yonix Reputație: 349 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Buna dimineata futaciosilor!Cu regret va anunt ca, toata saptamana aceasta nu ne putem vedea, ieri am avut un accident cu motorul din care a rezultat piciorul meu in gips... nu-i nimic grav dar trb sa-l tin vreo 5 zile pana se desunfla... cu putin noroc saptamana viitoare ma intorc si imi cer scuze si celor pe care ii programasem spt asta. Va pwp off .. :* piciorul ranit ! insanatosire grabnica !! ... Ps : ultima oara cand te-am vazut ti-am zis "take care " you never listen )
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2016 Mulțumesc mult! Bn ca nu s-a intamplat mai rau 3
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Si poate asa morisca amorezilor extaziati va inceta sa mai tina cel putin saptamana asta, artificial, prin postari inutile, acest topic foarte sus la sectiunea Testate ... 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2016 Nu prea cred... voi tine aici legatura cu voi, chiar daca nu pot lucra, asa sa iti fac in ciuda, glumesc )) 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Nu prea cred... voi tine aici legatura cu voi, chiar daca nu pot lucra, asa sa iti fac in ciuda, glumesc ))Poate ar fi cazul sa tii legatura cu "fanii" pe Mesageria Personala. Dar ce sa-i faci, nevoia de advertising ... 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2016 Mulțumesc pentru sfat dar nu 1
yonix Reputație: 349 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Nu prea cred... voi tine aici legatura cu voi, chiar daca nu pot lucra, asa sa iti fac in ciuda, glumesc )) hahaha ) !!! PS : da da..bine ca nu s-a intamplat mai rau ! Sa nu mai faci asa ceva ...ne dai emotii !!
yonix Reputație: 349 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Si poate asa morisca amorezilor extaziati va inceta sa mai tina cel putin saptamana asta, artificial, prin postari inutile, acest topic foarte sus la sectiunea Testate ... Pentru ca locul ei este up up ) ...stii cum fac eu cand ma deranjeaza un topic...ii dau " oprire urmarire " si il ignor ...simple as that ! ... iti sugerez daca te deranjeaza....noua ne place aici in "ograda" la elenush...she gives us cookies & sweets !
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Pentru ca locul ei este up up ) ...stii cum fac eu cand ma deranjeaza un topic...ii dau " oprire urmarire " si il ignor ...simple as that ! ... iti sugerez daca te deranjeaza....noua ne place aici in "ograda" la elenush...she gives us cookies & sweets ! Atunci faceti-i recenzii. Si corespondati cu ea cat vreti pe Mesageria Personala. Ca altfel se poate crede ca sunteti si grupul de postaci cointeresati in promovarea odorului ... 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2016 Corespondam unde vrem cum vrem..nu imi impui tu asta 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Corespondam unde vrem cum vrem..nu imi impui tu astaNu impun nimanui nimic. Nu sunt in postura asta. Doar imi exprim parerea despre o chestiune in cauza. 3 2
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2016 Cum a spus si un alt tip aici, da-mi ignor daca nu te intereseaza, dar tu nu poti, dc nu poti? Pt ca tu esti aici sa cauti scandal, scandal de care nu vei avea parte pentru ca nu te voi mai baga in seama... sa te vad cat de mult poti tu sa vorbesti singur ) 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Cum a spus si un alt tip aici, da-mi ignor daca nu te intereseaza, dar tu nu poti, dc nu poti? Pt ca tu esti aici sa cauti scandal, scandal de care nu vei avea parte pentru ca nu te voi mai baga in seama... sa te vad cat de mult poti tu sa vorbesti singur )Da-mi ignor cand vrei. Dar asta nu inseamna ca nu voi mai lua atitudine pe topicul tau cand observ lucruri anormale. Si, daca vrei sa fii tot timpul sus, plateste-ti un loc la Pinned cu 100 de euro pe luna. 1
yonix Reputație: 349 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Nu impun nimanui nimic. Nu sunt in postura asta. Doar imi exprim parerea despre o chestiune in cauza. Ok bun... ti-ai facut inteles punctul de vedere...now let us be ) ...you bring sadness ) ai un norisor negru deasupra ta... ne strici aici ZENUL ..shush shush
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2016 Poate el la randul lui este un pestisor si posibil ca nu mai au loc fetele lui de mine... ne cerem scuze, dar nu ai ce sa-mi faci, voi fi aici indiferent de ce spui tu 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Ok bun... ti-ai facut inteles punctul de vedere...now let us be ) ...you bring sadness ) ai un norisor negru deasupra ta... ne strici aici ZENUL ..shush shush Asta e. Imi asum riscul asta. Sa tulbur armonia dintre titulara topicului si amorezii ei extaziati ... 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2016 ) asta crezi tu...
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Poate el la randul lui este un pestisor si posibil ca nu mai au loc fetele lui de mine... ne cerem scuze, dar nu ai ce sa-mi faci, voi fi aici indiferent de ce spui tuEu peste? :laugh2 Atat te duce capul?Vei fi aici. Dar ma voi asigura ca vei avea si postari negative. Nu doar laude exaltate de la amorezi extaziati. Ti-am spus, daca vrei sa fii sus, plateste. Nu incarca topicul cu postari inutile. 1
yonix Reputație: 349 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Eu peste? :laugh2 Atat te duce capul?Vei fi aici. Dar ma voi asigura ca vei avea si postari negative. Nu doar laude exaltate de la amorezi extaziati. Ti-am spus, daca vrei sa fii sus, plateste. Nu incarca topicul cu postari inutile. You Grumpy Grandpa !! nu suntem extaziati...just supportive! ? nu ai vazut. ? ..este ranita pantera !! we must cheer her up!
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Da-mi ignor cand vrei. Dar asta nu inseamna ca nu voi mai lua atitudine pe topicul tau cand observ lucruri anormale. Si, daca vrei sa fii tot timpul sus, plateste-ti un loc la Pinned cu 100 de euro pe luna.Anormal esti tu ... pentru ca mereu iti place sa-ti bagi nasu si sa comentezi unde nu trebuie...
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2016 Nu inteleg de ce te intereseaza pe tn cu ce imi umplu topicul, este strict problema mea, cum am mai zis: te deranjaza? Ia un scaun si asteapta sa imi pese.. multumesc pentru parerea ta, dar ce pacat ca e doar a ta te pwp si spor ) 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Anormal esti tu ... pentru ca mereu iti place sa-ti bagi nasu si sa comentezi unde nu trebuie...Stric interesele guvidului individei, nu? 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 You Grumpy Grandpa !! nu suntem extaziati...just supportive! ? nu ai vazut. ? ..este ranita pantera !! we must cheer her up! Macar va plateste bine? Merita? 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2016 Da, ii platesc f bn.. ii fut de le sar capacele,si ce crezi:ne si place 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Da, ii platesc f bn.. ii fut de le sar capecele,si ce crezi:ne si placeFoarte bine, dati-i inainte. Dar stati mai mult prin pat nu pe forum. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum