Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2018 Partajează Postat Aprilie 28, 2018 A mai fost cineva la Bella in ultimele luni ?Are anunt in AT dar nu este de gasit la telefon... 1 Link spre comentariu
zelmer1700w Reputație: 30 Postat Mai 2, 2018 Oras:nesemnificativ Oras:nesemnificativ Partajează Postat Mai 2, 2018 are 48 de ani? Link spre comentariu
czr Reputație: 43 Postat Mai 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2018 are 48 de ani?DA...si e buna rau la anii ei ;) Link spre comentariu
zelmer1700w Reputație: 30 Postat Mai 2, 2018 Oras:nesemnificativ Oras:nesemnificativ Partajează Postat Mai 2, 2018 iauzi :laugh2 Link spre comentariu
saiyanul Reputație: 38 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 A mai fost cineva la Bella in ultimele luni ?Are anunt in AT dar nu este de gasit la telefon...Are anuntul, dar nu stiu cum o poti prinde. Am incercat sa o mai sun de cateva ori, dar fara succes. Niciodata nu a raspuns. Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Iulie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2019 A revenit in AT , plus doua poze noi , din iulie 2019.Numar 0737207792 Daca ar si raspunde....😋😊 2 2 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 A reușit să ajungă cineva la ea anul asta ? Are iar anunț în AT 4 4 Link spre comentariu
czr Reputație: 43 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 A reușit să ajungă cineva la ea anul asta ? Are iar anunț în ATDa ajung la ea doar clientii cu care a mai lucrat...am fost si eu ,dar a zis clar ca 'lucreaza" doar cu clientii formati....anuntul si l pune ca sa vada respectivii cand este disponibila..Ps:Buna rau de pula ,si te fute de te rupe ..;) 3 Link spre comentariu
sweet_love Reputație: 8 Postat Mai 23, 2020 Partajează Postat Mai 23, 2020 De curând am vizita to pe Bella, superba doamna, servicii anuntate tel. 100ron.30 min.masaj tonifiant si relaxare,200ron 1 ora aceleași servicii. Am beneficiat de 30 min.relaxare si un dialog de bun gust cu doamna.Alte servicii nu am beneficiat iar doamna nu mi a dat impresia ca a r fi posibile. Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Mai 25, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Mai 25, 2020 De curând am vizita to pe Bella, superba doamna, servicii anuntate tel. 100ron.30 min.masaj tonifiant si relaxare,200ron 1 ora aceleași servicii. Am beneficiat de 30 min.relaxare si un dialog de bun gust cu doamna.Alte servicii nu am beneficiat iar doamna nu mi a dat impresia ca a r fi posibile.Ești client vechi ?Cum , nu face sex ? 4 4 Link spre comentariu
liviu16cm Reputație: 368 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2020 Tot sun și eu de ceva timp... Nu a reușit nimeni inafara de clienții vechi, în ultima vreme?Face sex sau doar masaj? :) Stima, Link spre comentariu
new_cont_users Reputație: 252 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2020 Zdreanță asta este o mare,mare nesimțita!!! Sa ii i-au familia si copii direct in pula!! Ma pus pe drumuri dupa care, cand ajung in fata scării, telefonul este inchis!! Asta dupa ce vorbim toata ziua si stabilim pentru ora 16... Pentru treaba asta jur ca o sa ma tin de capul ei si o sa ma asigur ca o sa afle si familia ei cu ce prestări se ocupa!! Link spre comentariu
czr Reputație: 43 Postat Iulie 16, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2020 Zdreanță asta este o mare,mare nesimțita!!! Sa ii i-au familia si copii direct in pula!! Ma pus pe drumuri dupa care, cand ajung in fata scării, telefonul este inchis!! Asta dupa ce vorbim toata ziua si stabilim pentru ora 16...Pentru treaba asta jur ca o sa ma tin de capul ei si o sa ma asigur ca o sa afle si familia ei cu ce prestări se ocupa!!in cursul saptamanii sau sambata ?ca sambata nu sta mult..mai fusesei la ea ,sau era prima data ?conteaza multe la ea.. Link spre comentariu
new_cont_users Reputație: 252 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2020 in cursul saptamanii sau sambata ?ca sambata nu sta mult..mai fusesei la ea ,sau era prima data ?conteaza multe la ea.. Da mai fusesem la ea acum cativa ani... ia am spus la telefon cand am vorbit dimineata si rămăsese sa ne auzim la 15:30.. asa am si facut, am sunat-o la 15:30, a raspuns si a zis ca ma așteaptă, m am urcat in masina si am ajuns in fata blocului, cand sun, telefonul este inchis!!! Era in cursul săptămâni!!! Link spre comentariu
alexandru www Reputație: 125 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Da mai fusesem la ea acum cativa ani... ia am spus la telefon cand am vorbit dimineata si rămăsese sa ne auzim la 15:30.. asa am si facut, am sunat-o la 15:30, a raspuns si a zis ca ma așteaptă, m am urcat in masina si am ajuns in fata blocului, cand sun, telefonul este inchis!!! Era in cursul săptămâni!!! Prietene,ai avut asteptari prea mari si e normal sa fi furios.Bella este o prostituata foarte veche in meserie,genul care i se rupe de client,o femeie de la tara fara prea mari pretentii.Nu arata rau la corp dar pozele sunt foarte vechi iar la fata,este genul ,,penal''.Are cel putin 50 de ani.Am futut-o cu multi ani in urma vis avis de Zepter,intr-un apartament jalnic.Un coleg de mai sus spunea ca a avut un dialog de bun gust cu ea.As fi tare curios in ce a constat acel dialog pentru ca din cate imi aduc aminte era cam agramata... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum