miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Nu fi rau.... las-o in pace, ca nu merita.... e prinsa intr-un razboi care nu e al eiserios ? in ochii tai .vezi ca poza de ieri este facuta de Soprana chiar in aceesi locatie daca nu intervenea Guvidelul si "secretara Roxana " (stie ea unde) nu intervenea razboiul acesta cu DEMASCAREA cuibarelor
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 serios ? in ochii tai .vezi ca poza de ieri este facuta de Soprana chiar in aceesi locatie daca nu intervenea Guvidelul si "secretara Roxana " (stie ea unde) nu intervenea razboiul acesta cu DEMASCAREA cuibarelorIo am salvat poza pentru posteritate .....şi asa mai departe 2
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 corect fata draga... le-ai zis-oNe-a făcut din vorbe ...... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Io am salvat poza pentru posteritate .....şi asa mai departe stiu ....sa-l intrebi peste o luna cum sta cu veniturile 3 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 serios ? in ochii tai .vezi ca poza de ieri este facuta de Soprana chiar in aceesi locatie daca nu intervenea Guvidelul si "secretara Roxana " (stie ea unde) nu intervenea razboiul acesta cu DEMASCAREA cuibarelorCine este Roxana ? eu o stiu? 5 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Ne-a făcut din vorbe ......lasa-l ca e genul acela care ......stii tu ....stinge lumina de cateva luni tot da tarcoale si nu se hotaraste pe care usa este intrarea joaca de copii 5 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Cine este Roxana ? eu o stiu?nu ai pierdut nimic ...stai linistit 4 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 nu ai pierdut nimic ...stai linistit Poate o fac fericita 5 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 stiu ....sa-l intrebi peste o luna cum sta cu veniturile Peste o lună cred că işi schimbă "uniforma" 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Poate o fac fericita la ce program incarcat are s-ar putea sa-ti simta lipsa ......banilor :laugh2 4 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Peste o lună cred că işi schimbă "uniforma" mai mult ca sigur 5 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 la ce program incarcat are s-ar putea sa-ti simta lipsa ......banilor :laugh2 Nu-i dau bani ii dau orgaZME 5 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 Poate o fac fericita Nici chiar tu, nu poți Ca e stresată de cand a venit zăpada ...... 2
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 Nici chiar tu, nu poți Ca e stresată de cand a venit zăpada ......NU SE STIE daca pot ori ba 5 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Nu-i dau bani ii dau orgaZME nu-i mai tin nici astea de foame .....intreab-o pe Betty cum a inabusit/depasit ultima rascoala numai in pielea ei sa nu fii 4 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 In primul rand fa off-topic unde vrei tu dar nu aici.Din atatea recenzii ca au fost bune sau proaste nu a zis nimeni ca am peste sau pestoaica.Eu locuiesc singura in apartament ceea ce o pot confirma si alti membrii care au fost la mine.Cu astea zise te rog ia-ti jucariile de pe topicul meu si comenteaza si fa acuzatii nefondate in alta parte.Tot nu am vrut sa intru in polemici dar vad ca unii dintre voi nu stiu cand sa puna stop.De azi inainte cine face off-topic are reportPăsărică..........proastă inspirație în alegerea peştelui 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 mai mult ca sigur Miky, nu tot noi am mai închis un cuib ? Cu basarabeanca aia ? Suntem mai răi ca OPC Îi închidem imediat cum apare o reclamație de peşte stricat şi marfă de contrabandă 2
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 Miky, nu tot noi am mai închis un cuib ? Cu basarabeanca aia ? Suntem mai răi ca OPC Îi închidem imediat cum apare o reclamație de peşte stricat şi marfă de contrabandă pot sa trec eu ca manager? 4 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 pot sa trec eu ca manager?În locul lu Soprană ? 2
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 În locul lu Soprană ? dap ca sunt bun frate , ma recomand singur 4 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 Ia vezi si sa numeri ca la aur nu cred ca ai vazut tu in viata ta si bonus ti-am pus si cheile de la masiniChiar nu aveam loc ca tine sa-i arat pe toti ca la tine ca nu incapeau in poza daca ii faceam evantaiP.S Asta inseamna sa fi mafiot si asta inseamna suma frumusica În tubul ăla ce este ? Pentru hemoroizi 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 6, 2017 Miky, nu tot noi am mai închis un cuib ? Cu basarabeanca aia ? Suntem mai răi ca OPC Îi închidem imediat cum apare o reclamație de peşte stricat şi marfă de contrabandă pai cum.... se joaca cu mintile noaste?acu' trimitem Garda Financiara si pe la "tarabele" astea În tubul ăla ce este ? Pentru hemoroizi e aurolac d'ala de lipit baschetii(cu dubla folosinta) , dar nu lipeste decat d'aia rosii da spune-i tu sa deschida portofelul ....ca cica e d'ala care ii confera "imunitate" 4 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 pai cum.... se joaca cu mintile noaste?acu' trimitem Garda Financiara si pe la "tarabele" astea e aurolac d'ala de lipit baschetii(cu dubla folosinta) , dar nu lipeste decat d'aia rosii da spune-i tu sa deschida portofelul ....ca cica e d'ala care ii confera "imunitate" Dar ce se întâmplă astăzi de nu mai este prezent Soprană ? A ieşit cu fetili la zăpadă ? 1
magnificenth Reputație: 31 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:intotheclouds Oras:intotheclouds Postat Ianuarie 6, 2017 ok, am luat popcorn. Continuati:))) @miky77 esti blana omule! Si eu am in jur de 300k E cash dar nu ii arat ca poate bate la ochi si pe urma primesc comentarii ca e fake (poza).Foarte foarte amuzant..
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 ok, am luat popcorn. Continuati:))) @miky77 esti blana omule! Si eu am in jur de 300k E cash dar nu ii arat ca poate bate la ochi si pe urma primesc comentarii ca e fake (poza).Foarte foarte amuzant..Ai vândut un teren ? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum