liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Partajează Postat August 22, 2016 Cuibul s-a mutat pe Mosilor, aproape de intersectia cu Eminescu (intre Mega si UPC). Fast-fuck de mare amploare. Am avut o tentativa saptamana trecuta. Ajuns la locatie a trebuit sa astept ca sa urce un confrate mai iute de picior (a fost haios ca ambii am parcat pe partea cealalta a strazii, mergeam grabiti/hotarati si tocmai ce ma gandeam "sa vezi ca avem aceeasi destinatie" si am avut dreptate ). In timp ce asteptam "cateva minute" pana se pregateste mandra, a mai sunat sunat interfonul de doua ori. Perspectiva de a sta la coada la baie, de a face slalom la plecatre printre confrati si - cel mai important - burtica mult mai mare si kg mai multe decat ce a descris Liviu (probabil ca a mai pus pe ea de cand a fost vizitata de Liviu sau de cand au schimbat locatia (@Liviu58: fara sa imi doresc sa intru in polemica cu tine, de multe ori esti aberant in ceea ce spui)) m-au determinat sa zic pas. Cred ca au program non-stop, unele din fete fiind disponibile toata noaptea. Sunt cel putin patru in locatie. Titulara topicului nu accepta FK si nici CIM, Din cele patru ginite de mine doar Valentina/Dana 0756493570 accepta CIM si anal. Oricum ea este si cel mai greu de prins.nu am fost la ele pe mosilor dar am fost pe iancului la nga agentia loto fetele se schima si cine pune anunturile pastreaza numele si daca seamana la fizic cu cea dinainte pune si poza, eu am fost la o bruneta cat de cat ok cu putina burta dar in regula si nu am fost grabit. 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Da ea este Link spre comentariu
kissfm Reputație: 241 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Alexandra, 32 ani, noua in zona. Masaj de relaxare si intretinere, efectuat pe masa de masaj. Zona Bucur Obor Parc . Detali la telefon 0799.634.864 0799634864 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Pare buna! Link spre comentariu
maverick0000 Reputație: 1 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 salutare, ce stiti de d-na? a fost cineva? Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 salutare, ce stiti de d-na? a fost cineva?Chiar daca or fi fost, nu sunt multi care sa se incumete sa recunoasca ... :D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum