Sari la conținut

Discutii libere / Chat

Postări Recomandate

• Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
Postat

Ce sa mai zicem Cristinutza , intrăm la hibernare ....

Postat

Buna ziua! Astazi am primit prin un mesaj pe nr de telefon activ pe internet pt intalniri de resetare a unei parole a unui cont de FACEBOOK. Mentionez ca nu am cont si nu ma intereseaza sa fac. Cata rautate au unii in ei sa faca asta?

Asa oricine poate sa faca un cont si sa pretinda ca e cine vrea el , nu e chiar asa  ... :PCx

Postat

Buna oameni "buni" am si eu o fooooarte mare nelamurire. Cum este posibil dupa 14 zile sa imi dau seama ca cineva s-a folosit de buletinul meu vazand o stampila cu VOTAT 2016 pe buletinul meu fara a fii prezenta la vot. Initial am aflat stazi cand am avut nevoie la banca. Surprinderea mea este ca l-am ascuns in camera pt a nu imi afla barbatul datele personale. WTF! ce inseamna asta?

Postat

Buna oameni "buni" am si eu o fooooarte mare nelamurire. Cum este posibil dupa 14 zile sa imi dau seama ca cineva s-a folosit de buletinul meu vazand o stampila cu VOTAT 2016 pe buletinul meu fara a fii prezenta la vot. Initial am aflat stazi cand am avut nevoie la banca. Surprinderea mea este ca l-am ascuns in camera pt a nu imi afla barbatul datele personale. WTF! ce inseamna asta?

sa inteleg ca tu ai avut buletinul acasa  , pitit sa nu iti afle barbatul datele personale ....  :thinking  si acum cand ai avut nevoie de buletin ai gasit pe el chestia aia cu votat ?

Crystinutza  , tu esti ?

Postat

pai te pui cu hotii mai cristinutule ... , tu crezi ca era vrajeala aia ca in teleorman au votat si mortii ....

cred ca in 2016 au fost doua tipuri de alegeri , sa nu cumva sa fi fost la alegerile celelate

si ai grija ... houdini asta e in stare de multe

https://www.magictricks.com/assets/images/houdini/posters/houdini_master_of_mystery.jpg

Postat

În 2016 am fost la vot de 2 ori. Este posibil sa fie viza din data de 05 06 2016 pentru Primar și Consiliul Local. Dacă atunci ai fost.....

Postat

pai te pui cu hotii mai cristinutule ... , tu crezi ca era vrajeala aia ca in teleorman au votat si mortii ....

cred ca in 2016 au fost doua tipuri de alegeri , sa nu cumva sa fi fost la alegerile celelate

si ai grija ... houdini asta e in stare de multe

https://www.magictricks.com/assets/images/houdini/posters/houdini_master_of_mystery.jpg

ador acesti 2 magicieni DYNAMO si DMC

post-132159-0-62287900-1482324343_thumb.jpg

post-132159-0-19434400-1482324352_thumb.jpg

Postat

Marele iluzionist Iosefini la nudişti, la solar la Mamaia. O tipă în costumul Evei îl recunoaşte şi-l opreşte:
- Vai, maestre, acum în costumul lui Adam, fără frac, fără joben, să vă văd cum îmi faceţi o scamatorie.
- Bine. Ia întoarce-te! Simţi un deget în fund?
- Da!
- Uite mâinile!

https://basarica.files.wordpress.com/2011/02/hulk-hogan-and-brookes-butt-crack.jpg

• Like 1

Vizitator ade_adelina
Reputație: 0
Postat

CRACIUN FERICIT DRAGILOR!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...