea
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Hmm... umila mea parere, am re-citit (mai mult by mistake) un pasaj din carte... Rossy seama (aproape) perfect cu eroina din "Adapostul Sobolia" de Cezar Petrescu, Lavinia Madu, cel putin in primele intalniri cu Lalu Maldarescu, in adapost, in timpul alarmelor aeriene. La fel de zurlie si in acelasi timp serioasa ca ea este si Rossy... Amu' care-i nenea Lalu Maldarescu pentru ea, no idea and not my business, acum nu mai e nici razbel, nici un gen de iubire precum cea din carte, din acei ani, si cand Lavinia accepta iubirea lui Lalu, cade bomba... Roz, sometimes is good to be Lavinia Madu, sometimes... not ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Pai nici nu vreau sa ma abtin, cand ma eliberezi cu un cunnilingus? nu esti deloc pretentioasa
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 nu esti deloc pretentioasaDaca ii ceri la un barbat sa iti dea limbi,inseamna ca esti pretentioasa? 2
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 24, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 24, 2016 nu esti deloc pretentioasa de ce mah ... tu nu stii ce limba speciala si fina are jupinu ? ... intreaba fetele !!!
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 24, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 24, 2016 Daca ii ceri la un barbat sa iti dea limbi,inseamna ca esti pretentioasa? coryna zi-ne cum are limba pisicu ... da fara sa bagi in ele ca te simt !
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 coryna zi-ne cum are limba pisicu ... da fara sa bagi in ele ca te simt !Eu nu l-am cautat la limba ...am trecut direct la pula sunt mai curva de fel 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Daca ii ceri la un barbat sa iti dea limbi,inseamna ca esti pretentioasa? nu stii sa citesti ? App , tu iai da lu rozeta ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum