? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 28, 2016 Crezi ca e corect ca un manelist cu nick de rapandula de Kansas sa castige banii de sarmale de pe urma certurilor cu un om la vârsta a treia?El zice ca ne certam si se da mare prin targ ca nu se enerveaza... Nu!
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 28, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 28, 2016 Vad pe aici, ca se vorbeste cu multa usurinta de tarile arabe. Da-i cu bombe in ei, fa-i praf. Ce dragut! Batranu' meu a fost in Siria in '80 si mi-a povestit multe chestii interesante, chestii care m-au determinat sa vizitez si eu Siria acum 11 ani. Am vizitat pe rand: Damasc, Homs, Palmyra, Deir ez-Zor. Sunt niste vestigii istorice acolo, vechi de 2000 de ani, care pe mine m-au lasat cu gura cascata. Acum vad ca s-a ales praful si pulberea de ele. In ce lume minunata traim! Cativa smecherasi sadici starnesc stupul de viespi si toate lumea ia foc.Pacat, pacat de rabițul mascat!
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2016 Da suparata rau mai erai cand ai scris! In principiu sunt de acord, cu anumite rezerve la generalizare.Oricum nu e normal sa stam si sa ne uitam cum se caca-n capul nostru. Cum sa nu generalizam cand nenorocitii fac ce fac?!?! Sunt de 3 generatii prin alte tari si nu au fost in stare sa se integreze. Stii cum vad eu chestia asta?!?! Sa presupunem ca o familie de ciuhabi traieste in Belgia de 3 generatii, cu catel si purcel. Poate nu sunt toti extremisti insa este suficient sa fie unul singur. Ceilalti STIU, nu fac nimic, nici rau. nici bun, aleg sa taca. Sunt sau nu si ei vinovati?!?! 3 17
litiu ion Reputație: 37 Postat Martie 29, 2016 Oras:/ Oras:/ Postat Martie 29, 2016 Da suparata rau mai erai cand ai scris! In principiu sunt de acord, cu anumite rezerve la generalizare.Oricum nu e normal sa stam si sa ne uitam cum se caca-n capul nostru.
litiu ion Reputație: 37 Postat Martie 29, 2016 Oras:/ Oras:/ Postat Martie 29, 2016 Stii cum vad eu chestia asta?!?! Sa presupunem ca o familie de ciuhabi traieste in Belgia de 3 generatii, cu catel si purcel. Poate nu sunt toti extremisti insa este suficient sa fie unul singur. Ceilalti STIU, nu fac nimic, nici rau. nici bun, aleg sa taca. Sunt sau nu si ei vinovati?!?!
litiu ion Reputație: 37 Postat Martie 29, 2016 Oras:/ Oras:/ Postat Martie 29, 2016 Gandire de curva proasta.Dupa mintea ta, Roberto, asa spusul tau sot, este la fel de vinovat ca familiile acelea de musulmani, doar pentru ca stie ca esti curva si nu le spune parintilor tai ce esti ? 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 29, 2016 Gandire de curva proasta.Dupa mintea ta, Roberto, asa spusul tau sot, este la fel de vinovat ca familiile acelea de musulmani, doar pentru ca stie ca esti curva si nu le spune parintilor tai ce esti ? Ce are sula cu prefectura? Asta da gandire de prost! Cu adevarat! 1 7
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 29, 2016 Postat Martie 29, 2016 Ce are sula cu prefectura? Asta da gandire de prost! Cu adevarat!Omul a facut si el o analogie fortata, asemeni precupe...precupea....stai ca ma inseala gramatica...
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Gandire de curva proasta.Dupa mintea ta, Roberto, asa spusul tau sot, este la fel de vinovat ca familiile acelea de musulmani, doar pentru ca stie ca esti curva si nu le spune parintilor tai ce esti ? Stii de ce zambesc? Ma gandesc la ce as putea sa-ti fac. Nu ma refer la mostra de diaree verbala pe care ai trantit-o aici. Nu mi-am propus sa fiu protectorul Sorinei, nu are ea nevoie de ajutorul meu, e prea puternica, ne poate strivi pe amandoi lejer, ca pe doi gandaci, sub tocurile ei. E vorba de altceva. Ieri Sorina si-a exprimat bucuria in legatura cu ceva, nu stiu despre ce era vorba, dar starea ei sufleteasca mi-a transmis-o si mie si chiar m-am bucurat pentru ea. Si imediat ce vad? Ai fleoscait un cacat in mijlocul drumului, imediat dupa postarea ei. Se vede ca stai la panda. Cred ca ai fost f. mandru de ce ai facut, ti-ai propus sa-i strici buna dispozitie si gandul ca ti-a tinut figura ti-a produs o imensa satisfactie meschina. Ti-am prezentat pe acel topic niste imagini nostime. Exact sentimentul asta mi-l provoaca indivizi ca tine.Da, te-as face praf, te-as face cenusa! 3
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 29, 2016 Stii de ce zambesc? Ma gandesc la ce as putea sa-ti fac. Nu ma refer la mostra de diaree verbala pe care ai trantit-o aici. Nu mi-am propus sa fiu protectorul Sorinei, nu are ea nevoie de ajutorul meu, e prea puternica, ne poate strivi pe amandoi lejer, ca pe doi gandaci, sub tocurile ei. E vorba de altceva. Ieri Sorina si-a exprimat bucuria in legatura cu ceva, nu stiu despre ce era vorba, dar starea ei sufleteasca mi-a transmis-o si mie si chiar m-am bucurat pentru ea. Si imediat ce vad? Ai fleoscait un cacat in mijlocul drumului, imediat dupa postarea ei. Se vede ca stai la panda. Cred ca ai fost f. mandru de ce ai facut, ti-ai propus sa-i strici buna dispozitie si gandul ca ti-a tinut figura ti-a produs o imensa satisfactie meschina. Ti-am prezentat pe acel topic niste imagini nostime. Exact sentimentul asta mi-l provoaca indivizi ca tine.Da, te-as face praf, te-as face cenusa! Haooolllleeeooo! Pana la un punct eram de acord, dar ... chiar asa? Salta in mormant unii! Nu zic care!Esti cam usor influentabil si treci repede dintr-o extrema in alta, de la fericire la ... hater! Nu uita de pastile! Daca trebuie, trebuie!
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Haooolllleeeooo! Pana la un punct eram de acord, dar ... chiar asa? Salta in mormant unii! Nu zic care!Esti cam usor influentabil si treci repede dintr-o extrema in alta, de la fericire la ... hater! Nu uita de pastile! Daca trebuie, trebuie!
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 29, 2016 Welcome mestere!
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Welcome mestere! Daca bobocul din avatarul tau este chiar ingerasul tau, atunci te invidiez ca un hater . Inseamna ca esti un om fericit!
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 29, 2016 Daca bobocul din avatarul tau este chiar ingerasul tau, atunci te invidiez ca un hater . Inseamna ca esti un om fericit! Cum PLM sa fie? Doar n-as fi asa dobitoc! Nu mai fi hater deci! 1 7
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Cum PLM sa fie? Doar n-as fi asa dobitoc! Nu mai fi hater deci! Ok! Mi-a venit inima la loc.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 29, 2016 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 29, 2016 A fi sau a nu fi ... Europa!Mi-e imi pare ca lucrurile au cam luat-o rau la vale. Si nu se vor opri aici. Inca o data se arata "naivitatea si incompetenta" europenilor in securitate.In ritmul asta, UE se va dezintegra rapid. O sa vedem din nou garduri si garda la granite. O sa vedem pasapoarte si vize. O sa vedem ...Voi ce pareri aveti? ...un dispozitiv unic de securitate cu un POS inglobat in el, ca nimeni sa nu poata vinde sau cumpara fara el, mai exact controlul total al marfurilor si valutelor schimbate, si mai ales PE CE ANUME!
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Martie 29, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Martie 29, 2016 ...un dispozitiv unic de securitate cu un POS inglobat in el, ca nimeni sa nu poata vinde sau cumpara fara el, mai exact controlul total al marfurilor si valutelor schimbate, si mai ales PE CE ANUME!De Arnold ce mai ştii, nu mai candidează? P.S. Aveţi Lidl acolo? 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2016 Stii de ce zambesc? Ma gandesc la ce as putea sa-ti fac. Nu ma refer la mostra de diaree verbala pe care ai trantit-o aici. Nu mi-am propus sa fiu protectorul Sorinei, nu are ea nevoie de ajutorul meu, e prea puternica, ne poate strivi pe amandoi lejer, ca pe doi gandaci, sub tocurile ei. E vorba de altceva. Ieri Sorina si-a exprimat bucuria in legatura cu ceva, nu stiu despre ce era vorba, dar starea ei sufleteasca mi-a transmis-o si mie si chiar m-am bucurat pentru ea. Si imediat ce vad? Ai fleoscait un cacat in mijlocul drumului, imediat dupa postarea ei. Se vede ca stai la panda. Cred ca ai fost f. mandru de ce ai facut, ti-ai propus sa-i strici buna dispozitie si gandul ca ti-a tinut figura ti-a produs o imensa satisfactie meschina. Ti-am prezentat pe acel topic niste imagini nostime. Exact sentimentul asta mi-l provoaca indivizi ca tine.Da, te-as face praf, te-as face cenusa! Don't worry, be happy ... ca exista si idiotii pe lumea asta. Au si ei rolul lor: sa ne pisam pe ei.
hodorogule Reputație: 660 Postat Martie 29, 2016 Oras:friends Oras:friends Postat Martie 29, 2016 Hai sa omoram toti arabii din Romania.Incepem cu Arafat!!!Si pentru ca sint multi prosti care nu inteleg stilul ironic fac precizarea:ACEASTA A FOST O EXPRIMARE IRONICA, UN PAMFLET, NU IL OMORATI PE ARAFAT, ARABUL ASTA ESTE CEL MAI MARE ROMAN IN VIATA !!!ARAFAT DOCTORUL, RAED, CA SA FIE CLAR!!! 2
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 30, 2016 Postat Martie 30, 2016 Problema este atat de natura sociala, cat si culturala.Oamenii astia tind sa se enclavizeze din ce in ce mai mult.Europenii fac o greseala, atunci când confunda asimilarea cu integrarea.Poti sa ceri si sa impui o sumedenie de conditii, insa sa-i ceri omului sa renunte la cultura lui, asta este imposibil.Bineinteles, daca anumite aspecte sunt in contradictie cu legea din tara respectiva, atunci trebuie luate masuri. Vazusem un video cu fratii aia, Abdesalam, chefuind western style.Cum s-au radicalizat in halul ala, greu de explicat. Cred ca pentru ei religia e doar un instrument prin care iau forma ura si frustrarea fata de societatea vestica. 2
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 30, 2016 Postat Martie 30, 2016 Cam liniște pe aici. Daca manelistul ar fi istet, ar provoca el un atentat. Dar cand tu nu stii nimic in afara de sarmale, BBW si troleala second hand...
miskin in miari texas Reputație: 7 Postat Aprilie 14, 2016 Postat Aprilie 14, 2016 Dupa cum bine v-am anuntat, ba sovinilor si cotzcarilor si popandaii cuckoldzilor si atarnatorii centuristelor si cavalerilor misogini amatori de ridicat scaunul pentru domnite, pentru a nu deranja sonda vezicala atasata anacronismului lipit pe chipiu' din dotare, spritzarilor angajati la spalatorie, profanatorilor de morminte virtuale , sarmalagiilor, ciutacilor dementi si, nu in ultimul rand, ba Iisuse, rusine sa-ti fie, ca accepti sa ti se spuna coane, dar nu in aramaica(sa lu' picon, care taie cratima, floretistu' dement), insa mai ales ca ai populat lumea cu prosti, asta ca am avut dreptate : http://www.theguardian.com/world/2016/apr/13/european-parliament-set-to-pass-passenger-data-law
indubitabil Reputație: 2178 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:----------- Oras:----------- Postat Aprilie 14, 2016 A fi sau a nu fi ... Europa!Mi-e imi pare ca lucrurile au cam luat-o rau la vale. Si nu se vor opri aici. Inca o data se arata "naivitatea si incompetenta" europenilor in securitate.In ritmul asta, UE se va dezintegra rapid. O sa vedem din nou garduri si garda la granite. O sa vedem pasapoarte si vize. O sa vedem ... un haos! Tarile europene vor reveni la monede proprii. O sa vedem o criza economica fara precedent. Peste ce a fost in '29-'33!Cine se mai bazeaza inca pe averi si speculatii imobiliare, o sa fie naspa.Singurele industrii viabile sunt si vor fi cele farmaceutice, metalurgice, petroliere si IT. Plus industria de armament!Daca nebunii aia de extremisti jihadisti nu vor fi opriti, dar nu prea vad cum poti opri fanatismul, o sa fie jale mondiala.Si in tot acest timp, parerile sunt impartite. De la politica retragerii in pesteri la sfidarea amenintarilor. Sincer nu stiu unde sa ma pozitionez inca.Un exemplu: sa se anuleze sau nu Campionatul European?Voi ce pareri aveti? puteai rezuma asa, la ce te lungisi? ... si am vazut, (incepand cu 2001), un cal rosu caruia i s-a dat o sabie mare, ca sa ia pacea de pe pamant! pe cal era Ismael, un magar salbatic, mana lui era asupra tututor, si mana tuturor era asupa lui. p.s. astea le stiam de 2-3 mii de ani, ceva nou?
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 14, 2016 puteai rezuma asa, la ce te lungisi? ... si am vazut, (incepand cu 2001), un cal rosu caruia i s-a dat o sabie mare, ca sa ia pacea de pe pamant! pe cal era Ismael, un magar salbatic, mana lui era asupra tututor, si mana tuturor era asupa lui. p.s. astea le stiam de 2-3 mii de ani, ceva nou? Au promovat-o pe Roberta la top. De asta ce zici? PS... Pe unde plm umblași? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum