sex_vl Reputație: 462 Postat Martie 18, 2016 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Martie 18, 2016 Mi s-a spus unde sa merg.Am ajuns in fata sanitar.Apartament infect,limbaj infect.....fetele miroseau a transpiratie.Nu am ramas sa continui nimic.Erau mult prea "murdare".Ca sa nu mai spun ca vorbeau cu un client foarte urat la telefon.I-au inchis telefonul in nas....si l-au injurat de fata cu mine
racer Reputație: 2 Postat Martie 18, 2016 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Martie 18, 2016 sex_vl ☺ ma bucur ca ai revenit!
racer Reputație: 2 Postat Martie 18, 2016 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Martie 18, 2016 Aveam nevoie de tine pe aici!
sex_vl Reputație: 462 Postat Martie 19, 2016 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Autor Postat Martie 19, 2016 Asta pana cand isi intind fetele sau pestii antenele si imi primesc iar Ban de la moderatori!
Vizitator bogdanvl Reputație: 0 Postat Martie 20, 2016 Postat Martie 20, 2016 Pacat, aia cu 880 la sfarsit avea niste poze foarte ok
sex_vl Reputație: 462 Postat Martie 22, 2016 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Autor Postat Martie 22, 2016 Pacat de poze.Atitudinea lor fata de client nu mi s-a parut ok.In plus,se vede si in poze cum arata peretii apartamentului.Jegos rau de tot....Iar ele miroseau rau de tot.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum