Sari la conținut

Siliconata zona militari residence 0724.604.731

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Explica-mi si mie de ce este ridicol sa pui aceleasi 20-30de poze sau pe langa alea 20 pui o poza noua si nu mai este ridicol

Daca nu ai simtul ridicolului, degeaba mi-as bate eu gura pe aici. Si din ce ai scris mai sus chiar nu-l ai.

• Oras:Gara de Nord
Postat

Daca nu ai simtul ridicolului, degeaba mi-as bate eu gura pe aici. Si din ce ai scris mai sus chiar nu-l ai.

Aici nu e vorba de simtul ridicolului eu te-am intrebat logica de ce daca pun o poza noua pe langa alea 20 vechi nu mai este ridicol??

P.S Asta zice in DEX ca inseamna ridicol

RIDÍCOL, -Ă, ridicoli, -e, adj. 1. Care stârnește râsul sau batjocura; caraghios. ♦ (Substantivat, n.) Ceea ce este vrednic de râs, de batjocură; aspect caraghios, absurd. 2. (Despre sume de bani, cifre etc.) Foarte mic; neînsemnat, derizoriu. [Var.ridícul, -ă adj.] – Din it. ridicolo, fr. ridicule, lat.ridiculus.

Explica-mi si mie cu ce razi la pozele alea sau cu ce iau sa sunt luata in batjocura???

• Oras:Splaiul Unirii
Postat

Aici nu e vorba de simtul ridicolului eu te-am intrebat logica de ce daca pun o poza noua pe langa alea 20 vechi nu mai este ridicol??

P.S Asta zice in DEX ca inseamna ridicol

RIDÍCOL, -Ă,ridicoli, -e,adj.1. Care stârnește râsul sau batjocura; caraghios. ♦ (Substantivat, n.) Ceea ce este vrednic de râs, de batjocură; aspect caraghios, absurd. 2. (Despre sume de bani, cifre etc.) Foarte mic; neînsemnat, derizoriu. [Var.: ridícul, -ăadj.] – Din it.ridicolo,fr.ridicule,lat.ridiculus.

Explica-mi si mie cu ce razi la pozele alea sau cu ce iau sa sunt luata in batjocura???

Nu lua motamo tot ce e în dex

Postat

Vezi chiar in definitia ta...citeste partea cu absurd. Nu ca nu ar fi si de ras...si revin la brad si la Fuego.

Explica tu ce speri sa obtii daca ai postat o poza deja de 20 ori si o mai pui inca de 10 ori. Chestia asta nu duce decat la lehamite.

Tu crezi ca discutiile astea te avantajeaza?

Postat

Vezi chiar in definitia ta...citeste partea cu absurd. Nu ca nu ar fi si de ras...si revin la brad si la Fuego.

Explica tu ce speri sa obtii daca ai postat o poza deja de 20 ori si o mai pui inca de 10 ori. Chestia asta nu duce decat la lehamite.

Tu crezi ca discutiile astea te avantajeaza?

Inchid subiectu ca vad ca nu am cu cine.

P.S E site de recenzii nu de PhotoShop si sincer daca te deranjeaza ca postez eu aceeasi poza care de fapt sunt vreo 25-30 de poze poti sa te duci pe alt topic

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ati enervat-o si a scos bradul din priza :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Buna

Cat e cadoul pt 1 fin? Mi-e greu sa caut prin posturi.

La 19:00 esti libera?

:slap2  Tarifele sunt scrise la semnatura MARE CU ROSU

Postat

:slap2 Tarifele sunt scrise la semnatura MARE CU ROSU

In comuna Roșu 😂😂😂

• Like 1
Postat

Hello Elena, Do you speak a little bit english?

:bye

yes i speak

Postat
Am fost si eu saptamana trecuta la Elena.

Facut programe prin SMS, cred ca ultima programare la 19:30, programare

respectata de ambele parti.

Primit prosop curat, baia cu suficiente geluri de dus. Dupa mine a urmat ea la dus si

a venit in camera complet goala. Elena are un corp superb slim, piele alba, iar sanii

arata foarte bine. La fata nu exceleaza, cel putin nu este pe gustul meu, dar corpul 

salveaza situatia.

Actiunea a debutat cu cateva sarutari pe corp apoi un oral neprotejat placut.

La normal am schimbat 3 pozitii ( lot, doggy style si misionar ), implicare medie, se poate si mai bine.

Notele:

Locatia: 8, curata

Elena: 7, corp frumos, fata comuna

Oral: 8

Normal: 8

GFE: 8, trebuie sa intretii discutia, zambeste mai tot timpul, incearca sa se faca placuta

Halat: 100 lei/finalizare.

Sper sa-si prelungeasca programul pana la 21-22 ca sa pot sa mai ajung si eu la ea :).
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...