Sari la conținut

Pentru ca ... Bruxelles! Pentru ca ... Paris! Pentru ca ...

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

Au promovat-o pe Roberta la top. De asta ce zici?

PS... Pe unde plm umblași?

am trecut la figuranti, astept cartelizarea in toate domeniile, peste vreo 15 ani

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

am trecut la figuranti

Ne-ai lăsat să ne luptăm singuri cu nebunii ăștia. :no2

Postat

Ne-ai lăsat să ne luptăm singuri cu nebunii ăștia. :no2

e doar un singur user aici, restu clone

Postat

Esti sigur?

off topic asa cred, ca multi au pe putin 10 clone

subiectul topicului e interesant si abandonat de televiziuni, in continuare migrantii sunt mai numerosi ca cei intorsi din drum, si Adevarul Suprem spune ca asa o sa fie pana la sufocarea Europei

fiara era, nu mai e, si va veni! (fo` more action!, adica, fiara are sa se ridice din Adanc si are sa mearga la pierzare). Nu citesc horoscopul ...

https://youtu.be/b5pLVqem9MA

• Oras:sud
Postat

Să nu disperăm totuşi: domnia fiarei nu va depăşi 3 ani jumate. După aia am scăpat.

Postat

Să nu disperăm totuşi: domnia fiarei nu va depăşi 3 ani jumate. După aia am scăpat.

7 ani, primii 3,5 ani deghizat, ne aduce in dar cipurile mult ravnite de ortodoxie, fac pariu ca pe bani tot de la FMI

hai sa fim cinstiti, e singura metoda de a controla tot ce se vinde si se cumpara  :laugh2, sa nu fie vreun ingredient pentru bombe 

ca sa se intample asta mai trebuie zeci de atentate si milioane de migranti intrati in UE

Postat

7 ani, primii 3,5 ani deghizat, ne aduce in dar cipurile mult ravnite de ortodoxie, fac pariu ca pe bani tot de la FMI

hai sa fim cinstiti, e singura metoda de a controla tot ce se vinde si se cumpara  :laugh2, sa nu fie vreun ingredient pentru bombe 

ca sa se intample asta mai trebuie zeci de atentate si milioane de migranti intrati in UE

Atunci mai durează. Credeam că de luna viitoare începe treaba. :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Singurele industrii viabile sunt si vor fi cele farmaceutice, metalurgice, petroliere si IT.

ultima picatura de petrol va fi extrasa de pe Pamant in 2037 (sursa, ziarul Gandul)

sistemul GPS european va fi gata in 2019

deci, intre 2019 si 2037 va fi raiul pe pamant

Postat

Atunci mai durează. Credeam că de luna viitoare începe treaba. :laugh2  :laugh2  :laugh2

da, 500 de ani in opinia fier betonului turnat de BOR in avans

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...