Sari la conținut

Beatrice 0769980908

Postări Recomandate

• Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
Postat

Salut !  Ma bag si eu in seama cu voi. Se intampla ca prietena mea sa o cunoasca bine pe „Maya”, sau ma rod, Adriana cu numele ei real. E adevarat ca este mamica si taticul fetitei este fostul iubit al actualei mele prietene, un tip de 35 de ani, deci s-ar incadra in anunt...

Cat despre poze, nu cred ca sunt ale ei. 

O alta remarca pe care as putea-o face este aceea ca limba engleza in care este postat anuntul este una de balta, iar telefonul este permanent inchis. 

Cel mai probabil pozele sunt luate de pe facebook iar numarul este pus la misto pentru a denigra posesoarea acestor poze.

Daca voi aveti mai multe informatii legate de aceasta fetiscana, spuneti-va parerea.

PS. Te salut Silvia. Sper ca esti bine.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Până la urmă am vorbit cu fata asta , cere 100 euro , mi-a propus să mergem la Sanedo....

Am încercat să-i spun că la Sanedo sunt tarife de 80-200 lei maxim , se pare că se supraestimeaza .

Deci cam asta e situația , mă îndoiesc că cineva de aici va da 100 euro ....

Postat

Până la urmă am vorbit cu fata asta , cere 100 euro , mi-a propus să mergem la Sanedo....

Am încercat să-i spun că la Sanedo sunt tarife de 80-200 lei maxim , se pare că se supraestimeaza .

Deci cam asta e situația , mă îndoiesc că cineva de aici va da 100 euro ....

Pui jumate jumate cu Silvia maestre. Apoi vezi tu cu ce te alegi...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...