Sari la conținut

Discutii libere / Chat

Postări Recomandate

Postat

bunaa! m-am gandit ca e o idee buna sa avem un topic special dedicat discutiilor libere unde putem aborda orice  subiecte doriti, legate de forum sau nu .  ^_^

salut

Postat

te ai intalnit cu cineva cunoscut pe plaja, Crystinutza?!!!

elmo2015 indiferent daca ma intalneam, mi se parea normal sa nu existe discutii,semne sau alte gesturi, fiecare are viata personala. Si eu caut discretie cum cauta fiecare barbat insurat. :kiss2

• Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
Postat

salut tuturor! de curand am gasit acest articol: 

pareri?

nimic nou sub soare , stirile de la ora 5 , vechi dar de actualitate , nu ma crezi ... poti sa te convingi

https://www.youtube.com/watch?v=qVvSaCXNukY

http://www.ziuaveche.ro/wp-content/uploads/2011/06/stirile_de_la_ora-5.jpg

Cristinutza , hai sa fim seriosi , cum de te uiti la televizor .... Pai nu mai bine admiram noi licuricii seara in trivale , sau mergem la alergare in parc , sau mancam o inghetata ...fie ... cu tiramisu ... , sau sau sau

Pai stiri ne trebuie noua .... :no2

Postat

alexgama cand mi-ai propus de admiratul licuricilor m-ai convins sa nu mai consum tv. :)

pfff... , credeam ca tiramisu e mai tentant ... :icecream

Postat

Dragă Cristinutza nu cred că toate lucrurile mici și mărunte te tentează uneori preferi măcar o idee mai mari .Te pup dulce scz dacă greșesc sau am deranjat cu com

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.