Sari la conținut

Discutii libere / Chat

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
Postat
Acum 28 minute, fratelo 1968 a spus:

@AlexPCH11 tu duci lumea în eroare🤦..Nu am nimic cu tine și nici nu vreau sa te cunosc.Eu când futeam și înca mai fut 👍👍👍tu nici nu știai cum arată pizda👍.Lasă topicul fetelor pt recenzii.Am văzut că tot comentezi pe topicul fetelor,eu îți dau un sfat prietenesc 🥂🥂tu fa ce crezi👍

Cu asta să te lauzi 😂😂  @fratelo 1968, vai de Mama ta. O fi saraca și moarta, Ai mă copii? Îți poartă cineva Numele. Îți face Primarul Genta statuie în fata blocului unde stai 😂😂. Fiind cel mai mare "Curvar din Pitești" 😁😁

• Minus 1
Postat
Acum 7 ore, AlexPCH11 a spus:

Cu asta să te lauzi 😂😂  @fratelo 1968, vai de Mama ta. O fi saraca și moarta, Ai mă copii? Îți poartă cineva Numele. Îți face Primarul Genta statuie în fata blocului unde stai 😂😂. Fiind cel mai mare "Curvar din Pitești" 😁😁

Acum 7 ore, AlexPCH11 a spus:

Nu ai înțeles nimic și nici nu vrei 👍🤦e greu cu unul ca tine.Nu stau să-ți explic daca am copii sau unde stau .Nu vreau titlul de "curvar al Piteștiului"dar nu-mi plac oamenii care mint și se lauda aici .Era simplu dam raport la administrație și îți închidea contul.Dar avem nevoie de oamenii care dau informații,dar corecte👍.Nu știu cât pricepi🤦

Postat
Acum 35 minute, fratelo 1968 a spus:

Nu ai înțeles nimic și nici nu vrei 👍🤦e greu cu unul ca tine.Nu stau să-ți explic daca am copii sau unde stau .Nu vreau titlul de "curvar al Piteștiului"dar nu-mi plac oamenii care mint și se lauda aici .Era simplu dam raport la administrație și îți închidea contul.Dar avem nevoie de oamenii care dau informații,dar corecte👍.Nu știu cât pricepi🤦

Nu știu care din noi 2 se laudă. La toate fetele unde am fost am lăsat recenzii corecte și reale. Fetele pe care eu le-am vizitat și mi-au plăcut, le re, re vizitez chiar și pe alte Orașe Fetele vizitate și revizite știu cine sunt. Așa că mergi pe drumul tău și lasă șmecheria la o parte. Hai să fi sănătos 🤝

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...