Sari la conținut

Discutii libere / Chat

Postări Recomandate

Postat

Nu neg acest lucru însă nu pot să beau nici cafeaua Amara .Las-o dracu de economie la 3 lei kg nu mai dăm noi înainte. Chiar este valabila invitația ? Nu mai este loc de întors .Vin mâine dimineața la ce oră ?

Vizitator ade_adelina
Reputație: 0
Postat

Nu neg acest lucru însă nu pot să beau nici cafeaua Amara .Las-o dracu de economie la 3 lei kg nu mai dăm noi înainte. Chiar este valabila invitația ? Nu mai este loc de întors .Vin mâine dimineața la ce oră ?

Pfff...s.a ocupat deja,ramane pt data viitoare.

Vizitator ade_adelina
Postat

Ce-ți mai place shaorma

Sincer???imi placea,acum nu mai imi permite silueta. (am mai vb cumva in privat???)

• Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
Postat

Nu esti pe treaba ta....ce videoclip!!

pai d'aia sunt aici , nimeni nu ma iubeste ... :blushing2

• Oras:.
Postat

Sincer???imi placea,acum nu mai imi permite silueta. (am mai vb cumva in privat???)

Silueta poti sa ti.o mentii altfel, nu neaparat nemancand shaworma...si nu orice shaworma, d.aia buna de la Iraqi...(sper ca am scris bine).

Vizitator ade_adelina
Postat

pai d'aia sunt aici , nimeni nu ma iubeste ... :blushing2

Pe bune???Nici pe mine...Doamne cat de mult ne asemanam!!!!
Vizitator ade_adelina
Postat

Silueta poti sa ti.o mentii altfel, nu neaparat nemancand shaworma...si nu orice shaworma, d.aia buna de la Iraqi...(sper ca am scris bine).

Daca este shaworma pai sa fie shaworma nu asa....nu.mi place de la Iraqi
Postat

Daca este shaworma pai sa fie shaworma nu asa....nu.mi place de la Iraqi

Apropo, unde se mananca cea mai buna shaworma in Pitesti? eu credeam ca la Iraqi...si vorbesc serios~!

Mi.am facut pofta singur, in pana mea!!! :laugh2

Deci, chiar astept pareri...

Postat

Apropo, unde se mananca cea mai buna shaworma in Pitesti? eu credeam ca la Iraqi...si vorbesc serios~!

Mi.am facut pofta singur, in pana mea!!! :laugh2

Deci, chiar astept pareri...

https://cdn.meme.am/instances/500x/58150597.jpg

Postat

Mâine dimineața , la Adelina

Postat

Draga Adelina din păcate nu am vb niciodată în privat și nici nu ne-am cunoscut până acum. Sincer doresc să vorbim si chiar să bem o cafea sau un suc însă nu am nici o alternativă de a comunica (telefon,adr de mes) .Dacă ai aceasta plăcere dă-mi un detaliu. Sau dacă sincer dorești să ne cunoaștem sau să stăm de vorbă căutăm o cale de a comunica

Vizitator ade_adelina
Postat

Draga Adelina din păcate nu am vb niciodată în privat și nici nu ne-am cunoscut până acum. Sincer doresc să vorbim si chiar să bem o cafea sau un suc însă nu am nici o alternativă de a comunica (telefon,adr de mes) .Dacă ai aceasta plăcere dă-mi un detaliu. Sau dacă sincer dorești să ne cunoaștem sau să stăm de vorbă căutăm o cale de a comunica

" addelina29 "

Postat

pt fete: imi poate recomanda cineva un salon sau o fata acasa la ea unde se fac unghiile cu oja semipermanenta si sa faca model pe unghie, un french ceva iesit din comun? Vreau sa renunt la gel. :138x

Incearca la "Beautiful Estetic", din Pitesti, stiu ca snt unele fete profesioniste acolo. (si un baiat iti poate recomanda un salon, Cristinutzo! :laugh2 )

Postat

Succes prietene. Daca reusesti sa te vezi cu zana misterioasa sa ne spui si noua cum a fost

Postat

Eu nici nu o sa citesc recenzia , fac rost de o sticlă de calitate si o să-l rog să-mi povestească personal.

Oricum noi suntem în afara jocului , așa că ....

Vizitator ade_adelina
Postat

Succes prietene. Daca reusesti sa te vezi cu zana misterioasa sa ne spui si noua cum a fost

Te multumesti doar cu povestea lui???

pfff....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...