xxx1969 Reputație: 328 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Nu neg acest lucru însă nu pot să beau nici cafeaua Amara .Las-o dracu de economie la 3 lei kg nu mai dăm noi înainte. Chiar este valabila invitația ? Nu mai este loc de întors .Vin mâine dimineața la ce oră ?
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Nu neg acest lucru însă nu pot să beau nici cafeaua Amara .Las-o dracu de economie la 3 lei kg nu mai dăm noi înainte. Chiar este valabila invitația ? Nu mai este loc de întors .Vin mâine dimineața la ce oră ?Pfff...s.a ocupat deja,ramane pt data viitoare.
alexgama Reputație: 522 Postat Mai 18, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Mai 18, 2016 Dulce sunt eu,la ce dracu iti mai trebuie zahar?? e scump,mai facem si noi economie....mie-mi place fara zahar ... https://www.youtube.com/watch?v=YYcl1G1q-Z0
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 mie-mi place fara zahar ... https://www.youtube.com/watch?v=YYcl1G1q-Z0Nu esti pe treaba ta....ce videoclip!!
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Ce-ți mai place shaormaSincer???imi placea,acum nu mai imi permite silueta. (am mai vb cumva in privat???)
alexgama Reputație: 522 Postat Mai 18, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Mai 18, 2016 Nu esti pe treaba ta....ce videoclip!! pai d'aia sunt aici , nimeni nu ma iubeste ...
cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 18, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 18, 2016 Sincer???imi placea,acum nu mai imi permite silueta. (am mai vb cumva in privat???)Silueta poti sa ti.o mentii altfel, nu neaparat nemancand shaworma...si nu orice shaworma, d.aia buna de la Iraqi...(sper ca am scris bine).
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 pai d'aia sunt aici , nimeni nu ma iubeste ... Pe bune???Nici pe mine...Doamne cat de mult ne asemanam!!!!
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Silueta poti sa ti.o mentii altfel, nu neaparat nemancand shaworma...si nu orice shaworma, d.aia buna de la Iraqi...(sper ca am scris bine).Daca este shaworma pai sa fie shaworma nu asa....nu.mi place de la Iraqi
cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 18, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 18, 2016 Daca este shaworma pai sa fie shaworma nu asa....nu.mi place de la IraqiApropo, unde se mananca cea mai buna shaworma in Pitesti? eu credeam ca la Iraqi...si vorbesc serios~!Mi.am facut pofta singur, in pana mea!!! Deci, chiar astept pareri...
alexgama Reputație: 522 Postat Mai 18, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Mai 18, 2016 Apropo, unde se mananca cea mai buna shaworma in Pitesti? eu credeam ca la Iraqi...si vorbesc serios~!Mi.am facut pofta singur, in pana mea!!! Deci, chiar astept pareri... https://cdn.meme.am/instances/500x/58150597.jpg
just_me_4u Reputație: 106 Postat Mai 18, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 18, 2016 Eu unul prefer pe cea de la Aly Baba
sharkyboss Reputație: 384 Postat Mai 18, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 18, 2016 Cafele ceva p-acilisea?
alexgama Reputație: 522 Postat Mai 18, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Mai 18, 2016 Mâine dimineața , la Adelina
sharkyboss Reputație: 384 Postat Mai 18, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 18, 2016 Crezi?Eu zic ca o sa schimbe in ceai si nu o sa mai aibe rost )))))
xxx1969 Reputație: 328 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Draga Adelina din păcate nu am vb niciodată în privat și nici nu ne-am cunoscut până acum. Sincer doresc să vorbim si chiar să bem o cafea sau un suc însă nu am nici o alternativă de a comunica (telefon,adr de mes) .Dacă ai aceasta plăcere dă-mi un detaliu. Sau dacă sincer dorești să ne cunoaștem sau să stăm de vorbă căutăm o cale de a comunica
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 Draga Adelina din păcate nu am vb niciodată în privat și nici nu ne-am cunoscut până acum. Sincer doresc să vorbim si chiar să bem o cafea sau un suc însă nu am nici o alternativă de a comunica (telefon,adr de mes) .Dacă ai aceasta plăcere dă-mi un detaliu. Sau dacă sincer dorești să ne cunoaștem sau să stăm de vorbă căutăm o cale de a comunica" addelina29 "
crystinutza Reputație: 7707 Postat Mai 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Mai 19, 2016 pt fete: imi poate recomanda cineva un salon sau o fata acasa la ea unde se fac unghiile cu oja semipermanenta si sa faca model pe unghie, un french ceva iesit din comun? Vreau sa renunt la gel.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 19, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 19, 2016 pt fete: imi poate recomanda cineva un salon sau o fata acasa la ea unde se fac unghiile cu oja semipermanenta si sa faca model pe unghie, un french ceva iesit din comun? Vreau sa renunt la gel. Incearca la "Beautiful Estetic", din Pitesti, stiu ca snt unele fete profesioniste acolo. (si un baiat iti poate recomanda un salon, Cristinutzo! )
crystinutza Reputație: 7707 Postat Mai 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Mai 19, 2016 corect. voi incerca. ms pt sfat.
gigioc Reputație: 156 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 Draga Adelina din păcate nu am vb niciodată în privat și nici nu ne-am cunoscut până acum. Sincer doresc să vorbim si chiar să bem o cafea sau un suc însă nu am nici o alternativă de a comunica (telefon,adr de mes) .Dacă ai aceasta plăcere dă-mi un detaliu. Sau dacă sincer dorești să ne cunoaștem sau să stăm de vorbă căutăm o cale de a comunicaSucces prietene. Daca reusesti sa te vezi cu zana misterioasa sa ne spui si noua cum a fost
alexgama Reputație: 522 Postat Mai 19, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Mai 19, 2016 Eu nici nu o sa citesc recenzia , fac rost de o sticlă de calitate si o să-l rog să-mi povestească personal.Oricum noi suntem în afara jocului , așa că ....
sharkyboss Reputație: 384 Postat Mai 19, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 19, 2016 Macar sa mai ai sperante de-o cafea....
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Mai 20, 2016 Postat Mai 20, 2016 Succes prietene. Daca reusesti sa te vezi cu zana misterioasa sa ne spui si noua cum a fostTe multumesti doar cu povestea lui???pfff....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum