Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Ok vad ca ai luat o razna rau de tot.... Acum hai sa vorbim simplu si serios! Aici pe Nimfomane am id ul gogu21sex si la avatar o poza cu o masina .... nimic serios! Cum ar fii de exemplu azi sa imi fac timp si sa te sun sa zicem pe la 3-4 dupa amiaza si sa zic ca am gasit anuntul in telegraf. Stabilim intalnirea, ajung in 5 min evident ca nu vreau sa o ratez, si ajung la usa ta! Acum problema ta care e, ca atunci cand deschizi usa ma gasesti pe mine...1.90 120 kg fost sportiv de performanta si ma si prezint ca de nu i frumos sa nu ne cunoastem! Si zic salut eu sunt gogu21sex de pe nimfomane, iar atunci inainte ca sa ai timp tu sa casti gura , ti au zburat asa instant 2 dinti. Gandeste te bine la chestia asta ptr ca se poate intampla in Constanta, Bucuresti, Braila, Cluj, Brasov. Nu stii niciodata cand dai de mine iar pentru 200 de lei cat ceri tu pe ora o sa ai nevoie de ceva timp sa iti revii dupa ce ma cunosti! Tine minte ca m ai injurat, mai ales dupa ce ai inceput tu tot circu asta, eu iti scriu calm, foarte calm, fara nici un fel de jignire ! Mare grije pe viitor ca poate ne vom intalnii, se vede munte cu munte dar om cu om ! Succes in continuare.

"Buna,sunt Gogu de pe nimfomane,am vazut ca m-ai injurat"... poc poc poc poc poc "Imi pare rau,nu esti ceea ce caut. Pa" :)))))

• Like 3
Postat

Pria multi di "poc" baji si tu ! La 1,90, 120 di kili, indifierent cit di grasa ie cumatra, tot un singur "poc" ii necisar ! Unu si bun ! Si sa viezi tu dupe ci muie la jinjii fasi fata !

:)))))

• Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
  • Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
Postat

"Buna,sunt Gogu de pe nimfomane,am vazut ca m-ai injurat"... poc poc poc poc poc "Imi pare rau,nu esti ceea ce caut. Pa" :)))))

:))) o iau ca gluma desi nu cred ca mai e ok sa facem haz de necaz!

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Pentru rebeaka

ia zi fata ce spui de versurile astea care sunt 100% pe placul tau?

Te blestem sa nu ai liniste si sa plângi mereu pana cand iti voi dai iertare din sufletul meu cata ura simt ca mai facut dusmanu tauu!!

Distanta e mare dar iubirea mea e si mai mare si gelozia rau ma doare ca te stiu ca esti departe dar sa te las nu se mai poatee !! :(

Vrei sa sti de unde le am?

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...