daniela26 Reputație: -16 Postat Aprilie 27, 2016 Postat Aprilie 27, 2016 Mai sunt pana Vineri seara la ora 22.00 cine vrea sa sune va astept 1
meblade Reputație: 21 Postat Mai 4, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 4, 2016 Cand te intorci ?
gigioc Reputație: 156 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 Bifat si aici . Am sunat la numarul indicat in topic. Mi s-a recomandat sa ajung la Lidl in Nord. Ajung acolo, parchez, incep cu telefoane. Nimic.. Ma suna peste 15 minute iritata parca fi as fi deranjat-o. Zic imi bag pula plec...dar totusi, am batut drumul, hai sa vedem ce pierd. Locatia este fix in curte cu hanul ala nu stiu cum se numeste , vis a vis de lidl.Ajung in camera, femeia arata ok. Are o varsta , un 40 as zice . Putina burtica, dar ok.Zic cat face lucrarea ? Pai 60 de ron sex oral si normal si 80 sex oral si normal plus saruturi, mangaieri... zic, hai ma cac pe mine, bag 80 ca poate facem ceva frumos.Dam textila jos, ma clatesc la baie unde totul este ok. Prosop curat , gel de dus, tot ce trebuie.Apoi vin in pat, se apuca doamna de un oral de poveste.Ma urc pe ea si da-i , futaiul de la marasesti. Dadea contre ceva de speriat, ma provoca la sex viteza. Am pompat ca la nebuni, turbo cum a zis si ea , si am finalizat in misionar.Per total raport calitate pret foarte bun. Sex pur, fara vrajala si alte chestii. N-am inteles unde era diferenta intre 60 si 80 lei dar ce mai conteaza ?M-a excitat si ca mirosea putin a alcool, probabil a luat o gura de ceva inainte si mi-a facut si mie pofta.Recomand, si in limita timpului poate revin.Acum noteFemeia 7Locatie 10Oral 9Normal : turbo cum ziceam hai .. 9Pret 80 ronRezonabil. 10
deep_hard Reputație: 12 Postat Mai 6, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Mai 6, 2016 Bravo boss! Cum fac sa iti dau punct?
argesanul Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 3, 2016 Mai este disponibila ca sun dar are telefonul inchis
cojack25 Reputație: 9 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Iunie 3, 2016 Din cate știu eu e plecata în Iași dar nu știu când o sa revină
celibi Reputație: 764 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 13, 2016 Mai stiti ceva de doamna, ca m-ar bate gandul sa-i fac o vizita?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum