crocked Reputație: 142 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:iesi Oras:iesi Postat Septembrie 14, 2016 e ca un fel de sare pe rana )) 4
night_dream Reputație: 15 Postat Septembrie 16, 2016 Postat Septembrie 16, 2016 Cand esti disponibila?
majestic Reputație: 1152 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 16, 2016 Doua lucruri ma alina....si ma vindeca de boala...damigeana cand e plina.....Deliuta cand e goala. 2
navigator Reputație: 6 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 16, 2016 Am vizitat si eu astăzi d-soara si m-am bucurat de o experinta placuta. Confirm pozele atasate, fata este slabuta si vorbareata, nu m- a grabit. Locația este mai mult decât ok, am sunat si am ajuns in 10 min fiind in apropiere fiind dusat de acasa nu pot evalua baia deoarece nu am vazut-o!Locație - 10Aspect - 9Oral - 10Normal - 10Achitat 200 ron pentru 1 hDe revenit! Recomand fata pentru implicare si socializare. Succes! 8
endarun Reputație: 86 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Septembrie 19, 2016 Ola. Astazi de la cat esti disponibila?
sweetangel Reputație: 274 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 23, 2016 Hello 11
briliantul Reputație: 677 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 23, 2016 Hello Hello Delia niste poze putin mai obraznice cu tine ai putea pune aici? poate ajung si eu la tine.
medhi75 Reputație: -22 Postat Septembrie 27, 2016 Postat Septembrie 27, 2016 mesaje întotdeauna numărul meu de telefon este
medhi75 Reputație: -22 Postat Septembrie 27, 2016 Postat Septembrie 27, 2016 Ne pare rău pentru română mea nu vorbesc foarte bine. Eu nu ai pe telefon. Numărul meu se termină cu 11Eu nu ai pe telefon. Numărul meu se termină cu 11
ionutivk Reputație: 108 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 3, 2016 A aparut IPHONE 7 !A inceput anul universitar !A venit toamna ! ...deci eu zic ca vor fi mai active "fetili" si vor raspunde la telefon ! I'm back bitches ! ))) 1
sweetangel Reputație: 274 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 6, 2016 A aparut IPHONE 7 !A inceput anul universitar !A venit toamna ! ...deci eu zic ca vor fi mai active "fetili" si vor raspunde la telefon ! I'm back bitches ! ))) Nu-mi plac Iphone-urile.Nu sunt la facultate.A venit toamna... I'm back too. 7
endarun Reputație: 86 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Octombrie 6, 2016 Welcome back. Care e programul tau zilnic?
briliantul Reputație: 677 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 12, 2016 Hello Buna Delia azi lucrezi? ti-am lasat si msg te-am si sunat ...
catalincatalin1y Reputație: 2 Postat Octombrie 13, 2016 Postat Octombrie 13, 2016 nu raspunde! nici la apel, nici la mesaje..mai intai trebuie sa iti faci programare sa vorbesti cu ea, apoi de futut sper sa se reglementeze situatia la ea...ori poate are prea multi "futaciosi" care o streseaza...
catalincatalin1y Reputație: 2 Postat Octombrie 25, 2016 Postat Octombrie 25, 2016 a mai auzit cineva ceva de fatuca asta?
albacher Reputație: 1743 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Octombrie 25, 2016 am incercat si eu de mai multe ori, dar m-am lasat pagubas. probabil a inchis cercul de clienti asa cum procedeaza (cred) si giulia. 8 4
suleyman al treilea Reputație: 934 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 25, 2016 Incep cu un raspuns pentru fostul Pictor...Delia is back, cu chef de munca chiar...Dar sa continui povestea...Saturat oarecum doar de sexul oral oferit de cadinele din harem ( a se citi salon de masaj) am incalecat pe cal si ... am purces prin oras in cautare de senzatii noi ( si tari in acelasi timp daca se poate). Dupa ce am dat cateva rateuri cu Adina sau Andreea wowsex-lipsa de raspuns la telefon-am avut deosebita surpriza sa-mi raspunda Delia, din a doua incercare. N-am mai stat mult pe ganduri si am dat calului cel mai bun ovaz-ever si am descalecat prin zona Pallas, undeva cam in zona in care a activat in trecut cea cunoscuta ca Raluk.Locatia este intr-un apartament nou, modern in genul open-space, curat, mobila noua. Cat despre Delia merita intr-adevar toate laudele si aprecierile: blonda, frumoasa (mai ales cu machiajul gen starleta), super slim intr-adevar, sani mici dar fermi, carne tare de tinerica (desi pare mai matura decat cei 19 ani atribuiti de predecesorii mei ). Prima impresie a fost foarte buna nu numai in ceea ce priveste calitatile fizice, ci si faptul ca este foarte lipicioasa si vorbareata, facand de la inceput atmosfera cat mai placuta... Dupa o scurta convorbire la o tigara am fost invitat sa ma fac comod pe divan si...Delia a trecut direct la treaba, sarind oarecum peste preludiu-dar culmea asta nu m-a deranjat deloc . Si a inceput actiunea cu un oral neprotejat, sustinut, umed, destul de adanc, cu putina atentie si la zonele adiacente. Cum in scurt timp palosul din dotare a inceput sa dea semen de trezire s-a capatat cu o caciulita...Ceea ce a urmat e greu de descris sex normal in pozitia wot bestial, sta bine pe calcaie, viteza creste in concordanta cu starea de fapt, gemete si ele concordante cu viteza!Ce mai-era sa fac paguba fetei si sa rup patul-nu alta!Dupa finalizare nu m-a lasat cu ochii in soare si s-a terminat cu un postludiu de toata frumusetea-care a salvat din lipsa de preludiu! Si acum sa recapitulam putin cu tot cu note: Locatie:9 + totul nou, asternut curat, baia nu am verificat-o fiind deja igienizat la sosire Aspect:10 fata tanara, blonda, frumoasa, dichisita, sanii mici dar fermi, putin poate cam prea slim, carne tare, fund bestial Oral:8,5 adanc dar fara DT, sustinut, umed, mica atentie zonelor adiacente, CIM inteleg ca nu face dar la mine nu a fost cazul Normal:9 + wot bestial , se cabreaza bine, creste viteza la punctul culminant, gemete in concordanta cu miscarile-totul artistic-se cunoaste ca a facut videochat GFE:9 aici ar trebui sa scad nota pentru lipsa preludiu-FK si alte brizbrizuri-dar a fost atat de lipicioasa si postludiul atat de special incat nu o voi face Atitudine:10 cu felicitari stapaneste arta conversatiei, stie sa se bage sub pielea clientului Igiena:10 nimic de reprosat Halatul:200 RON / ora In concluzie: dupa Adina si Delia este una din cele mai mari promisiuni ale noului-val; poate putina tehnica in plus la oral si un program mai...previzibil ar califica-o cu siguranta la sectiunea de top. Deci voi reveni cu placere cat de curand! 13 1
cezy80 Reputație: -28 Postat Octombrie 26, 2016 Postat Octombrie 26, 2016 Vreau sa stiu cam in ce zona sta Delia. 1
ceaica Reputație: 875 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Octombrie 26, 2016 Pe la mijlocIntre ecuator si cercul polar de nord
cezy80 Reputație: -28 Postat Octombrie 26, 2016 Postat Octombrie 26, 2016 Te rog sa-mi zici exact la ce paralela pt. ca in longitudine fac ocolul pamantului in 80 de zile si tot o gasesc!
suleyman al treilea Reputație: 934 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 26, 2016 trebuie sa se alinieze si astrele...eu am fost mai norocos...mai incearca si bafta...merita 100%
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum