Sari la conținut

Giulia - 0728364997

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Pozele sunt reale.O gasiti pe facebook la numarul de telefon de mai sus si pe ea si pe iubitul ei

iubitul?eu zic ca are solzi 100% :slap2

• Minus 1
Postat

ora in masina?????omg....

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pozele sunt reale.O gasiti pe facebook la numarul de telefon de mai sus si pe ea si pe iubitul ei

Omul face dominare financiara. Adica "treci fa in mortii tai la produs ca iti rup fashu`" :slap2

post-201571-0-36604500-1459148845_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Un cocalar in adevaratul sens al cuvantului. Poza dezbracat, tatuaje de "jemcher", burta flescaita, frizura de "baietas",euroi in jurul lui. Cum draq or pune femeile botul la distrusi din astia, nu stiu.

De fapt daca creierul fetei se afla la locul sau doar sa umple golul din cap este evident.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Un cocalar in adevaratul sens al cuvantului. Poza dezbracat, tatuaje de "jemcher", burta flescaita, frizura de "baietas",euroi in jurul lui. Cum draq or pune femeile botul la distrusi din astia, nu stiu.

De fapt daca creierul fetei se afla la locul sau doar sa umple golul din cap este evident.

Ai fi surprins sa afli,ca multe umbla cu cei mai mari disyrusi ever, pt ca sunt imature emotional, sa nu zic proaste.scuze de off topic,
  • Like 2
Postat

Bă, da-l draq... Si ne mai miram ca tara asta este unde este..

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Bă, da-l draq... Si ne mai miram ca tara asta este unde este..

e sarac...cu duhu.... :slap2

Postat

Asta de unde a mai aparut? :slap2

cum nu stii cine e???el e fernando  fermecatoru... :laugh2 spaima spaimelor....

• Like 1
  • Oras:ploiesti
Postat

cum nu stii cine e???el e fernando fermecatoru... :laugh2 spaima spaimelor....

:laugh2
  • Like 1
Postat

Asta de unde a mai aparut? :slap2

nebunatico te-ai indragostit  :clap2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

cum nu stii cine e???el e fernando  fermecatoru... :laugh2 spaima spaimelor....

• Like 3
Postat

la naiba...asta e ...cuceritoru...hai sa nu-i incurcam... :laugh2 radem -glumim...dar unii chiar au ...succese...la unele fete de fete...si nu asta e partea cea mai naspa..ci ca ei se inmultesc....of of...mai mai! :no2  :slap2

Vizitator
Postat

la naiba...asta e ...cuceritoru...hai sa nu-i incurcam... :laugh2 radem -glumim...dar unii chiar au ...succese...la unele fete de fete...si nu asta e partea cea mai naspa..ci ca ei se inmultesc....of of...mai mai! :no2 :slap2

Daca sunt majore sunt capabile sa isi ia proprile decizii....cum iti asterni asa dormi,este o vorba din popor care se potriveste in situatile astea!

Postat

Daca sunt majore sunt capabile sa isi ia proprile decizii....cum iti asterni asa dormi!

crezi tu???isi iau propriile decizii?...in traducere libera ...ce spunea nea fermecatoru sau cuceritoru..e litera de lege..nu-i asa?dar ..nu suntem noi in masura sa judecam....dupa cum se spune ..nu judeca ca sa nu fii judecat! :blushing2

Vizitator
Postat

crezi tu???isi iau propriile decizii?...in traducere libera ...ce spunea nea fermecatoru sau cuceritoru..e litera de lege..nu-i asa?dar ..nu suntem noi in masura sa judecam....dupa cum se spune ..nu judeca ca sa nu fii judecat! :blushing2

In orice situatie exista scapare....! Dar  nu avem de unde sa stim ce se intampla in viata nimanui....nu suntem in masura sa judecam!  :no2

• Like 2
Postat

Mai mult de 500 euro nu am numarat in poza...nu cred ca e o valoare exorbitanta...putea sa se lipseasca de pozele alea :)) jalnic :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.