mnalci Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Blonda 1.70.55kg 23 ani ofer companie intima. Sex oral deep.cu fin orala,normal si anal protejat,cunnnilingus si anilingus.Pozele sunt reale. Discretia imi apartine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Ce blinda pare Bianca noastra, dar nu este asa....In 2015 activa prin Constanta si se numea Deea.Apoi prin octombrie 2015 a aterizat prin O. Goga.A mai schimbat citeva locati... Prima tentativa a mea de a socializa cu ea s-a soldat cu un zdrang ! al telefonului din partea ei.Va asigur ca am vorbit civilizat si normal, cu va rog etc. Cred ca are probleme cu nervii, este cam zbanghie...vezi si alte referinte pe Internet. Pozele sint reale, arata bine , altii spun inca ca :se enerveaza usor, desi nu are motive. Ii place face - sittingul indelungat si cunilingusul....nu au fost semnalate contaminari....Este energica cind face sex.... Poate voi aveti mai mult succes, tipa este cam naravasa !Nu este genul meu, asta este. 4
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Martie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 23, 2016 pozele sunt reale dar nu toate sunt ale ei, decat vreo 2 maxim
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Prima tentativa a mea de a socializa cu ea s-a soldat cu un zdrang ! al telefonului din partea ei.Va asigur ca am vorbit civilizat si normal, cu va rog etc. Cred ca are probleme cu nervii, este cam zbanghie...vezi si alte referinte pe Internet. Pozele sint reale, arata bine , altii spun inca ca :se enerveaza usor, desi nu are motive. Ii place face - sittingul indelungat si cunilingusul....nu au fost semnalate contaminari....Este energica cind face sex.... Poate voi aveti mai mult succes, tipa este cam naravasa !Nu este genul meu, asta este. are si ea demnitatea ei.Pai bah Viorele , daca nu-ti inchidea telefonul era genul tau si o urcai in slavi ca pe toate celelalte anonime.Hai fugi acasa ca te asteapta Oana
georgeene6 Reputație: 1 Postat Martie 29, 2016 Oras:buc Oras:buc Postat Martie 29, 2016 Am fost pe la dânsa și a fost ok
Postări Recomandate