Sari la conținut

Noua in Pitesti

Postări Recomandate

Postat

Bifat si aici . Am sunat la numarul indicat in topic. Mi s-a recomandat sa ajung la Lidl in Nord. Ajung acolo, parchez, incep cu telefoane. Nimic.. Ma suna peste 15 minute iritata parca  fi as fi deranjat-o. Zic imi bag pula plec...dar totusi, am batut drumul, hai sa vedem ce pierd. Locatia este fix in curte cu hanul ala nu stiu cum se numeste , vis a vis de lidl.

Ajung in camera, femeia arata ok. Are o varsta , un 40 as zice . Putina burtica, dar ok.

Zic cat face lucrarea ? Pai 60  de ron sex oral si normal si 80 sex oral si normal plus saruturi, mangaieri... zic, hai ma cac pe mine, bag 80 ca poate facem ceva frumos.

Dam textila jos, ma clatesc la baie unde totul este ok. Prosop curat , gel de dus, tot ce trebuie.

Apoi vin in pat, se apuca doamna de un oral de poveste.

Ma urc pe ea si da-i , futaiul de la marasesti. Dadea contre ceva de speriat, ma provoca la sex viteza. Am pompat ca la nebuni, turbo cum a zis si ea , si am finalizat in misionar.

Per total raport calitate pret foarte bun. Sex pur, fara vrajala si alte chestii. N-am inteles unde era diferenta intre 60  si 80 lei dar ce mai conteaza ?

M-a excitat si ca mirosea putin a alcool, probabil a luat o gura de ceva inainte si mi-a facut si mie pofta.

Recomand, si in limita timpului poate revin.

Acum note

Femeia 7

Locatie 10

Oral 9

Normal : turbo cum ziceam hai .. 9

Pret 80 ron

Rezonabil.

• Like 10
  • Oras:Pitesti
Postat

Din cate știu eu e plecata în Iași dar nu știu când o sa revină

Postat

Mai stiti ceva de doamna, ca m-ar bate gandul sa-i fac o vizita?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...