Sari la conținut

0721793336

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Azi dimineață cu ală mic treaz mi sa făcut chef de o ieseala,așa ca iau netu la puricat,încep prima oară cu vecina alina,dar ghinion telefon închis,sun la blonda de la gară,fie ocupat fie nu răspunde...sun în continuare,din 15 nr formate doar 3 răspund între care și nr de mai sus,care are anunț pe telegraf.vb ok la telefon si îmi zice 50 cu 100 full protejat,ieftin tare...zic hai sa ma risc,și mă deplasez în zona la Emag,și ghinion fata îmi zice că a ieșit la cumpărături pt 30 Min.așa ca ma bag repede într un bar să beau ceva.după 40 Min dau de domnișoară într un sfârșit.

Fata nu arată rău chiar e drăguță,21 de ani după spusele ei,eu mă duc la dus să mă clătesc un pic ..ea probabil făcuse dus pt ca mirosea ok.să trecem la scoruri

Aspect- 8 inaltuta la 170+ ,drăguță dar are o cicatrice la mâna stângă dacă nu mă înșel și sâni sunt de nota 6

Locatie- 7 apartament de stil vechi

Oral -8 destul de ok dar fără să pună accent pe zonele adiacente

Normal -8 cu indulgenta puțin cam larguta presupun că face de ceva timp chiar dacă mi a spus că nu face de mult timp...

Anal -presupun ca nu face

Gfe -7

Per ansamblu a fost o experienta ok,si probabil o să mai revin chiar și la un tarif de 70/80 dar nu mai mult.de mult caut o fata drăguță și să fie și mai inaltuta.postez de pe telefon si nu am cum să pun si pozele care mi au atras atentia

• Like 4
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Azi dimineață cu ală mic treaz mi sa făcut chef de o ieseala,așa ca iau netu la puricat,încep prima oară cu vecina alina,dar ghinion telefon închis,sun la blonda de la gară,fie ocupat fie nu răspunde...sun în continuare,din 15 nr formate doar 3 răspund între care și nr de mai sus,care are anunț pe telegraf.vb ok la telefon si îmi zice 50 cu 100 full protejat,ieftin tare...zic hai sa ma risc,și mă deplasez în zona la Emag,și ghinion fata îmi zice că a ieșit la cumpărături pt 30 Min.așa ca ma bag repede într un bar să beau ceva.după 40 Min dau de domnișoară într un sfârșit.

Fata nu arată rău chiar e drăguță,21 de ani după spusele ei,eu mă duc la dus să mă clătesc un pic ..ea probabil făcuse dus pt ca mirosea ok.să trecem la scoruri

Aspect- 8 inaltuta la 170+ ,drăguță dar are o cicatrice la mâna stângă dacă nu mă înșel și sâni sunt de nota 6

Locatie- 7 apartament de stil vechi

Oral -8 destul de ok dar fără să pună accent pe zonele adiacente

Normal -8 cu indulgenta puțin cam larguta presupun că face de ceva timp chiar dacă mi a spus că nu face de mult timp...

Anal -presupun ca nu face

Gfe -7

Per ansamblu a fost o experienta ok,si probabil o să mai revin chiar și la un tarif de 70/80 dar nu mai mult.de mult caut o fata drăguță și să fie și mai inaltuta.postez de pe telefon si nu am cum să pun si pozele care mi au atras atentia

Bun asa 50 cu 100, am sunat si eu la ea zilele trecute, dar nu a reusit sa ma convinga dupa ce a recitat meniul strict impus "totul protejat",  cu deosebirea ca mie mi-a spus de 80 lei/finalizare. La 50 cu 100 lei poate ma riscam sa o vizitez.

P.S. Chiar daca este tinerica este maritata cu acte in regula cu un sot trantor care nu stiu daca are sau nu idee cu ce se ocupa ea.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bun asa 50 cu 100, am sunat si eu la ea zilele trecute, dar nu a reusit sa ma convinga dupa ce a recitat meniul strict impus "totul protejat", cu deosebirea ca mie mi-a spus de 80 lei/finalizare.

cred ca ai sunat-o la 4 dimineata pt ca atunci creste tariful

:)))

Postat

cred ca ai sunat-o la 4 dimineata pt ca atunci creste tariful

:)))

Eu am avut tarif de happy hour :) Daca deranjati fata la 4 dimineata o sa aveti tarif dublu :)))

• Oras:around
Postat

lordule , nu e chiar noua , eu am fost pe la ea acum vreo 2 ani , avea locatie la spic de griu si avea tarifele mici ,parca 50 finalizareaa

• Like 1
  • Minus 3
Postat

acum vreo 2 ani , avea locatie la spic de griu si avea tarifele mici ,parca 50 finalizareaa

tipa care pt o perioada a avut locatia la fresh dobrogea,undeva la parter si dupa in zona city?
Postat

lordule , nu e chiar noua , eu am fost pe la ea acum vreo 2 ani , avea locatie la spic de griu si avea tarifele mici ,parca 50 finalizareaa

nu am avut locatia la spic de grau nici macar nu stiu unde vine dar faza cu protejatu nu accept niciodata la niciun client poate sa fie el poleit cu aur cine vrea asa poate sa vina cine nu nu asa ca nu oblig pe nimeni si tarifu este si va fi 50 finalizarea si 100 ora si de maritata nu sunt cum a zis cineva aici daca eram maritata nu cred ca ma lasa ''sotu'' dar nu faceam eu asa ca nu vreau sa intretin pe nimeni 

Postat

Stil eleganta si pasiune sunt trasaturile mele,acum poti petrece momente unice de relaxare alaturi de o femeie pasionala,rafinata si sexi.Anuntul este valabil numai pentru domnii rafinati ,discreti si foarte solvabili care stiu sa aprecieze.Ofer oral si normal totul protejat ,nu raspund la numar privat. 0721793336

Postat

Daca te adresezi domnilor "foarte solvabili" ar fi bine sa te asiguri ca si tu esti "foarte buna".

Daca nu te stii asa, mai redu pretențiile cu solvabilitatea.

• Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
Postat

Draguta,Spic de grau a fost la moto-velo-sport,și din câte îmi aduc eu aminte anul trecut pe acolo profesai...

Postat

parca intrarea era pe strada mircea ,inainte de intersectia cu ion ratiu, un bloc cu vreo 7 etaje , imi amintesc o pasarica cu labioare frumoase , sinii mari moi si lasatil placuti la atingere. nu cred ca gresesc.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Este adevărata locatia.luna trecută am sunat si mi-a spus că nu mai practică.S-a răzgândit oare?

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Draguta,Spic de grau a fost la moto-velo-sport,și din câte îmi aduc eu aminte anul trecut pe acolo profesai...

Sa clarificam acest aspect ..."Spic de Grau".

Spic de Grau a fost un restaurant cu teresa (nu de fitze)  care a fost demolat la inceputul anilor 80, si era dispus fix la intersectia strazii Poporului cu Bd. Tomis. Apoi s-au construit acele blocuri, la parter, pe acel spatiu, a fiintat multa vreme, pana prin 92-93 un mare magazin de jucarii/papetarie Pe acel loc, in prezent este o agentie de pariuri (destul de mare), are geamurile colantate cu rosu. Cam asta este istoria pe scurt a "Spicului de Grau".

Unde este acum Emag, a fost odinioara restaurantul Victoria (latura Ion Ratiu) si autoservirea Victoria (latura Tomis), locatii construite de comunisti tot la inceputul anilor 80. Dupa 90, au functionat diverse firme care mai de care ..."mai infloritoare".

Despre fata din zona ...nu stiu atat de multe amanunte, din pacate. 

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Locatia mai exacta intre restaurant Victoria si fostul Moto-velo-sport.....in spatele cabinetului de avocatura (sau Notarial)....la Spic de grau n-am referit ca zona.

Postat

nu am avut locatia la spic de grau nici macar nu stiu unde vine dar faza cu protejatu nu accept niciodata la niciun client poate sa fie el poleit cu aur cine vrea asa poate sa vina cine nu nu asa ca nu oblig pe nimeni si tarifu este si va fi 50 finalizarea si 100 ora si de maritata nu sunt cum a zis cineva aici daca eram maritata nu cred ca ma lasa ''sotu'' dar nu faceam eu asa ca nu vreau sa intretin pe nimeni 

Pai daca nu stii unde era Spic de Grau de ce zici ca nu ai avut locatia acolo???

Postat

Sunt o bruneta sexy cu forme apetisante ce ofera clipe magice domnilor ce vor discretie si servicii de calitate 80 ron finalizarea 150 ora oral si normal protejat nu raspund la nr privat.Va astept la mine sa ne facem de cap. 

post-202790-0-12286500-1464024743_thumb.jpg

post-202790-0-32821000-1464024748_thumb.jpg

post-202790-0-08566800-1464024753_thumb.jpg

post-202790-0-71092800-1464024758_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Sunt o bruneta sexy cu forme apetisante ce ofera clipe magice domnilor ce vor discretie si servicii de calitate 80 ron finalizarea 150 ora oral si normal protejat nu raspund la nr privat.Va astept la mine sa ne facem de cap. 

post-202790-0-35005700-1464024843_thumb.jpg

post-202790-0-40421500-1464024854_thumb.jpg

post-202790-0-60542900-1464024858_thumb.jpg

post-202790-0-18893100-1464024868_thumb.jpg

Postat

Sunt o bruneta sexy cu forme apetisante ce ofera clipe magice domnilor ce vor discretie si servicii de calitate 80 ron finalizarea 150 ora nu raspund la nr privat.Va astept la mine sa ne facem de cap. 

post-202790-0-34182600-1464024940_thumb.jpg

post-202790-0-99648800-1464024945_thumb.jpg

post-202790-0-54623800-1464024950_thumb.jpg

post-202790-0-44825100-1464024955_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare