Sari la conținut

...

relaxed

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

1. Invata sa scrii corect: vre-odata se scrie vreodata.

2. Te-ai bagat ca musca in lapte (ca sa nu zic in kkt). Discutia era intre mine si colegul cautatorul/colericul.

3. Eu intotdeauna mi-am sustinut punctele de vedere cu argumente.

Bye-bye !!!

Eu nu stiu cine iti da tie +rep pentru postarile astea. Iti dai singur, sau cum functioneaza?

Dai dovada de foarte multa imbecilitate. Punctele 1 si 2 sunt doar atacuri la persoana iar 3 nu are nici o legatura cu subiectul.

Colericul ti-a scris abia dupa ce ai mai facut inca o postare idioata, la prima oportunitate. El probabil nu este familiar cu faptul ca 99% din postarile tale sunt facute doar cu scopul de a te baga in seama. Get a life.

• Like 1
  • Telefon: 0747224142
  • Oras:on line
  • Telefon: 0747224142
  • Oras:on line
Postat
Eu nu stiu cine iti da tie +rep pentru postarile astea. Iti dai singur, sau cum functioneaza?

Dai dovada de foarte multa imbecilitate.

Cam tarziu ti-ai dat seama ca se puncteaza singur.Mai are doua conturi verzi (csmiasi si p1ctorul) si se puncteaza pana si la fazan.El posteaza el puncteaza.

Si mai sant cativa idioti/idioate in frunte cu" cinestie"(fost liviu58) un tampit batran de vreo 60 de ani,care nu are ce face cu banii si ii da la curve toata ziua.Isi bat joc curvele de el iar el se crede mare futac.

Dca te uiti la profilul lui o sa vezi si pe ceilalti care se puncteaza in mod fregvent la "up"uri,fazan,etc.Ce fac cu punctele astea nu stiu.

Pictore,referitor la andrea7,din ce stiu eu,nu suporta idiotii.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Peste tot
Postat

Cam tarziu ti-ai dat seama ca se puncteaza singur.Mai are doua conturi verzi (csmiasi si p1ctorul) si se puncteaza pana si la fazan.El posteaza el puncteaza.

Si mai sant cativa idioti/idioate in frunte cu" cinestie"(fost liviu58) un tampit batran de vreo 60 de ani,care nu are ce face cu banii si ii da la curve toata ziua.Isi bat joc curvele de el iar el se crede mare futac.

Dca te uiti la profilul lui o sa vezi si pe ceilalti care se puncteaza in mod fregvent la "up"uri,fazan,etc.Ce fac cu punctele astea nu stiu.

ai revenit fraiere ? sa spun toate clonele folosite de tine ???

• Like 3
  • Minus 1
Postat

ai revenit fraiere ? sa spun toate clonele folosite de tine ???

Iar ataci persoana si ignori textul. Incep sa le inteleg pe fetele astea. Nu meriti sa fii luat in serios.

• Oras:nicaieri
Postat

tu ce te tot bagi in discutie, ageamiule?

ori vrei neaparat sa intri in teritoriu negativ...cu punctele?

neobrazatule

• Like 3
Postat

tu ce te tot bagi in discutie, ageamiule?

ori vrei neaparat sa intri in teritoriu negativ...cu punctele?

neobrazatule

Tu cine mai esti? Canta la alta poarta. Vezi poate se joaca fazan pe undeva. Iti mai da pictorul niste puncte.

Postat

Iar ataci persoana si ignori textul. Incep sa le inteleg pe fetele astea. Nu meriti sa fii luat in serios.

Intelegi pe dracu :)) Esti la fel de prost ca another hoe si clonele lui.

Tu meriti sa fii luat in serios ?

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Tu cine mai esti? Canta la alta poarta. Vezi poate se joaca fazan pe undeva. Iti mai da pictorul niste puncte.

tie negative-fara numar idiotule

• Like 4
Postat

Tu ai impresia daca mi-ai dat minus ma pocaiesc si nu mai vorbesc de pitipoancele tale? Pestele mai devreme sau mai tarziu se impute, iar tu deja mirosi a hoit de la o posta.

• Minus 1
Postat

Vezi ca iti trebuie un tub pvc.

Aproape ca ma simt lovit. Ai rugat-o pe matusa ta sa iti spuna o insulta buna? Nici pe post de clovn nu esti bun.

La ce pot sa ma astept de la unul care isi petrece viata pe un forum unde nu-l place nimeni, doar ca sa colecteze niste puncte.

Postat

Aproape ca ma simt lovit. Ai rugat-o pe matusa ta sa iti spuna o insulta buna? Nici pe post de clovn nu esti bun.

La ce pot sa ma astept de la unul care isi petrece viata pe un forum unde nu-l place nimeni, doar ca sa colecteze niste puncte.

nimeni e prea mult spus pentru un membru apreciat de multi de pe forum...

apropo pe tine cine te apreciaza nesimtitule...doar cel ce-ti va aduce dizgratia

Postat

nimeni e prea mult spus pentru un membru apreciat de multi de pe forum...

apropo pe tine cine te apreciaza nesimtitule...doar cel ce-ti va aduce dizgratia

Sunteti cel mult 2 persoane care postati de pe 5 conturi. Amuzant.

O sa te ignor. Imi dau seama dupa cum scrii ca esti doar un batranel trist.

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Fara sa acuz de ceva, fraza de mai sus ma pune putin pe ganduri. Eu am fost la Andreea de nenumarate ori de-a lungul timpului si niciodata n-am avut parte de vreo programare nerespectata (cred ca am fost printre primii ei clienti cand era la Il Primo si nu facea anal). Nu mai tin minte exact cand dar stiu ca intr-un an a lipsit cateva luni de pe piata, parca in 2013 (sau 2014). Cum nu pastram o cartela mai mult de cat cateva luni, nu ma stia dupa numarul de telefon... ea spunea ca ma recunoaste dupa voce dar nu prea cred asta.

Ce voiam sa spun si asta e motivul pentru care te-am citat: te stiu de forumist serios, incearca sa analizezi daca nu cumva ai abordare telefonica ce poate da nastere la interpretari (variante). Ca sfat, daca faci o programare, repet-o la finalul convorbirii, de regula inceputul dar mai ales finalul unei conversatii raman intiparite bine in minte. 

Ca "trecator" prin Iasi citesc aceasta subsectiune si chiar vreau sa multumesc celor care posteaza recenzii, am fost scutit de multi nervi. Poate nu realizati dar e una din zonele forumului unde se mai regaseste spiritul de la inceput, pacat ca futarila nu mai recenzeaza dar il inteleg.

Prietene...cred ca o confunzi pe Delia cu Andreea7 care, intr`adevar, la inceputurile ei activa in Il Primo, unde si eu am cunoscut-o pentru prima oara.

Aici e topicul Deliei.

PS. Ce cauta Delia la top ?

Postat

Sunteti cel mult 2 persoane care postati de pe 5 conturi. Amuzant.

O sa te ignor. Imi dau seama dupa cum scrii ca esti doar un batranel trist.

vezi ca dupa pasarela bucium este un spital mare...7 se cheama...am vorbit cu medicul de garda sa te primeasca si sa-ti dea calmante...delirezi

• Like 4
Postat

vezi ca dupa pasarela bucium este un spital mare...7 se cheama...am vorbit cu medicul de garda sa te primeasca si sa-ti dea calmante...delirezi

Inscris la: 24 February 2017

Ai jucat nonstop fazan timp de 2 zile si ti-ai dat pictorul +rep?

Postat

vad ca insisti

tu ai fumat etnobotanice 2 zile non-stop

Deja mi se pare trista situatia ta. Pentru anumite... servicii, ma ofer sa iti dau eu 3 euro sa iti faci un cont de VIP data viitoare, ca sa nu mai joci fazan ore intregi.

Postat

Deja mi se pare trista situatia ta. Pentru anumite... servicii, ma ofer sa iti dau eu 3 euro sa iti faci un cont de VIP data viitoare, ca sa nu mai joci fazan ore intregi.

esti prost de-a binelea...

in primul rand habar nu ai de randuiala acestui forum, dar iti dai cu parerea in probleme care te depasesc:contul VIP nu se cumpara-se face cu cel putin 1000 de postari

confunzi cu contul premium-ala e cu bani-dar oleaca mai multi de 3 euro...si nu e treaba ta ce posteaza fiecare sau ce face cu punctele de reputatie-e atributul fiecarui membru

sfatul meu sa-ti vezi de treburile tale...pana nu ma inverzesc de furie

spre deosebire de unchiul meu eu sunt complet nemilos...

• Like 4
Postat

esti prost de-a binelea...

in primul rand habar nu ai de randuiala acestui forum, dar iti dai cu parerea in probleme care te depasesc:contul VIP nu se cumpara-se face cu cel putin 1000 de postari

confunzi cu contul premium-ala e cu bani-dar oleaca mai multi de 3 euro...si nu e treaba ta ce posteaza fiecare sau ce face cu punctele de reputatie-e atributul fiecarui membru

sfatul meu sa-ti vezi de treburile tale...pana nu ma inverzesc de furie

spre deosebire de unchiul meu eu sunt complet nemilos...

Mersi pentru explicatie. Nu ca m-ar fi interesat.

Pe aia cu unchiul n-am prins-o.

EDIT: Eu o sa deschid un ticket in legatura cu tine si pictorul cand am timp. Sunt curios ce o sa spuna moderatorii. Sper ca nu ai jucat fazan degeaba.

Postat

Mersi pentru explicatie. Nu ca m-ar fi interesat.

Pe aia cu unchiul n-am prins-o.

EDIT: Eu o sa deschid un ticket in legatura cu tine si pictorul cand am timp. Sunt curios ce o sa spuna moderatorii. Sper ca nu ai jucat fazan degeaba.

deschide ce vrei tu...

administratorii sunt interesati de trafic...cu atat mai mare...cu atat mai multi bani in conturile lor...asta o sa zica

• Oras:La Dubai
  • Oras:La Dubai
Postat

:))

(Relaxed... si tu frate? Nu te-ai putut abtine? ... ooffffff, maaiiii maaiiiii)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...