Sari la conținut

Discutii libere / Chat

Postări Recomandate

• Oras:brasov

ce iti mai merge mintea.. au mai fost discutii pe aici legate de mine si Nico mai exact, au ramas la stadiul de fantezii desigur, pentru un trio trebuie ca in primul rand cele 2 gagici sa se placa (nu trebuie sa fii lesbiana sa-ti placa o fata, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place) ca sa interactioneze intre ele altfel trio-ul asta il vad destul de trist.. un fel de futai pe rand cu 2 fete... care la o adica de ce sa nu fie separat? eu una cel putin nu am fantezii sa fiu privita cand fac sex.. in alta ordine de idei , daca gagicile sunt open si (desigur) se plac atunci o sa iasa ceva fain rau.. da' e greu! gagicile alea de obicei se aleg ele nu sunt alese  :))

Dar un trio (tu cu 2 baietii) ti-a trecut prin gand ?ai avut fantezia asta?

Link spre comentariu
  • Oras:vghhg
  • Oras:vghhg

Dar un trio (tu cu 2 baietii) ti-a trecut prin gand ?ai avut fantezia asta?

nuuuuuuuuu, n-as vrea niciodata asta... EDIT.  m-am gandit mai bine, as vrea cu 2 baieti daca  ei sunt bisexuali si ar interactiona intre ei.. chiar as vrea! altfel sigur nu..

Link spre comentariu

nuuuuuuuuu, n-as vrea niciodata asta... EDIT.  m-am gandit mai bine, as vrea cu 2 baieti daca  ei sunt bisexuali si ar interactiona intre ei.. chiar as vrea! altfel sigur nu..

Dupa cum te cunosc.. deja iti inchipui (si razi cu gura pana la urechi) cateva "interactiuni" intre anumiti membrii de pe forum :))

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

asta am spus ca vreau ! :)) luam toate variantele? dar cu un barbat si un (o) transexual? :))

Asta cu transexualu si eu as vrea sa incerc.... :girly cred ca e misto

Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina
Reputație: 0

Ai facut o alegere foarte inspirata , din pacate inca nu te cunosc , dar crede-ma , te vei indragosti iremediabil ....

Poate ne vom indragosti reciproc......(inca nu este tarziu sa ma cunosti).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...