cafea_mare Reputație: 143 Postat Septembrie 29, 2023 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Septembrie 29, 2023 Acum 7 ore, laury a spus: E pe toane si foame de bani, in rest vrea sa te faca din vorbe. Prima data am fost si am pus pe masa 200 lei, zic am venit ptr 30 min, atat. A facut masaj si laba. La final am luat inapoi 130 si i-am dat 70. Peste o saptamana idem, ii pun pe pat 200 lei, am venit ptr 30 min, atat. A stat la mangaieri si am futut-o capra de am rupt-o cam 30 min, oral, palme pe cur, parea ca e nefututa. Alta data am procedat idem, nu am futut ptr ca probabil nu avea chef, luat iar inapoi 130 din cei 200. Urmatoarea data iar a cuplat la futut si i-am lasat cei 200. Apoi nu am mai fost. Asta se intampla anul asta din ianuarie pana in vara, patru vizite dintre care doua cu futai napraznic! Adica lasă banii acolo și la sfârșit te lasă să retragi din ei?!
Matei-Andrei Reputație: 21 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 24, 2023 La 30.09.2023 la 0:14, cafea_mare a spus: Adica lasă banii acolo și la sfârșit te lasă să retragi din ei?! Și eu sunt curios în legătură cu figura asta @laury. Cum ai procedat mai exact? 1
the_walker Reputație: 0 Postat August 5 Oras:IF Oras:IF Postat August 5 Salutare! A mai fost cineva la ea in ultima vreme?
Draym Reputație: 205 Postat August 5 Oras:România Oras:România Postat August 5 Acum 3 ore, the_walker a spus: Salutare! A mai fost cineva la ea in ultima vreme? Am sunat si nu raspunede. In anunt nu specifica aca nu lucreaza duminica, dar mi-a trimis mesaj ca nu lucreaza duminica
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum