fratelo 1968 Reputație: 6440 Postat Noiembrie 2 Postat Noiembrie 2 @Criticul lăsa e și el mic nu știe ce vrea👍👍pe @AlexPCH11
AlexPCH11 Reputație: 136 Postat Noiembrie 2 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Noiembrie 2 Acum 28 minute, fratelo 1968 a spus: @AlexPCH11 tu duci lumea în eroare🤦..Nu am nimic cu tine și nici nu vreau sa te cunosc.Eu când futeam și înca mai fut 👍👍👍tu nici nu știai cum arată pizda👍.Lasă topicul fetelor pt recenzii.Am văzut că tot comentezi pe topicul fetelor,eu îți dau un sfat prietenesc 🥂🥂tu fa ce crezi👍 Cu asta să te lauzi 😂😂 @fratelo 1968, vai de Mama ta. O fi saraca și moarta, Ai mă copii? Îți poartă cineva Numele. Îți face Primarul Genta statuie în fata blocului unde stai 😂😂. Fiind cel mai mare "Curvar din Pitești" 😁😁 1
fratelo 1968 Reputație: 6440 Postat Noiembrie 3 Postat Noiembrie 3 Acum 7 ore, AlexPCH11 a spus: Cu asta să te lauzi 😂😂 @fratelo 1968, vai de Mama ta. O fi saraca și moarta, Ai mă copii? Îți poartă cineva Numele. Îți face Primarul Genta statuie în fata blocului unde stai 😂😂. Fiind cel mai mare "Curvar din Pitești" 😁😁 Acum 7 ore, AlexPCH11 a spus: Cu asta să te lauzi 😂😂 @fratelo 1968, vai de Mama ta. O fi saraca și moarta, Ai mă copii? Îți poartă cineva Numele. Îți face Primarul Genta statuie în fata blocului unde stai 😂😂. Fiind cel mai mare "Curvar din Pitești" 😁😁 Nu ai înțeles nimic și nici nu vrei 👍🤦e greu cu unul ca tine.Nu stau să-ți explic daca am copii sau unde stau .Nu vreau titlul de "curvar al Piteștiului"dar nu-mi plac oamenii care mint și se lauda aici .Era simplu dam raport la administrație și îți închidea contul.Dar avem nevoie de oamenii care dau informații,dar corecte👍.Nu știu cât pricepi🤦
AlexPCH11 Reputație: 136 Postat Noiembrie 3 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Noiembrie 3 Acum 35 minute, fratelo 1968 a spus: Nu ai înțeles nimic și nici nu vrei 👍🤦e greu cu unul ca tine.Nu stau să-ți explic daca am copii sau unde stau .Nu vreau titlul de "curvar al Piteștiului"dar nu-mi plac oamenii care mint și se lauda aici .Era simplu dam raport la administrație și îți închidea contul.Dar avem nevoie de oamenii care dau informații,dar corecte👍.Nu știu cât pricepi🤦 Nu știu care din noi 2 se laudă. La toate fetele unde am fost am lăsat recenzii corecte și reale. Fetele pe care eu le-am vizitat și mi-au plăcut, le re, re vizitez chiar și pe alte Orașe Fetele vizitate și revizite știu cine sunt. Așa că mergi pe drumul tău și lasă șmecheria la o parte. Hai să fi sănătos 🤝. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum