Sari la conținut

Blonda buna rau 0755910765

Postări Recomandate

• Oras:Undeva aproape
Postat

Ii prea buna sa fie Ingrid.

Doar daca a facut ceva sala si are tatuaje noi.

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Salutare, am fost si eu la domnisoara. Sa incepem cu inceputul, colegul de mai sus zice ca o avantajeaza pozele putin :)) Nu au nici o legatura cu realitatea de fapt, cum era de asteptat. (oricum s-ar putea sa fie mai multe fete, si sa fie nr de telefon folosit de mai multe) In fine... Am sunat-o pe domnisoara, mi-a zis ca e disponibila la pensiunea V pe Gh.Doja. Am gasit locatia, am urcat, am batut la usa specificata. Mi-a deschis si am fost "atacat" de un bichon, m-a latrat de zici ca am venit la furat :)) Dupa ce a trimis cainele "la locul lui", m-am uitat la fata, am decis sa raman, cu toate ca nu era cea din poze. Are peste 30 de ani, niste colacei, sani aproape inexistenti, meh... Am zis ca stau la o finalizare, 150 ron. Am dat banii, am primit indicatia sa ma dezbrac si sa ma intind pe pat. Zis si facut, dar cainele se uita la noi in tot acest timp, statea cuminte pe un scaun langa pat. Mi-a fost un pic ciudat dar am trecut cu vederea. Se apuca fata de un OP slabut, se trezeste soldatul, si dupa un timp am inceput un NP in pozitie laterala asa. Era destul de ok, femeia geme, se misca bine. La un moment dat ce sa vedeti! Sare cainele in pat, exact la curul meu :))) Daca nu il imping, ori ma linge in cur, ori ma musca :)) Am zis what the fuck, dinastea chiar n-am mai patit :)) .. Dupa ce a certat cainele si l-a trimis iar la locul lui, am schimbat pozitia si dupa cateva minute bune am terminat in pozitia misionarului. De mentionat ca mi-a zis de vreo 2 ori "da-ti drumul, te rog", cu accentul ei de bucuresteanca sau ce o fi. Dupa ce am terminat actiunea, mi-a dat un servetel umed, ca pe centura, imbracarea si dispari :)) Deci pot sa zic ca a fost cel mai interesant fast fuck din viata mea :)

Si acum notele:

Aspect fata: 6

Locatie: 8 (usor de gasit, parcare ok, camera si patul foarte ok, baia n-am apucat sa o vad macar)

Actiunea: OP 6 cu indulgenta, NP 7

Igiena: 9 (cu tot cu caine :)), fata e curata, miroase ok, nimic suspect)

GFE: 2 (am avut mai mult GFE din partea cainelui, cu toate ca m-a latrat la inceput)

Am stat maxim o juma de ora, decartat 150ron. De revenit: NU :))

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca se folosesc poze false sau vechi ( de pe vremea cand erau mai tinere si aratose). Eu unul niciodata nu am sa raman in astfel de situatii. Nu are cum iasa ceva frumos cand se incepe cu stangul.. Practic e minciuna si inselatorie.. Lucruri pe care le detest cel mai mult...

• Like 1

• Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci
Postat

"Sa incepem cu inceputul, colegul de mai sus zice ca o avantajeaza pozele putin  :)) Nu au nici o legatura cu realitatea de fapt, cum era de asteptat."

Foarte tareeee!!!! TI-AS DA UN LIKE PENTRU ASTA

La cum arata in poze e de un 7-8 si tu ii dai 6 :)) LIKE AGAIN

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...