Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

bruneta 1, 70 55 kg 23 de ani

Bruneta 1, 70 55 kg ofer masaje nud sau masaje cu finalizare domnilor generosi. Discretie

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email: [email protected]

Telefon: 0753668106

Buna seara tuturor, in timp ce Gerrard si Nasri se lupta la Euro, am zis sa vad daca se mai gaseste ceva proaspat pe piata din Cluj. Am vorbit cu domnisoara din anunt. Precum observati numere de telefon diferite, cel din anunt si cel din titlul topicului. Tin sa mentionez ca numarul din titlul topicului l-am obtinut de la dansa, vorbind pe YM: [email protected].

Conversandu-ma cu domnisoara am ajuns la urmatoare informatii.150 de ron/1h, sex oral si normal, totul protejat, neputandu-se negocia nimic neprotejat. Se permite cunilingus, FK nici vorba.

Daca se vrea fantezie uro, se ofera pentru inca 50 de ron, ajungandu-se la un pret total de 200 de ron. Pretul pentru o singura finalizare este de 100 de ron.

Am primit o singura poza de la dansa in care se vede un posterior frumusel, insa este cam mica, am sa o postez. Despre locatie mi-a spus ca este in gheorghezi in zona mercur. Mi-a spus ca lucreaza singura.

Sper ca v-am fost de ajutor! Salutari si respecte!

post-30358-0-19925800-1339432999_thumb.jpg

Vizitator bacu
Reputație: 0
Postat

Am mai vaz poza undeva, nu e noua in bransa aia e clar.

Nu retin unde am mai vaz..

Postat

dupa poza pare fi o anumita "Andra", cu locatii in trecut astfel:

a) nomada, loc de ridicare Paris cu Bucuresti (isi facea veacul intr-o bar de pacanele)

B) nomada, fara locatie, cu loc de ridicare zona Someseni

in general review-uri slabe+ mie mi-a furat din greseala mobilu, am constatat ca lipseste si elegand am pus-o sa-si deschida posetuta si era "din greseala" acolo;

Lucra (locuia) in cardasie cu o anumita "Mela", de fapt Alexandra ...

Desigur ... totul cu riscul de a face o regretabila confuzie!

• Like 1
Postat

dupa poza pare fi o anumita "Andra", cu locatii in trecut astfel:

a) nomada, loc de ridicare Paris cu Bucuresti (isi facea veacul intr-o bar de pacanele)

B) nomada, fara locatie, cu loc de ridicare zona Someseni

in general review-uri slabe+ mie mi-a furat din greseala mobilu, am constatat ca lipseste si elegand am pus-o sa-si deschida posetuta si era "din greseala" acolo;

Lucra (locuia) in cardasie cu o anumita "Mela", de fapt Alexandra ...

Desigur ... totul cu riscul de a face o regretabila confuzie!

nu e confuzie, adaug si eu id-uri yahoo pe aceeasi tema andra2you23 andreeabrunetzica18 adina_tina2002 rominabogdan unele nu mai sunt active; acelasi lucru pe hi5, hi5 editat sau facebook editat

detin si multe poze, le voi face publice aici doar la cerere si daca mi-e permis de tutori, nu am avut contact cu dansa telefonic, nici en-corpore, decat yahoo online.

• Like 1
Vizitator badguy_goodguy
Postat

Daca se presteaza la hotii de telefoane si alte smecherii, insist sa pui pozele distinsei doamne...

Postat

Daca se presteaza la hotii de telefoane si alte smecherii, insist sa pui pozele distinsei doamne...

sa inteleg ca nu detii nici cont hi5, nici facebook...ai putea incerca sa-ti faci din fiecare cate unul, macar virtuale si pt informatii in plus.

o sa atasez o singura poza cu sus-numita, cu riscul de a fi sanctionat de tutori, neprimind acceptul lor.

EDITAT. TE ROG FARA INFORMATII PRIVATE

Postat

buna seara domnilor. toate povestile astea nu sunt reale!in primul rand nu am avut nici o data punct de intalnire unde precizati voi.nu am furat in viata mea de la nimeni.as fii tare curioasa sa il cunosc pe domnul ca a spus k eu i-am furat telefonul.ganditiva bine la ce vorbiti si nu mai faceti afirmatii aiurea.parerea mea ca ar trebuii sa va vedeti de treaba sa nu ma mai aveti subiect de discutii.postati niste poze care defapt nu aveti nici un drept sa le postati pe o pagina publica,asa ca domnule scappie2 gandestete bine ca tocmai ai comis o infractiune.

• Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
Postat

Foarte interesant cum a gasit (relativ rapid) eli discutia despre ea si ispravile ei (daca se confirma)...

@cristiborcea si cu tine (eli) ar trebui sa lamuriti povestea asta.

el are o reputatie aici... tu in schimb esti inscris (a) azi pe forum, la ora 21.03. deci?!

Postat

din punctul meu de vedere, nu retractez nimic.

Daca reperele sugerate de mine sunt acelasi si anume:

a) la un moment dat era nomada (doar la client) si ca punct de reper dadea interectia Paris cu Bucuresti (o bomba de pacanele) ~ 3 ani in urma

B) la un moment dat lucra cu Alexandra zisa si Mela (2 ani in urma)

c) la un moment dat era nomada, dar avea ca punct de ridicare ceva strada de prin Someseni (~2 ani in urma)

si daca vorbim de personana indicata in poze de un coleg mai sus

Atunci asta e personajul si asa s-a intamplat. La plecare telefonul meu era in poseta ei.

N-am zis ca e hoata, doar ca la un moment dat nu mi-am gasit telefonul pe masa ... si intamplator era la ea in poseta!

Atat.

Vizitator badguy_goodguy
Postat

Presteaza bine macar? sau mai bine dau o laba... ? ma infurie femeile care incerca sa ma infurie

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

Salutare!

am gasit ceva anunturi noi in piata , am sunat si am aflat urmatoarele detalii. oral +normal totul protejat 200 de ron.

Nu au locatie ,  dar dupa 2 minute de discutie mi-a zis ca se poate la  o pensiune si  este inclus in pret.

am intrebat daca lucreaza singura , mi-a zis ca da, ulterior am intrebat daca se poate si in trei  mi-a zis ca da si pretuleste 350.  

nr de tel:0752982525

anuntul: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5264035

Numarul de telefon  mi se pare cunoscut de undeva , dar nu am gasit nimic dupa un search pe google.

A fost cineva?

ps. am mai gasit si alte  anunturi f similare..cred ca au mai multe numere de tel... dar  nici google-ul nu stie nimic despre ele

Postat

Nasul meu, pune pariu ca nu e ceva nou. E doar un rebranding. Si in general, cam brandurile de cacat fac rebranding.

Instinctul de cautator, zice ca urmatoarele anunturile sunt verisoare:

blonda 1,70 52 kg si bruneta 1,70 50 kg oferim companie si masaje cu finalizare garantata domnilor ce se respecta,daca esti interesat de nebunile mele pe care le facem in pat sunama si vom fi asa cum iti doresti

0752982525

blonda 1,70 52 kg si bruneta 1,70 50 kg oferim companie si masaje cu finalizare garantata domnilor ce se respecta,daca esti interesat de nebunile mele pe care le facem in pat sunama si vom fi asa cum iti doresti

0743622167 - deci inca un nr. de telefon

In ambele anunturi limba romana este usor torturata.

blonda 1,70 52 kg si bruneta 1,67 50 kg oferim companie si masaje cu finalizare garantata domnilor ce se respecta,daca esti interesat de nebunile noastre pe care le facem in pat sunama si vom fi cum iti doresti

Aflam asadar, ca sunt fix 2.

Nota: in cazul acestui tip de anunturi (outcall sau nomade), incearca sa le intrebi ceva de genul "Daca ar fi sa vin, de unde te iau ...". Si atunci le localizam mai usor. La pretul de 200 RON, totul protejat ar putea a fi gasca din Baciu/Dambu Rotund. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.