Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

asa este. proasta,urata,saraca,plus nebuna. stiu ca uneori cand vorbesc nu se pricepe aluzia,dar chiar nu ai inteles ca iti faceam cu mana din mers? :))

parca ziceai odata ca esti sagetator,ei bine, esti o rusine pt nativii din zodie.mustesti a amar,agresivitate,tristete,frustrare.trasatura principala fiind optimismul.la tine nu e doar o faza,ci agresivitatea nesolicitata este doar o incercare deplorabila sa te simti puternic,cineva si dominant.

news flash o pers dominanta nu se straduieste ca tine. ca bonus o pers real puternica nici macar nu se sinchiseste.

dar tu indruga incontinuare, ia vezi iti mai raspund? :))

esti prea marunta ca sa-mi pierd vremea cu tine , in afara de mistoul pe care-l fac toti toti de tine  in frunte cu pisicuts chiar nu meriti altceva.

am cunoscut fete pe forumurile de specialitate demne de toata admiratia, tu nu meriti nici dispret

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

io l-as plesni pe asta :laugh2  :laugh2

cand se simte fastacit tare imi imita expresiile.mai bn injurai decat sa ma plagiezi,fiecare cu limitele lui acuma.daca nu te duce capu' ori taci, ori zici cu cuvintele tale......inca ceva cu care face saggio de ras,lipsa autenticitatii

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

io l-as plesni pe asta :laugh2  :laugh2

cand se simte fastacit tare imi imita expresiile.mai bn injurai decat sa ma plagiezi,fiecare cu limitele lui acuma.daca nu te duce capu' ori taci, ori zici cu cuvintele tale......inca ceva cu care face saggio de ras,lipsa autenticitatii

Bine că nu i-ai răspuns...!

Ești ciriclie rău!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Bine că nu i-ai răspuns...!

Ești ciriclie rău!

eu nu imi dau cu parerea din ce esti facut ca nu stiu cine esti.nici macar nu te cunosc :)

daca ar fi tinut-o certaret,agresiv etc as fi lasat-o cum a picat. dar zau dupa ce ataci si raspund pe masura imi replici o expresie frecventa a mea.....asa ceva?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

la ce esti asa zblogiu azi?

Asta tre' s-o notam sa ramana marca inregistrata, merita un loc in lista de patente, alaturi de ahihtat®... :)

• Like 3
Postat

Asta tre' s-o notam sa ramana marca inregistrata, merita un loc in lista de patente, alaturi de ahihtat®... :)

ai de capu meu'  :laugh2  eu acum vad ce am scris,hai ca-s culmea.... nici macar nu'nteleg cum am stalcit zglobiu la ce a rezultat

Postat

si totusi mi-am amintit.vb la tel cu o fata cat timp ma mai intepam cu sharli ba p topicu de continenta,ba l-am vazut vesel pe aci despre un anume blog. cu blogu' in cap tastand repezit aici si amanand o sesiune pana imi termin conversatia in voie am subtituit 'g' cu 'b' lol

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

zglobiu pe net  = zbloghiu

acum ai inteles ? :)

• Like 2
Postat

aooleu am adormit goala ssi cu geamuu deschis ,brr

ia de maine  sa fie totti zblogii

@bobo

ma bag iar sa dorm shhhhhhhhhhhhhhhhh

• Oras:Bucuresti
Postat

Asta da sclava! :)

Fara nici o experienta in BDSM dai de persoane atat de dornice sa se umileasca in fatza ta...

Da' e Stapana!  :laugh2

Nu-i de ras... Ba e de rasul curcilor!  :laugh2

Switch sunt sclavi care-si executa rolul, nu sunt dominatori. 

Dupa multe bla, bla... terminati psihic care nu stiu ce vor.

Nu ca dominarea este de inteles pentru cei "normali"...  :laugh2

Pisi, esti cal de cursa lunga, altfel nu-mi explic. :)

• Minus 1
Postat

:) Dominator nu e.  :laugh2  :no2

:hug1

In alta ordine de idei, ce-i cu toata ura asta pe aici?

Fa un pol, daca majoritatea spune sa nu mai scriu, nici nu o sa deschid. Abia astept sa am un motiv in plus. :) Nu glumesc.

Vizitator sarlatanu
Postat

Te-ai sculat, fata ? 

ai de capu meu'  :laugh2  eu acum vad ce am scris,hai ca-s culmea.... nici macar nu'nteleg cum am stalcit zglobiu la ce a rezultat

PS. Stai cuminte ca tu poti sa scrii orice, oricum, oricand, oriunde...

...mereu e la fel  :laugh2

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

... nu intelege nimeni nimic. :laugh2

• Like 1
Postat

Asta da sclava! :)

Fara nici o experienta in BDSM dai de persoane atat de dornice sa se umileasca in fatza ta...

Da' e Stapana!  :laugh2

Nu-i de ras... Ba e de rasul curcilor!  :laugh2

Switch sunt sclavi care-si executa rolul, nu sunt dominatori. 

Dupa multe bla, bla... terminati psihic care nu stiu ce vor.

Nu ca dominarea este de inteles pentru cei "normali"...  :laugh2

Pisi, esti cal de cursa lunga, altfel nu-mi explic. :)

Eh.....

Postat

... nu intelege nimeni nimic. :laugh2

pai normal sunt un fel de Mesia al neintelesilor

sharli stai sa iti explic am infulecat de zicxi ca efectiv voi face poc poc.ce straniu , eu de obicei manc fara pofta, nu in sila, dar sunt cam antipatica cu mancarea. mi-a zis odata o prfietena ca manc ca si cum mancarea imi face o favoare sa imi intre in gura. auzi si tu acolo vorbe ce nebuna

Postat

pai sa vina la raport. m-a apucat un chef asa deodata sa il buzunaresc. fara glume si cu o mare nerusinare si tupeu.

chiar sunt curioasa ce are in buzunare fix in aceasta clipa :)))

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Te poți angaja la radio cu vocea asta. E nostimă, dacă tot n-ai chef de submisivi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.