Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Motane, fa si tu un gest:

CADOU DE LOGODNA, roz

uite cadoul :

partea 1:

pre_1458754313__yrxwq.gif

partea 2:

pre_1458754336__92.jpg

partea 3:

pre_1458754356__1530501a.jpg

partea 4:

pre_1458754426__images.jpg

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

uite cadoul :

nesimtitule.

PS. Ariel, deschide un topic numit " Ma marit", pentru toti Haterii (cu H mare) de pe acest forum. 

Stii cum se spune, nu apreciezi un om decat atunci cand nu mai este.Deabia atunci iti este dor de el. Te rog eu, din tot sufletul, fa in asa fel incat sa ne fie dor de tine, te roooog.....

• Oras:worldwide
Postat

nesimtitule.

PS. Ariel, deschide un topic numit " Ma marit", pentru toti Haterii (cu H mare) de pe acest forum. 

Stii cum se spune, nu apreciezi un om decat atunci cand nu mai este.Deabia atunci iti este dor de el. Te rog eu, din tot sufletul, fa in asa fel incat sa ne fie dor de tine, te roooog.....

Postat

nesimtitule.

pai vazd oly wcaz tu in sxwcyhimb 

Vizitator sarlatanu
Postat

pai vazd oly wcaz tu in sxwcyhimb 

ceai tras ca vreau si eu 

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

tu te uiti in gura lui ? :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

tu te uiti in gura lui ? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu, dar banuiesc ca are tastele cam lipicioase dupa ce s-a cacat pe ea...  :laugh2

Roz, cred ca toata lumea de pe-aci a observat ca noi doi ne-am inteles cam OK si n-am avut "meciuri", situatie care sper sa ramana la fel pe viitor.

Still, pe langa sincerele felicitari si urari de bine, trebuie neaparat sa-ti spun o chestie, de mult o tin in mine:

Cu toata simpatia, si asa ahihtat® dupa tine (cand nu injuri), totusi... sa ma cac pe tastatura aia!  ;)

:beex2

• Like 4
  • Minus 1
Postat

vai steaua lu aia care nu are ce face. efectiv vomit de amada,Doamne scarboasa creatura.marsh tu,esti de cotet........,vai steaua ta

Postat

Aici creca loato somnu'...

nu sunt ok,intr-adevar lla propriu am adoormit ppe tasttatura  dupa o vreme. 

Vizitator
Postat

Rozica crede in mintea ei ca Motanu' o sa zica ca el ii da un inel cu dianamita,un iaht,o vila,un tractor(aici Ciucurel trebuie sa faca o oferta),o oala de fasole(aici e de Picon) etc.

Motane inca mai ai timp sa te razgandesti si sa o iei pe Rozica de nevasta...promit ca fur in noaptea nuntii!  :laugh2

• Like 3
  • Oras:Ucea
Postat

nu sunt ok,intr-adevar lla propriu am adoormit ppe tasttatura  dupa o vreme. 

http://replygif.net/i/478.gif

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Rozica crede in mintea ei ca Motanu' o sa zica ca el ii da un inel cu dianamita,un iaht,o vila,un tractor(aici Ciucurel trebuie sa faca o oferta),o oala de fasole(aici e de Picon) etc.

Motane inca mai ai timp sa te razgandesti si sa o iei pe Rozica de nevasta...promit ca fur in noaptea nuntii!  :laugh2

Visuri de taranca, atat te duce mintea.

Postat

http://replygif.net/i/478.gif

Exit cretinpiod uman.marsh.eject.ptui dracu sa te coafeze creatura ajjecta.yyuuuuuuk

Vizitator
Postat

Du-te in p.m!  :laugh2

Postat

AOLO, te rog frumos si din suflet nu chema/invova vacarita gretoasa pe topicul meu ca vomit cand o  vvad mereeu retardata putin in propria gura..ewwwwww coryna odioadsa drq ieri ai  scris si p subf meu..... nu  ai rusine tarfa ttrasa? sxcarboasa drq, tre sa nu pot manca ca tu esti raie cand te pliictisdesti? marsh in mortii ma-tii in oltenia ta opparata daca esti plictisita.sa te fut in rat de jaghina,daca esti plictisitta marsh la muista olteanca de ma-ta.nu trebuie sa imi spurci mie aerul jartea ordinara..marsh in tg jiu si suge pl oltenesti tutita gretoaasa.ewwwww.yukkkkk

Postat

Exit cretinpiod uman.marsh.eject.ptui dracu sa te coafeze creatura ajjecta.yyuuuuuuk

https://media.giphy.com/media/60W1aIfgi12FO/giphy.gif

• Like 3
  • Minus 2
  • Administrator
Postat

pre_1458759580__pre_1458759533__o-laught

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.