raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 5, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 5, 2017 Ma scuzati pentru intrerupere, mai fute cineva ceva pe topicul asta? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 Nu ştiu despre ce lanțuri vorbiți, dar ție ți se potrivesc brățările astea uita-te pe pagina anterioara sa vezi JUJAUL guvidului. Si-a scos "Tezauru" la mezat pe aici de foame
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 Ma scuzati pentru intrerupere, mai fute cineva ceva pe topicul asta?Ce-i frate , doar nu sunt nebun sa-i bag astuia bani in buzunare, constient fiind De scuzat , te scuzam ...dar sa nu ne mai intrebi asemenea "indiscretii" 3 1
seth rollins Reputație: -322 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 Ce zici imi ajunde COCALARE sa-ti trag o ? Este o suma frumusica acolosa . Nu-ti zic . Trebuie sa dai din cap calumea la oral , mai ceva ca un Rocker Asa portofel jerpelit ai ma ? )) 4
seth rollins Reputație: -322 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 Ia vezi si sa numeri ca la aur nu cred ca ai vazut tu in viata ta si bonus ti-am pus si cheile de la masiniChiar nu aveam loc ca tine sa-i arat pe toti ca la tine ca nu incapeau in poza daca ii faceam evantaiP.S Asta inseamna sa fi mafiot si asta inseamna suma frumusica Ti-ai pus si bacnota de un leu,penibil:))).Si cheile de la Mercedesul din 90 )? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 Ce faci sa imi faci mie in ciuda te duci si imprumuti vreun lant? Daca vrei mai pun poza cu inca un lant la fel de gros dar am zis sa te las sa dormi linistit in noaptea asta sa nu mori de ciuda.P.S La lanturi si bratara frustratule iti arat si actele de la ele adica carticelele alea cu cate gr e fiecare ca sa nu mai zici ca sunt imprumutate abuzatule Nici nu sti ce surpriza te asteapta asa de incheiere zilele astea pe barosanealatu crezi ca ma laud ca tine cu "tezaurul" . La cat esti de tembeloid si analfabet cu atata expunere sigur nu ai "grade" multe GUVIDEL :laugh2 Daca erai baiat destept si umblat doar un singur gen de oameni au genul asta de portofel si sigur nu sunt pesti dar in fine nu trebuie sa iti dau eu tie explicatii unde lurez ratatulestai cuminte , fie vorba intre noi si oriunde ai lucra , am intalnit atatia corupti care pe baza unei "legitimatii" confera protectie unor persoane ptr. diferite beneficii , iar tu sigur nu ai mare..... de imi vine sa
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 Asa portofel jerpelit ai ma ? ))ce sa-i faci ...daca a carat mult la viata lui si nu a avut bani de altul
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 5, 2017 uita-te pe pagina anterioara sa vezi JUJAUL guvidului. Si-a scos "Tezauru" la mezat pe aici de foame Aoileu ! Totuşi observ acolo în poză 1 leu Cred ca atunci când a făcut poza ia aruncat Roxana 1 leu si i-a zis: - Hai jegosule ! Fă poza aia si du-te la pâine ! 1
seth rollins Reputație: -322 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 ce sa-i faci ...daca a carat mult la viata lui si nu a avut bani de altul La portofelul tau ma refeream : 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 Aoileu ! Totuşi observ acolo în poză 1 leu Cred ca atunci când a făcut poza ia aruncat Roxana 1 leu si i-a zis:- Hai jegosule ! Fă poza aia si du-te la pâine ! i-a trebuit o ora s-o faca ....si asta dupa ce a facut cheta prin cele doua "cuiburi"
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 La portofelul tau ma refeream :stiu iti dai seama ca esentiala era "coperta" , ca la celalalt cu d'alea de 1 leu si portofel nefolositor , ca banii erau adunati de la ce produsesera fetele luna trecuta
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 5, 2017 i-a trebuit o ora s-o faca ....si asta dupa ce a facut cheta prin cele doua "cuiburi" Cam slăbuț Zic ca a împrumutat si de la clienți care erau în acel moment- Boss dă şi la mine nişte bani pentru o poza si ți dau înapoi ! Ce mai avea pe acolo un lanț asa are si câinele unui venin e din alamă chiar îmi zice că la pierdut undeva pe un câmp 1
seth rollins Reputație: -322 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 stiu iti dai seama ca esentiala era "coperta" , ca la celalalt cu d'alea de 1 leu si portofel nefolositor , ca banii erau adunati de la ce produsesera fetele luna trecuta E peste? 3
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 5, 2017 E peste?Impresar 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 Cam slăbuț Zic ca a împrumutat si de la clienți care erau în acel moment- Boss dă şi la mine nişte bani pentru o poza si ți dau înapoi ! Ce mai avea pe acolo un lanț asa are si câinele unui venin e din alamă chiar îmi zice că la pierdut undeva pe un câmp care clienti ca si-a bulversat singur "cuibarul" pe care il patroneazaimi zici in PM cand ai nevoie si schimbam dedicatia , portofelul sa nu bage de seama fraierii a venit cu tot batalionul , cica "sa ma faca" . Mai avea sa se desculte de scarpetii aceia rosii si sa-i arunce pe masa dar maine cand am timp ii fac stocul si ii spun exact cu cat s-a prezentat la masa 3 1
seth rollins Reputație: -322 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 Impresar Al caror fete?
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 E peste?doar o "fata" cam prostuta . Peste serios gasesti la Hala Obor
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 Al caror fete?daca vrei sa dai si tu ...vorbesti cu Soprana inainte si iti prezinta "galantarul" cu "marfa"
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 5, 2017 daca vrei sa dai si tu ...vorbesti cu Soprana inainte si iti prezinta "galantarul" cu "marfa"Sa se uite si la termenul de valabilitate că nu prea are vânzare 1
seth rollins Reputație: -322 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 daca vrei sa dai si tu ...vorbesti cu Soprana inainte si iti prezinta "galantarul" cu "marfa"Aa deci nu stiti sigur,doar banuiti
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 Aa deci nu stiti sigur,doar banuitiIe prea grele astea ptr. tine pustiule .
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 Ma scuzati pentru intrerupere, mai fute cineva ceva pe topicul asta?Nu au cum sa futa ratatii astia 2 ca pe unu l-a lasat pula si arata pula cum ii arata portofelul si unu a venit deratizarea peste el cum pula mea sa iti pui colorado ca porecla
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 5, 2017 Ie prea grele astea ptr. tine pustiule . Lasă-l să se convinga pă pelea lui 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 5, 2017 Nu au cum sa futa ratatii astia 2 ca pe unu l-a lasat pula si arata pula cum ii arata portofelul si unu a venit deratizarea peste el cum pula mea sa iti pui colorado ca porecla iar te oftici invidiosule ca nu-ti bag banii in buzuare Unde ai ascuns ma "salba" de la gat .....ai pitit-o macar bine sa nu t-o fure "marfa" peste noapte :laugh2
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 Lasă-l să se convinga pă pelea lui Bai ratatule bacnota aia de 1 leu era spaga pt micky ca i-a oferit Roxana loc de munca ca sa faca curat la ea in locatie si am zis sa ii las spaga si eu un leuP.S Si tu si micky ca contraziceti in declaratii rau de tot ba ca sunt peste la cuibarul lui Roxana ba ca sunt peste la Elena pai in pula mea hotarati-va ca ele nu au nici o legatura una cu alta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum