Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Asa cum am scris si in titlu...cunoasteti un hotel in care se poate sta 2-3 zile....fara sa trebuiasca sa completezi formular de inregistrare sau sa prezinti buletinul de indentitate la receptie? Sau un motel ...aa si sa fie central cat de cat central sau intr-o zona ok. Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 stiu eu pe cineva care sigur stie raspunsul la intrebarea ta )))))Sper sa si vrea sa dea detaliiNe pregatesti vreo surpriza Coryna?Cand?Ca sa stiu sa pregatesc covorul rosu pt cand o sa ajungi ))
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 25, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 25, 2016 Mai bine iti iei o garsoniera sau 2 camere in regim hotelier,e mult mai ok din toate punctele de vedere decat sa stai la vreun hotel de asta bagabontChiar nu ai nici un act de identitate:buletin,permis,pasaport? 5 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Mai bine iti iei o garsoniera sau 2 camere in regim hotelier,e mult mai ok din toate punctele de vedere decat sa stai la vreun hotel de asta bagabontChiar nu ai nici un act de identitate:buletin,permis,pasaport?Eu am toate cele enumerate de tine...pentru clienti ma refeream sa poata sa intre fara a li se cere un act de identitate!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 stiu eu pe cineva care sigur stie raspunsul la intrebarea ta )))))Sper sa si vrea sa dea detaliiNe pregatesti vreo surpriza Coryna?Cand?Ca sa stiu sa pregatesc covorul rosu pt cand o sa ajungi )) Nu promit nimic...de 1 mai (poate)ajung 2 zile
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 25, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 25, 2016 Eu am toate cele enumerate de tine...pentru clienti ma refeream sa poata sa intre fara a li se cere un act de identitate! Pai daca iti iei ceva in regim hotelier nu ii intreaba nimeni de nimic pe clienti,mai ales ca e ceva de scurta durata(ai zis ca stai doar cateva zile)2 camere in regim hotelier te costa cam 150 ron/24h
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Pai daca iti iei ceva in regim hotelier nu ii intreaba nimeni de nimic pe clienti,mai ales ca e ceva de scurta durata(ai zis ca stai doar cateva zile)2 camere in regim hotelier te costa cam 150 ron/24h Da eu asa fac de obicei! Numai ca ajung pe 27 aprilie in tara...am niste chestii de facut deci pe 29 aprilie as putea sa ajung la Constanta ,iar din cauza perioadei nu stiu ce as putea sa gasesc liber! Cum spuneam si la inceput nu stiu 100% la 100% daca ajung ...si nu as vrea sa incurc pe cineva ....asa cu hotelul fac pe booking si daca este ceva anulez online!
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 25, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 25, 2016 Da eu asa fac de obicei! Numai ca ajung pe 27 aprilie in tara...am niste chestii de facut deci pe 29 aprilie as putea sa ajung la Constanta ,iar din cauza perioadei nu stiu ce as putea sa gasesc liber! Cum spuneam si la inceput nu stiu 100% la 100% daca ajung ...si nu as vrea sa incurc pe cineva ....asa cu hotelul fac pe booking si daca este ceva anulez online! Deci pe 1 mai esti la mare?Te gasesc prin Mamaia?Pai de ce sa nu gasesti liber?Din cauza pastelui?La astia cu regim hotelier gasesti tot timpul indiferent de perioada,sarbatori,etc......daca nu gasesti vb. cu Picon iti gaseste el sigur ceva,doar esti febletea lui
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Deci pe 1 mai esti la mare?Te gasesc prin Mamaia?Pai de ce sa nu gasesti liber?Din cauza pastelui?La astia cu regim hotelier gasesti tot timpul indiferent de perioada,sarbatori,etc......daca nu gasesti vb. cu Picon iti gaseste el sigur ceva,doar esti febletea lui Asa mi-am facut planu sa vin la mare...sa ma distrez...si daca am timp ma ocup putin si de pulicici...hai ca vad...am primit un p.m de la o persoana de incredere pentru o locatie....daca ajung o sa fac programari doar in p.,m! Picon...picon e un bun prieten!
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 in perioada aia e cam totul ocupat la hoteluri in mamaiadaca nu vrei sa te cazezi neaparat in statiune,incearca si in oras,ca pret e mai ieftin,asa cred adica sigur e,dar depinde si de conditiile pe care le vreiDARincearca inainte sa vorbesti cu nea obiectiv,parca el are un ap si cred ca si liberUnde pui ca daca va intelegeti si vei sta acolo,esti si aproape de mol:)))))))) 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Martie 25, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Martie 25, 2016 Asa mi-am facut planu sa vin la mare...sa ma distrez...si daca am timp ma ocup putin si de pulicici...hai ca vad...am primit un p.m de la o persoana de incredere pentru o locatie....daca ajung o sa fac programari doar in p.,m! Picon...picon e un bun prieten! hotel ciresica , 100 de lei . Nu iti cere nici tie buletinul si nici la vizitatori 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 hotel ciresica , 100 de lei . Nu iti cere nici tie buletinul si nici la vizitatoriMultumesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 in perioada aia e cam totul ocupat la hoteluri in mamaiadaca nu vrei sa te cazezi neaparat in statiune,incearca si in oras,ca pret e mai ieftin,asa cred adica sigur e,dar depinde si de conditiile pe care le vreiDARincearca inainte sa vorbesti cu nea obiectiv,parca el are un ap si cred ca si liberUnde pui ca daca va intelegeti si vei sta acolo,esti si aproape de mol:))))))))Nu este vb de pret,doar ca nu stiu sigur daca ajung si nu vreau sa incurc lumea!
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Martie 25, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 25, 2016 Nu este vb de pret,doar ca nu stiu sigur daca ajung si nu vreau sa incurc lumea! Incurca-m-as cu tine sa ma incurc! 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Incurca-m-as cu tine sa ma incurc! ?
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 Incurca-m-as cu tine sa ma incurc!Egoistule,numai la tine te gandesti
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Egoistule,numai la tine te gandesti
kritiquews Reputație: 167 Postat Martie 25, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Martie 25, 2016 eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nebunilooooooooooor
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nebunilooooooooooorwhat?
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Martie 25, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 25, 2016 Egoistule,numai la tine te gandesti Zici ca esti nevasta-mea. Na, ca te-a pupat si pe tine ) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Zici ca esti nevasta-mea. Na, ca te-a pupat si pe tine )Va FUT pe amandoi ,online!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 25, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 25, 2016 Va FUT pe amandoi ,online! Finalizarea prin autohandjob?
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Martie 25, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 25, 2016 Va FUT pe amandoi ,online! Prefer on bed. Si termina cu astea ca sunt pofticios Asa a facut si yka, mi-a trimis poze pe privat, mi-a excitat creieru' si cand sa ma duc si eu sa bag pula in cur pentru prima data a plecat. Bucura-m-as de tine Coryno, gata ! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Prefer on bed. Si termina cu astea ca sunt pofticios Asa a facut si yka, mi-a trimis poze pe privat, mi-a excitat creieru' si cand sa ma duc si eu sa bag pula in cur pentru prima data a plecat. Bucura-m-as de tine Coryno, gata ! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum