cataa80 Reputație: 1641 Postat Martie 26, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 26, 2016 Snt bune si filmele, la vremea lor, dar treaba serioasa e alta...ceva bun de futut in orasul asta,,mai exista, stie cineva?E o intrebare cat se poate de serioasa, dar si disperata in acelasi timp. Eu, cred ca o sa ma mut in Bucuresti, ca in ultima perioada, chiar citesc cu nepasare ceea ce e pe aici. Link spre comentariu
intens Reputație: 1681 Postat Martie 26, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 26, 2016 bau-bau! ce faceti in seara asta? )Eu am ora sexuală cu soția.Te bagi si tu Silvia? 3 Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 27, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 27, 2016 Eu am ora sexuală cu soția.Te bagi si tu Silvia?nu ma bag cu sotiile ) nu de alta dar vreau sa-mi pastrez dantura ,,, 4 Link spre comentariu
varsala Reputație: -1 Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 bunaa! m-am gandit ca e o idee buna sa avem un topic special dedicat discutiilor libere unde putem aborda orice subiecte doriti, legate de forum sau nu . as dorii sa conversam si noi l telefon,pe mess,sau fata in fata,ce zici ai fii interesata?doar sa conversam sa schimbam idei si opinii. Link spre comentariu
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Un film bun știe cineva ?Deadpool...e un film bun. Sau Gods of Egypt. Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Martie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Martie 28, 2016 Ca tot este topic cu tema unui chat liber, sa imi scriu si eu indignarea. O perioada, si cred ca va fii prelungita, nu am lucrat. Initial,azi am ajuns in locatie. Surpriza mea mare a fost ca am gasit usa murdara si culmea de talpi, nici nu ma gandesc la galagia care a fost. Am intalnit diversi barbati, grasi, slabi, frumosi, mai putin frumosi, educati, needucati dar actiunea asta ma lasat masca. Ar trebui sa gandim mai mult decat varful nasului. In gandirea mea, daca o femeie in domeniul asta, daca nu raspunde la telefon clar e plecata din locatie, nu are chef sau e ocupata. Din punctul meu de vedere actiuinea asta nici nu trebuia sa aibe loc. Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Martie 28, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 28, 2016 Ce-or fi dat cu picioarele in usa ca animalele cand hormonii au depasit de mult zona pantalonilor )Si cand vezi asa ceva stai sa te gandesti daca Darwin nu cumva o fi aut drepate cand a afirmat ca ne tragem din maimute.... Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 28, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 28, 2016 poate au dat cu picioarele in usa silentios ) 2 Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Martie 28, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 28, 2016 poate au dat cu picioarele in usa silentios )Sa intrebi pe cineva: Pot sa dau in liniste deplina cu picioarele in usa ta? ))))))))) Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Martie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Martie 28, 2016 nu stiu ce reactie sa am la asa ceva. eu sunt o femeie super zen, calma si cu nervii de otel dar daca as fii barbat nici nu m-as gandi sa fac asa ceva. Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Martie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Martie 28, 2016 Sa intrebi pe cineva: Pot sa dau in liniste deplina cu picioarele in usa ta? ))))))))) iti dai seama cate pule in gura mi-am luat de la vecini? ce vina au ei pt deranj? Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Martie 28, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 28, 2016 Cu Dumnezeu inainte Cristina,cu Dumnezeu inainte..... Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Martie 28, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 28, 2016 Cristinutzo, urata treaba ceea ce ti s.a intamplat, ...poate "respectivului", ii era dor de tine, mai stii?...glumesc...!!!Din ce in ce mai multi, in ziua de azi au probleme grave de educatie, comportament, bun simt. Cred ca esti mai mult decat convinsa, oricum, ca in "meseria" asta, te confrunti si cu astfel de oameni, nu poti avea parte numai de persoane ok.Ce sa iti spun...sa ai nervii "tari" si sa treci cu bine peste genul acestea de probleme! 1 Link spre comentariu
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Ca tot este topic cu tema unui chat liber, sa imi scriu si eu indignarea. O perioada, si cred ca va fii prelungita, nu am lucrat. Initial,azi am ajuns in locatie. Surpriza mea mare a fost ca am gasit usa murdara si culmea de talpi, nici nu ma gandesc la galagia care a fost. Am intalnit diversi barbati, grasi, slabi, frumosi, mai putin frumosi, educati, needucati dar actiunea asta ma lasat masca. Ar trebui sa gandim mai mult decat varful nasului. In gandirea mea, daca o femeie in domeniul asta, daca nu raspunde la telefon clar e plecata din locatie, nu are chef sau e ocupata. Din punctul meu de vedere actiuinea asta nici nu trebuia sa aibe loc. Pune ti camere de supraveghere la usa. Eu asta as face. 1 Link spre comentariu
