Sari la conținut

Discutii libere / Chat

Postări Recomandate

• Oras:.

Snt bune si filmele, la vremea lor, dar treaba serioasa e alta...ceva bun de futut in orasul asta,,mai exista, stie cineva?

E o intrebare cat se poate de serioasa, dar si disperata in acelasi timp. :laugh2 

Eu, cred ca o sa ma mut in Bucuresti, ca in ultima perioada, chiar citesc cu nepasare ceea ce e pe aici.

Link spre comentariu

bunaa! m-am gandit ca e o idee buna sa avem un topic special dedicat discutiilor libere unde putem aborda orice  subiecte doriti, legate de forum sau nu .  ^_^

as dorii sa conversam si noi l telefon,pe mess,sau fata in fata,ce zici ai fii interesata?doar sa conversam sa schimbam idei si opinii.

Link spre comentariu

Ca tot este topic cu tema unui chat liber, sa imi scriu si eu indignarea. O perioada, si cred ca va fii prelungita, nu am lucrat. Initial,azi am ajuns in locatie. Surpriza mea mare a fost ca am gasit usa murdara si culmea de talpi, nici nu ma gandesc la galagia care a fost. Am intalnit diversi barbati, grasi, slabi, frumosi, mai putin frumosi, educati, needucati dar actiunea asta ma lasat masca. Ar trebui sa gandim mai mult decat varful nasului. In gandirea mea, daca o femeie in domeniul asta, daca nu raspunde la telefon clar e plecata din locatie, nu are chef sau e ocupata. Din punctul meu de vedere actiuinea asta nici nu trebuia sa aibe loc. :slap2

Link spre comentariu

Cristinutzo, urata treaba ceea ce ti s.a intamplat, ...poate "respectivului", ii era dor de tine, mai stii?...glumesc...!!!

Din ce in ce mai multi, in ziua de azi au probleme grave de educatie, comportament, bun simt. Cred ca esti mai mult decat convinsa, oricum, ca in "meseria" asta, te confrunti si cu astfel de oameni, nu poti avea parte numai de persoane ok.

Ce sa iti spun...sa ai nervii "tari" si sa treci cu bine peste genul acestea de probleme!

• Like 1
Link spre comentariu

Ca tot este topic cu tema unui chat liber, sa imi scriu si eu indignarea. O perioada, si cred ca va fii prelungita, nu am lucrat. Initial,azi am ajuns in locatie. Surpriza mea mare a fost ca am gasit usa murdara si culmea de talpi, nici nu ma gandesc la galagia care a fost. Am intalnit diversi barbati, grasi, slabi, frumosi, mai putin frumosi, educati, needucati dar actiunea asta ma lasat masca. Ar trebui sa gandim mai mult decat varful nasului. In gandirea mea, daca o femeie in domeniul asta, daca nu raspunde la telefon clar e plecata din locatie, nu are chef sau e ocupata. Din punctul meu de vedere actiuinea asta nici nu trebuia sa aibe

loc. :slap2

Pune ti camere de supraveghere la usa. Eu asta as face.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bangkok

Ca tot este topic cu tema unui chat liber, sa imi scriu si eu indignarea. O perioada, si cred ca va fii prelungita, nu am lucrat. Initial,azi am ajuns in locatie. Surpriza mea mare a fost ca am gasit usa murdara si culmea de talpi, nici nu ma gandesc la galagia care a fost. Am intalnit diversi barbati, grasi, slabi, frumosi, mai putin frumosi, educati, needucati dar actiunea asta ma lasat masca. Ar trebui sa gandim mai mult decat varful nasului. In gandirea mea, daca o femeie in domeniul asta, daca nu raspunde la telefon clar e plecata din locatie, nu are chef sau e ocupata. Din punctul meu de vedere actiuinea asta nici nu trebuia sa aibe loc. :slap2

Speram sa depasesti cu bine momentul asta urat, din pacate unii sunt limitati, si cand zic limitati ma refer la gandire, celor care au fost capabili de gestu asta le sugerez sa incerce ceva gen  :wallbash poate au mai mult succes! Cu siguranta daca  le-as cere ceva gen   :date  ar fi prea mult pentru ei .... multa bafta Cristinuta  :*

• Like 1
Link spre comentariu

Stateam si citeam noutatile de pe forum :251x  si hop , vad ceva ce imi da o imagine mondiala, mai precis poza de profil a Cristinei, langa poza de profil a Silviei, si imi zic wow :eek , 2 posterioare de exceptie, mintea mea a inceput sa o ia razna, recunosc nu numai mintea :rat , dar asta e o alta discutie :blush: , stiti cele doua au cate ceva in comun, o pereche de "tzatze" superbe (cate una fiecare, sa se inteleaga bine  :boobs ) , si superbele posterioare (vorba unui vechi prieten de-al youtube-ului) "dupa cum puteti uita"  =))  , sa revenim la gandirea bolnava, deja mi le imaginam pe cele doua (impreuna cu mine bineinteles :D ) intr-un trio de exceptie :gifs_ojos  doamneeeee asta da vis :)))

Voi ce ziceti ? :)))

Link spre comentariu
  • Oras:vghhg
  • Oras:vghhg

ce iti mai merge mintea.. au mai fost discutii pe aici legate de mine si Nico mai exact, au ramas la stadiul de fantezii desigur, pentru un trio trebuie ca in primul rand cele 2 gagici sa se placa (nu trebuie sa fii lesbiana sa-ti placa o fata, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place) ca sa interactioneze intre ele altfel trio-ul asta il vad destul de trist.. un fel de futai pe rand cu 2 fete... care la o adica de ce sa nu fie separat? eu una cel putin nu am fantezii sa fiu privita cand fac sex.. in alta ordine de idei , daca gagicile sunt open si (desigur) se plac atunci o sa iasa ceva fain rau.. da' e greu! gagicile alea de obicei se aleg ele nu sunt alese  :))

• Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: hard_well
  • Oras:Pitesti

Da, pot să confirm că poate să iasă ceva super fain. Într-un timp erau prin București vreo 3 cupluri de fete care aveau în "meniul principal" ménage a trois și am avut șansa unei experiențe memorabile cu Maya și Oana. Din păcate, toate aceste 3 cupluri nu au ținut mai mult de un an, dacă îmi aduc bine aminte, s-au destrămat destul de repede, nu știu exact din ce cauze.

Silvia, îți dau dreptate: fetele se aleg între ele, deci, te rog să alegi! ;)

Link spre comentariu

eu, de fapt, vroiam să evidențiez că nu prea ai din ce să alegi, de pe aici de pe la noi. Ori poate sunt pitite și nu le văd eu, ca tot suntem în Pitești.

Pe de altă parte, tu ai oarecum dreptate.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...