sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 29, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 29, 2016 Gata , gata! Nu ne certam. . Zen ) 2 Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Martie 29, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 29, 2016 Zen gen Freddy Kruger Link spre comentariu
hardwell86 Reputație: 204 Postat Martie 29, 2016 Telefon: hard_well Oras:Pitesti Telefon: hard_well Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 29, 2016 Nu ne certăm; dacă ucenicul nu era așa "încordat", ar fi putut-o trata ca pe o glumă postarea mea. Chiar nu a fost cu răutate... Link spre comentariu
flay Reputație: 6 Postat Martie 29, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 29, 2016 Silvia in privat putem vb? Link spre comentariu
varsala Reputație: -1 Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 deci care ma vrea? (pasarici) si euuuuuuuuuuuuuuuu Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 deci care ma vrea? (pasarici) Silvia,imi dai idei.....hmmm Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Martie 30, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 30, 2016 Silvia,imi dai idei.....hmmm Aoleu fir-as sa fiu! Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 30, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Silvia,imi dai idei.....hmmmuite in sfarsit pe cineva care imi raspunde si mie invitatiei! :clapp multumeesc ! deja am emotii 2 Link spre comentariu
varsala Reputație: -1 Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 uite in sfarsit pe cineva care imi raspunde si mie invitatiei! :clapp multumeesc ! deja am emotii hmmmmm nebunaticelor Link spre comentariu
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Gata prieteni deci nu cred ca mai are rost sa mai insistati la Silviuta ca s-a reorientat Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Martie 31, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 31, 2016 Gata prieteni deci nu cred ca mai are rost sa mai insistati la Silviuta ca s-a reorientat Macar la "cealalta" avem ceva sperante...eu, unul, sincer, nu prea am sperante. Cauzele pot fi mai multe!!! Vedem... Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Deci v.am luat.o baieti...hihi Link spre comentariu
mayu Reputație: 22 Postat Martie 31, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Martie 31, 2016 ce iti mai merge mintea.. au mai fost discutii pe aici legate de mine si Nico mai exact, au ramas la stadiul de fantezii desigur, pentru un trio trebuie ca in primul rand cele 2 gagici sa se placa (nu trebuie sa fii lesbiana sa-ti placa o fata, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place) ca sa interactioneze intre ele altfel trio-ul asta il vad destul de trist.. un fel de futai pe rand cu 2 fete... care la o adica de ce sa nu fie separat? eu una cel putin nu am fantezii sa fiu privita cand fac sex.. in alta ordine de idei , daca gagicile sunt open si (desigur) se plac atunci o sa iasa ceva fain rau.. da' e greu! gagicile alea de obicei se aleg ele nu sunt alese )Dar un trio (tu cu 2 baietii) ti-a trecut prin gand ?ai avut fantezia asta? Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 31, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Dar un trio (tu cu 2 baietii) ti-a trecut prin gand ?ai avut fantezia asta?nuuuuuuuuu, n-as vrea niciodata asta... EDIT. m-am gandit mai bine, as vrea cu 2 baieti daca ei sunt bisexuali si ar interactiona intre ei.. chiar as vrea! altfel sigur nu.. Link spre comentariu
yoda_1 Reputație: 12 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2016 Deci v.am luat.o baieti...hihiAi facut o alegere foarte inspirata , din pacate inca nu te cunosc , dar crede-ma , te vei indragosti iremediabil .... Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 31, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Martie 31, 2016 nuuuuuuuuu, n-as vrea niciodata asta... Dar cu o fata si un mascul ? Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 31, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Dar cu o fata si un mascul ?asta am spus ca vreau ! ) luam toate variantele? dar cu un barbat si un (o) transexual? ) 2 Link spre comentariu
mayu Reputație: 22 Postat Martie 31, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Martie 31, 2016 nuuuuuuuuu, n-as vrea niciodata asta... EDIT. m-am gandit mai bine, as vrea cu 2 baieti daca ei sunt bisexuali si ar interactiona intre ei.. chiar as vrea! altfel sigur nu..Dupa cum te cunosc.. deja iti inchipui (si razi cu gura pana la urechi) cateva "interactiuni" intre anumiti membrii de pe forum ) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 31, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Martie 31, 2016 asta am spus ca vreau ! ) luam toate variantele? dar cu un barbat si un (o) transexual? ) Deja exagerezi ! Io nu ma mai bag Link spre comentariu
flay Reputație: 6 Postat Martie 31, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 31, 2016 Mi-ar plăcea cu Silvia si Adelina. Ce ziceti fetelor? Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Martie 31, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 31, 2016 Macar ele doua in "actiune" si apoi sa scrie fiecare propria recenzie!!! Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Martie 31, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 mie-mi convine! /// mama ce m-am plictisit 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 asta am spus ca vreau ! ) luam toate variantele? dar cu un barbat si un (o) transexual? ) Asta cu transexualu si eu as vrea sa incerc.... cred ca e misto Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Ai facut o alegere foarte inspirata , din pacate inca nu te cunosc , dar crede-ma , te vei indragosti iremediabil ....Poate ne vom indragosti reciproc......(inca nu este tarziu sa ma cunosti). Link spre comentariu
nightshade Reputație: 111 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bangkok Oras:Bangkok Partajează Postat Martie 31, 2016 mie-mi convine! /// mama ce m-am plictisit Sun-o pe ADE_ADELINA ca si eu m-am plictisit! ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum