Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Te poți angaja la radio cu vocea asta. E nostimă, dacă tot n-ai chef de submisivi

de aia nici nu prea vb cand lucrez decat daca tre sa rad de ei. nu-s deloc impunatoare ca glas si ma si buseste rasu des de parca a dat strechea in mine. eu tastez in speta :))))

• Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Klm-ule, roz este o poezie prin insasi fiinta ei si e o snoava prin insasi viata ei. Atata tot, ca si MSorescu si EIonesco au fost niste diletanti in comparatie cu ea. ;-)

• Like 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Klm-ule, roz este o poezie prin insasi fiinta ei si e o snoava prin insasi viata ei. Atata tot, ca si MSorescu si EIonesco au fost niste diletanti in comparatie cu ea. ;-)

Bine ți-a mai ieșit! Inspirație maximă ! :hihat  :clap2

Postat

dar sa uit eu poezia asa ceva.... uite ca m-am ramolit, eu tineam minte tot, tot. ori imbatranesc ori mi-am baut neuronii in ult an. ori poate din viteza s-au ciocnit intre ei boom booom loool  :laugh2

clar nu mai pot lucra, imi vine sa topai all over nici asezata nu pot scrie, scriu din picioare in timp ce tot sucesc din solduri pe muzica semn clar ca tre sa ma tirez

Postat

ca bine zici sa moara bibi mwahhhhhh

Postat

parca bsimt asa putin frigulet. tre sa nu mai uit noaptea geamu deschis cand dorm despuiata. prost obicei, prost

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Te poți angaja la radio cu vocea asta. E nostimă, dacă tot n-ai chef de submisivi

E buna de itzy-bitzy.

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

parca bsimt asa putin frigulet. tre sa nu mai uit noaptea geamu deschis cand dorm despuiata. prost obicei, prost

Să nu răcești la coae..,

• Like 1
  • Minus 2
Postat

am fost inrtebata daca vreau ceva anume inainte sa ies, am zis cocs si ciocolata;. si am mancat 3 bounty, voi prmi un tort de cocos daca am promisiunea sa manc mancar 70 la suta.

wtf  70 din gratie si pt ca impart manc 80 :))))

Postat

mda ...mi s-a stricat toata ziua, cre ca e mai time wise sa spun seara....indoors by all means

chiar sunt satula si asta de cativa ani sa vina mereu ceva.

multumuesc celor 2 idioti care mi-au stricat ziua vesela.... ce cretini

Postat

fix de aia ies rar si cu cine cunosc demult. ce plm inseamna asta?

si eu probabil ar trebui sa ascult ce are unu sau altu de zis,cum pl mea macar sa ai o aprere la asa schimb....cand eram super happy , mi s-a stricat de tot starea,si la asa iesiri in genul asta iei taxi inapoi cu cine apuci si merita. 

ma jur ca-s inconjurata de gorile.sunt super paste fericita.....

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Lasati-o am  zis  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

las-o in plm... nici chiar asa...

cere omu/femeia la prea mult pt o sg zi de liniste. 

ps razi ca prostu..... vezi ca sa rada cineva cand sunt indispusa ma face sa nu plac prea mult acea persoana

si asta definitiv

Vizitator
Postat

nu te mai potolesti

Vizitator sarlatanu
Postat

ceai ma

Postat

oarecum simt nevoia sa imi explic iesirea, partea cealalta a mea  spune fck yus all,

adevarul e ca nu imi place cum ma trateaza unu sau altu online  . si da nu ma vad cu pers real life de pe aici,dar cu toate astea m-am simtit f frienfly si hapy la o masa cu prieteni comuni.si pe care chiar ii cunosteam de ceva ani. la care 2 "barbati" au simtit sa se certe intrre ei, desi cred ca efectiv intre cu cine eram  nu am vb mai mult de 15 min cu fiecare. acum e discutabil pe cine starnesc sau nu online sau face to face,dar evident de ceva timp nu s-a intamplat un contact real..... si acu nu ca ma dau sau cumsunt, nu imi place in general ce fel de reactii au oamenii in jurul meu. si in orice caz 

au inceput 2 puli sa se certe intre ele si prietena mea mi-au zis ok ...vrei sa pleci? prietenul meu cel mai bun nu stia daca sa termine sa cheme un taxi sau sa pocneasca. si nu e vreun periculos, er ca teddy si pufos. daca isi imagineaza careva pe mine fara cuvinte dadeam din cap in sens ca da la astia 2. ok pleci si te ducem acasa amandoi:) si asa au facut

Vizitator
Postat

ceai ma

am trecut la felu` doi

Postat

sunt super out off spelling mai sus si multa muie dar chiar nu mai suport . efectiv nu stiu daca as suporta o sg fiinta acum pe langa mine, chit ca de gramatica, chit ca de concepte,chit ca suna tel in draci, simt nevia sa imi bag pl in toti. eu m-am saturat de ceva vreme sa nu pot avea trairi normale decat daca studiez mereu atent ce si cum si sa aiba chiar asa oamenii reactii mereu stranii in jurul meu. si sa nu inteleg daca accept sa ma retrag sau ii trosnesc sau tai. geeeeez

Postat

efectiv am auzit de la cateva femei si la un barbat cu care am iessit ca  urmeaza sa fac ceva imi va prejudicia si vin cu mine si stau toti la mine daca vreau , dar nu sa trosdnesc pe careva ca ...cheltuilei de judecata.......wtf nici nu as fi stiut pe care sa trosnesc mai rapid din cei 2. and i was like ok sunt cretini ,dar nu trosnesc. concluzia a fost hai sa plecam toti. in tot ce s-a intamplat acol pe langa trosleni nu as fi stiut in cine sa infig vreeun cutit, nici macar ipotetic, eefectiv random si haotic si reqactia in masa trebuie sa fii scoasa de aici.

pe bune ca nu imi place si nu acum,nu de azi de ieri, nu imi place cum simt oamenii sa se comporte in jurul meu. efectiv avem prieteni personali trebuie sa iesi cum de aici acum! eram bodyg de la un local  de stiu patronu, adica tata il stie  tre sa iesi,trebuie sa iesi acum. 

plm tot prea rpd si eu prea fericita nu sufar sa fiu evacuata chiar asa. sa urle toti la mine ca trebuie sa ies de acolo cat mai rpd..... plm inseaamna ca unu din cei  2 cretini era careva rau

Postat

loool 2 sms si un apel   telefonic si am  aflat cine plm  este asa  in balamale.asta fiind unu din cei 2 cretini. :) incep sa va lucrurile in o lumina mai interesanta :) cu mult

Postat

vaaaaaai, da' nici macar nu vreau sa imi imaginez... :laugh2

intamplator stiu exact cine e,dar facea sens sa se prezinte, pl lu dracu l-a recunosccut

ne stim d la 16 ani.asta e noul razboi sarb...eu fac doar ce am chef,el ia tot ce are chef     pct pct loooll

pe  asta nu o vedeam nici macar eu venind ca intriga sentimentala.

si tot cretin e :) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.