nightshade Reputație: 111 Postat Martie 28, 2016 Oras:Bangkok Oras:Bangkok Partajează Postat Martie 28, 2016 Ca tot este topic cu tema unui chat liber, sa imi scriu si eu indignarea. O perioada, si cred ca va fii prelungita, nu am lucrat. Initial,azi am ajuns in locatie. Surpriza mea mare a fost ca am gasit usa murdara si culmea de talpi, nici nu ma gandesc la galagia care a fost. Am intalnit diversi barbati, grasi, slabi, frumosi, mai putin frumosi, educati, needucati dar actiunea asta ma lasat masca. Ar trebui sa gandim mai mult decat varful nasului. In gandirea mea, daca o femeie in domeniul asta, daca nu raspunde la telefon clar e plecata din locatie, nu are chef sau e ocupata. Din punctul meu de vedere actiuinea asta nici nu trebuia sa aibe loc. Speram sa depasesti cu bine momentul asta urat, din pacate unii sunt limitati, si cand zic limitati ma refer la gandire, celor care au fost capabili de gestu asta le sugerez sa incerce ceva gen :wallbash poate au mai mult succes! Cu siguranta daca le-as cere ceva gen ar fi prea mult pentru ei .... multa bafta Cristinuta 1 Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Martie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Martie 29, 2016 va multumesc pt pareri. ehhh trecem peste toate cu bine. toti avem macar un dusman. valoare valoare 1 Link spre comentariu
nightshade Reputație: 111 Postat Martie 29, 2016 Oras:Bangkok Oras:Bangkok Partajează Postat Martie 29, 2016 Stateam si citeam noutatile de pe forum si hop , vad ceva ce imi da o imagine mondiala, mai precis poza de profil a Cristinei, langa poza de profil a Silviei, si imi zic wow , 2 posterioare de exceptie, mintea mea a inceput sa o ia razna, recunosc nu numai mintea , dar asta e o alta discutie , stiti cele doua au cate ceva in comun, o pereche de "tzatze" superbe (cate una fiecare, sa se inteleaga bine ) , si superbele posterioare (vorba unui vechi prieten de-al youtube-ului) "dupa cum puteti uita" , sa revenim la gandirea bolnava, deja mi le imaginam pe cele doua (impreuna cu mine bineinteles ) intr-un trio de exceptie doamneeeee asta da vis )) Voi ce ziceti ? )) Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 29, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 29, 2016 ce iti mai merge mintea.. au mai fost discutii pe aici legate de mine si Nico mai exact, au ramas la stadiul de fantezii desigur, pentru un trio trebuie ca in primul rand cele 2 gagici sa se placa (nu trebuie sa fii lesbiana sa-ti placa o fata, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place) ca sa interactioneze intre ele altfel trio-ul asta il vad destul de trist.. un fel de futai pe rand cu 2 fete... care la o adica de ce sa nu fie separat? eu una cel putin nu am fantezii sa fiu privita cand fac sex.. in alta ordine de idei , daca gagicile sunt open si (desigur) se plac atunci o sa iasa ceva fain rau.. da' e greu! gagicile alea de obicei se aleg ele nu sunt alese ) 4 Link spre comentariu
hardwell86 Reputație: 204 Postat Martie 29, 2016 Telefon: hard_well Oras:Pitesti Telefon: hard_well Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 29, 2016 Da, pot să confirm că poate să iasă ceva super fain. Într-un timp erau prin București vreo 3 cupluri de fete care aveau în "meniul principal" ménage a trois și am avut șansa unei experiențe memorabile cu Maya și Oana. Din păcate, toate aceste 3 cupluri nu au ținut mai mult de un an, dacă îmi aduc bine aminte, s-au destrămat destul de repede, nu știu exact din ce cauze. Silvia, îți dau dreptate: fetele se aleg între ele, deci, te rog să alegi! Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 29, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 29, 2016 sa ma aleaga ele ) 3 Link spre comentariu
hardwell86 Reputație: 204 Postat Martie 29, 2016 Telefon: hard_well Oras:Pitesti Telefon: hard_well Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 29, 2016 eu, de fapt, vroiam să evidențiez că nu prea ai din ce să alegi, de pe aici de pe la noi. Ori poate sunt pitite și nu le văd eu, ca tot suntem în Pitești. Pe de altă parte, tu ai oarecum dreptate. 1 Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 29, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 29, 2016 deci care ma vrea? (pasarici) 3 Link spre comentariu
flay Reputație: 6 Postat Martie 29, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 29, 2016 Euuuuu Link spre comentariu
hardwell86 Reputație: 204 Postat Martie 29, 2016 Telefon: hard_well Oras:Pitesti Telefon: hard_well Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 29, 2016 EuuuuuDar ce mă, ești păsărică? să nu îmi spui că ești din asta pizdificat, cum le spune?.., metrosexuali, lumbersexuali! 1 Link spre comentariu
flay Reputație: 6 Postat Martie 29, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 29, 2016 Du-te mai labagiule Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum